The Marauders - Fanklub Huncwotów
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
The Marauders - Fanklub Huncwotów
grlouiee |
![]()
|
Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 393 Dołączył: 06.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE A teraz specjalnie dla Gosi: ![]() ![]() Na osłodzenie życia ;] Oj przyda się, przyda. Jutro spr z anglika, trzymac za mnie kciuki i wspierac mnie duchowo ![]() Jeszcze raz mowie, ze wybieram 10, bo w tamtym poscie, duuzio informacji było, i można było niedowidziec ;D I znowu bedziemy snili po nocach o naszym Serdecznym Przyjacielu Hipciu ![]() ![]() ![]() -------------------- ' proszę pożycz mi swój grzebień. '
*** Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów *** ![]() |
Dorcas Ann Potter |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 309 Dołączył: 14.06.2005 ![]() |
Oczywiście, że będziemy wspierać Cię duchowo
![]() Wiedziałam, że się przyda. Alke nam napisałaś o Burkina Faso, że hoho ![]() Już sie nie mogę wtorku doczekać |
potterman |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 115 Dołączył: 09.04.2003 Skąd: Strefa Mroku... ![]() |
Postaram sie być, specjalnie dla ciebie Magya
![]() A ja jutro mam klasówke z polskiego i niemieckiego ![]() ![]() I vote for picture number 10 wiadomo już, że wygra ![]() -------------------- Strefa mroku nie leży na drugim końcu świata...ona jest w nas..w naszych myślach i poczynaniach...
Członek The Marauders - fanklubu Huncwotów ![]() Ach, to dopiero były czasy...niestety to forum już nigdy nie wróci... ![]() |
dominisia888 |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 325 Dołączył: 30.10.2005 Skąd: Trójmiasto Płeć: Kobieta ![]() |
glosuje na (nie bede oryginalan) 10...
a Magya nie porownuj naszych ilosci postow bo od kiedy ja jestem na tym forum a od kiedy Ty ![]() a co do konferencji nas nie trzeba sie bac... ![]() -------------------- Czlonkini The Marauders fanklubu Huncwotow
"Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą..." [ks. Jan Twardowski] |
Dorcas Ann Potter |
![]()
|
Magya, nie daj sobie zamydlić oczu
![]() ![]() Czyli jak będę tworzyć konferencję to Cię zaznaczyć or not ;]? Chyba yes, ale ja mam obsession na punkcie upewniania się. Nie zapomnę, Dominisiu ;D Dobra, więc narazie wygląda na to, że pojawią się: Ja ^^ Gosia Domka Magya Potterman 5 osób ![]() ![]() Wiem, to moja kolejna obsession Będziemy pewnie gadać o głupotach, ale co tam ![]() ![]() ![]() To dla Was! ![]() Ktoś jeszcze? Jak coś to na gg: 5067687, bo niestetki na forum nie wpadnę chyba do wtorku ![]() Ale może, jak już nie możecei na gg to piszcie tu. Najwyżej jakąś sekundkę znajdę na wpadnięcie na forum ![]() Dobra,więc kończę swoją nudną wypowiedź i oczywiście pamiętam o wspieraniu Gosi duchowo przed sprawdzianem ;* Trzymajcie się do wtorku. Potterman, nie podpuszczaj Magyi ![]() ![]() ![]() ![]() |
grlouiee |
![]()
|
Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 393 Dołączył: 06.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Hahaha, i pani z anglika zapomniała o sprawdzianie ;D
I mamy dopiero w srode, ale na gg oczywiscie, ze bede ;D I od razu mowie, jak pisze na czarno ;D I bedzioe czarno na białym, ze jestem świetnaa ;P -------------------- ' proszę pożycz mi swój grzebień. '
Magya |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 874 Dołączył: 01.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Ależ ja nie porównuje ;P Jak kogoś uraziłam to przepraszam
![]() Potterman dziękuję :* nie wiem co bym bez Ciebie zrobiła ![]() ![]() dorcas -> dzięki :* ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nutella dla was ![]() -------------------- Motylem jestem.
![]() Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów |
dominisia888 |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 325 Dołączył: 30.10.2005 Skąd: Trójmiasto Płeć: Kobieta ![]() |
Magya nie urazilas
![]() Aniu ja prosze o wsparcie na spr z przedsiebiorczosci... ehh... rezerwuje sobie czerwony kolor trzcionki... buziaczki dla wszystkich ;*;*;* -------------------- Czlonkini The Marauders fanklubu Huncwotow
Magya |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 874 Dołączył: 01.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
a ja niebieski chcę!!!
