Hicior Wakacyjny 2005.
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Hicior Wakacyjny 2005.
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
tjaaa... szczegolnie september cośtam - krótszego singla jeszcze nie wydali ;}
a ma się pojawić piąty - tyle przykładowo rzuciły Dzieciaki od początku działalności [nie wiem jak Japonia] w Europie. A oni wyskrobali prawie pół płyty. to a propo stwierdzenia, ze GD nie jest komercyjne ;] -------------------- |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
no coś Ty, Child jak Ty w ogole mogles tak pomyslec?!
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
to chyba przez te komentarze na onecie.
trzeba je odstawić i wrócić do jakiegoś andergandofego zina [siakieś 666 Hell Satanic Stanik] bo tylko tam dobrze prawią o grin dej. -------------------- |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Child of Bodom @ 25.08.2005 17:33) tjaaa... szczegolnie september cośtam - krótszego singla jeszcze nie wydali ;} a ma się pojawić piąty - tyle przykładowo rzuciły Dzieciaki od początku działalności [nie wiem jak Japonia] w Europie. A oni wyskrobali prawie pół płyty. to a propo stwierdzenia, ze GD nie jest komercyjne ;] ah ty grzeszniku przeciez tu tylko chodzi o niewinna promocje! :C -------------------- |
Vilanda |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 25.05.2004 Skąd: israel Płeć: Kobieta ![]() |
-------------------- jestem w nastroju nieprzysiadalnym,
FREE percy! ![]() |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
rotfl.
californjan punk ROX! ;C -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Ronald |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 815 Dołączył: 26.08.2005 Skąd: stolec:/ Płeć: Mężczyzna ![]() |
Oczywiście, że Mandaryna i "Everu time"
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- - A mugole...nie widzą nas?
- Mugole? Oni nie potrafią patrzeć... - Nie, ale jak ich pokujesz widelcem to ich boli. Hahaha! "Dopóki człowiek się śmieje, nie przegrał" Adrew Vachss ![]() |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
chyba night.
-------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
A ja Sopotu nie widziałem...
Mi się podoba piosenka "Niech mówią, że to nie jest miłość".. i nawet nie wiem na jakim to było festiwalu ![]() -------------------- ![]() |
grlouiee |
![]()
|
Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 393 Dołączył: 06.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Ev`ry night - no nazwy tak wielkiego hitu nie znac
![]() -------------------- ' proszę pożycz mi swój grzebień. '
*** Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów *** ![]() |
Child |
![]()
|
nie znam - shame on me ;(
-------------------- |
grlouiee |
![]()
|
Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 393 Dołączył: 06.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
A wstyd, wstyd, bo to teraz ten utwór popularne bardzo jest ;]
-------------------- ' proszę pożycz mi swój grzebień. '
*** Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów *** ![]() |
Ronald |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 815 Dołączył: 26.08.2005 Skąd: stolec:/ Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Kira @ 09.09.2005 20:46) QUOTE(grlouiee @ 09.09.2005 20:52) Wybaczcie, mój bład. Pomyliło mie sie z "hitem" innej "wielkiej gwiazdy" "Every time" Brit . ![]() QUOTE(Syriusz_Black @ 09.09.2005 20:49) A ja Sopotu nie widziałem... Mi się podoba piosenka "Niech mówią, że to nie jest miłość".. i nawet nie wiem na jakim to było festiwalu ![]() Ta piosenka była na Festiwalu jedynki w Sopocie. Owszem piosenka jest bardzi ładna i tak inna niz wszystkie ![]() -------------------- - A mugole...nie widzą nas?
- Mugole? Oni nie potrafią patrzeć... - Nie, ale jak ich pokujesz widelcem to ich boli. Hahaha! "Dopóki człowiek się śmieje, nie przegrał" Adrew Vachss ![]() |
Vilanda |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 25.05.2004 Skąd: israel Płeć: Kobieta ![]() |
tokio hotel - durch de monsun.
naprawde, jakby im wyłączyć wizję, to całkiem fajny kawałek. -------------------- jestem w nastroju nieprzysiadalnym,
FREE percy! ![]() |
Magya |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 874 Dołączył: 01.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Juanes - La Camisa Negra
-------------------- Motylem jestem.
![]() Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów |
Child |
![]()
|
que pasa? a cóż to za cudo?
-------------------- |
Magya |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 874 Dołączył: 01.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Bardzo przyjemna pioseneczka, fajny teledysk i fajny facet
![]() QUOTE Mi się podoba piosenka "Niech mówią, że to nie jest miłość".. i nawet nie wiem na jakim to było festiwalu całkowicie się z tobą zgadzam ![]() Ten post był edytowany przez Magya: 10.09.2005 13:55 -------------------- Motylem jestem.
![]() Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów |
voldzia |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 20.08.2004 Skąd: Łódź Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Vilanda @ 10.09.2005 12:26) to to, gdzie laski w teledysku się w jakiejś pianie tarzają? Jeżeli to, to mi się on nie podoba, ale oryginał tego fragmentu, który wykorzystali, jest no, całkiem całkiem. Hicior wakacyjny? krejzi frogg '-'. jak slysze to wylaczam radio/ dzwiek w telewizorze ![]() edit: hehe, zamiast "dzwiek" wsyzlo mi niecenzuralne slowo ![]() ![]() Ten post był edytowany przez voldzia: 10.09.2005 16:29 |
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
A podobno cale oratorium jest takie łądne.
Niedługo ma być w telewizji... A na razie muszę się zadowolić mp3 "Niech mówią.."... -------------------- ![]() |
Vilanda |
![]()
|
nieeeeeeee.
czterech gejoszkowatych* typków sobie śpiewa i gra na tle wody, z różnymi tam takimi. nie ubliżając homoseksualistą. -------------------- jestem w nastroju nieprzysiadalnym,
FREE percy! ![]() |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
znaczy ja sie tak jaram po wkaacjach starym kawalkiemm. potwornym klasykiem, ale ktory na pewno pasuje na wszystkie biby i wakacyjne spotkania ; )
dr. dre feat snoop dogg - nuthin but a G thang moc g-funku! |
Vilanda |
![]()
|
o, a ja się przeznam, że ostatnie wyczyna snoop dogga wyjątkowo mi się podobają.
naprawde dobre. -------------------- jestem w nastroju nieprzysiadalnym,
FREE percy! ![]() |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
akurat tamten kawalek jest z plyty dre, chronic jednej z najwaniejszej w historii hip hopu no i decydujacej w wymairze g-funku.
a snoop jest jak snoop, poziom. pharell go wysmienicie wspomaga, przy czym sam teraz plyte bedzie wydawal. g-funk pauer! |
Vilanda |
![]()
|
oh, nie wiedziałam akurat, gdyż takiej muzyki nie słucham, chyba że wyjątkowo mnie coś poruszy. np. pharrell i snoop.
-------------------- jestem w nastroju nieprzysiadalnym,
FREE percy! ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 02:52 |