![]() Zaryzykuje i zapytam : Jak się dziś czujecie? :> ;p -------------------- Motylem jestem.
dominisia888 |
![]()
|
chodzi Ci o stan mojego umyslu?? to chyba nie najlepiej
![]() ![]() i do tego sprawdzian z przedsiebiorczosci... ale nie martw sie nie mam zamiaru porownywac Huncwotow do determinantow popytu ![]() -------------------- Czlonkini The Marauders fanklubu Huncwotow
Dorcas Ann Potter |
![]()
|
Och, kochana Domko, ja zawsze mam czaerwony
![]() ![]() Ależ Magyo, czy ty sugerujesz, że jesteśmy nienormalne? Dzięki ![]() Domka, ja mam czerwony, bo jestem organizującą konferencję ;P |
dominisia888 |
![]()
|
nie no czerwony to moj ulubviony kolor
![]() ![]() -------------------- Czlonkini The Marauders fanklubu Huncwotow
Magya |
![]()
|
Ależ Dorcas, nie mówcie do mnie Magya bo to się trudno odmienia
![]() ![]() ![]() -------------------- Motylem jestem.
dominisia888 |
![]()
|
ale nienormalne to bardzo pozytywne okresleni
![]() ![]() -------------------- Czlonkini The Marauders fanklubu Huncwotow
Magya |
![]()
|
polemizowałabym
![]() -------------------- Motylem jestem.
potterman |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 115 Dołączył: 09.04.2003 Skąd: Strefa Mroku... ![]() |
Heh z wami sie nie można nudzić
![]() ![]() -------------------- Strefa mroku nie leży na drugim końcu świata...ona jest w nas..w naszych myślach i poczynaniach...
Członek The Marauders - fanklubu Huncwotów ![]() Ach, to dopiero były czasy...niestety to forum już nigdy nie wróci... ![]() |
Dorcas Ann Potter |
![]()
|
QUOTE z wami sie nie można nudzić Ech, Potterman wątpiłeś kiedyś? ![]() A przyda Ci się to 30 minutek na konferencji, rozluźni troszkę (ja też się muszę uczyć do bioli) Magda - neich Ci będzie, jestęsmy pozytywnie zakręceni Do klikania na konferencji ;* Ten post był edytowany przez Dorcas Ann Potter: 14.11.2005 22:49 |
potterman |
![]()
|
Oh men! Uwielbiam moje liceum
![]() ![]() ![]() Także na gadu będe napewno, bo juz nie bede musiał sie dzisiaj uczyć ![]() -------------------- Strefa mroku nie leży na drugim końcu świata...ona jest w nas..w naszych myślach i poczynaniach...
Dorcas Ann Potter |
![]()
|
Ach, Ty to masz szczęście Potterman
![]() Ja dzisiaj nie poszłam do szkoły i za chwilę lecę dzwonić, by "wziąć lekcje" Mogę się spóźnić 2-3 minutki bo muszę jeszcze po anglika i niemca dzwonić, a to nie teraz ![]() Bo muszę na pseud-piękny język rosyjski lecieć ^^ Pozdrawiam. Czy ktoś tu jeszcze pozlemizuje, że jesteśmy pozytywnie zakręceni? ![]() Ten post był edytowany przez Dorcas Ann Potter: 15.11.2005 16:32 |
grlouiee |
![]()
|
QUOTE Wczoraj nas zwolnili 2 godziny wcześniej i odwołali 2 klasówki (właściwie przełożyli) a jutro nas zwalniają 3 godziny wcześniej! I nie mam tej klasówki z biologi i zamiast wyjść ze szkoły po 15 to wychodze po 12 Z bioli to w przyszlym tyg mam 2 spr, i pani kazała nam zbierac makulature ;D A jutro to mam spr z angikaa taaa... ![]() A praca klasowa z polaka była głupia, no ale Zelowy Hipcio był ze mna ;D Magda --> a czy Ty wiesz, ze ja dostałam 5 z odpowiedzi na reli, z tych głupich egzaminow do bierzmowania, hę ?! ![]() Kandydaci do bierzmowani łaczmy się ;P -------------------- ' proszę pożycz mi swój grzebień. '
Dorcas Ann Potter |
![]()
|
A ci co są po bierzmowaniu, to co !? Porzuceni
![]() ![]() |
Magya |
![]()
|
A mnie bolą plecy, i miałam ciężki dzień, i nie wiem na ilę wpadnę na gadu. Może na jakieś pół godziny. Czuję się źle i chyba będę chora, ale na szczęście żelowy hipcio utrzymuje mnie przy życiu
![]() grlouiee - ja będę miała bierzmowanie dopiero za rok, więc jeszcze nie mamy żadych egzaminów, a co do mojej pani od religii... ![]() -------------------- Motylem jestem.
potterman |
![]()
|
Ja tam juz jestem dawno po bierzmowaniu. I na religii ksiądz nie robił z nami nic. kompletnie N-I-C. nie mówiąc o tym, ze przeważnie zabieralismy mu radio i słuchalismy przyniesionych przez siebie płytek, ale graliśmy w karty czy cos takiego na końcu klasy
![]() ![]() -------------------- Strefa mroku nie leży na drugim końcu świata...ona jest w nas..w naszych myślach i poczynaniach...
Katarn90 |
![]()
|
Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 826 Dołączył: 13.07.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Głosuje na 10.
Łączę się, jak kazaliście, jako nominowany ![]() |
dominisia888 |
![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() Ten post był edytowany przez dominisia888: 15.11.2005 19:01 -------------------- Czlonkini The Marauders fanklubu Huncwotow
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 27.06.2025 12:28 |