Hicior Wakacyjny 2005.
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Hicior Wakacyjny 2005.
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Kira @ 23.07.2005 22:38) niestety, tu sie mylisz moja droga Kiro. kaziu juz dawno stwierdzil, ze "jest umiejaca sie sprzedac 'call-girl' i wyszedl na swoje, bo mial jaja ,zeby to powiedziec ;d. kukiz zreszta tez stwierdzil ,ze plyte z borysewiczem nagral dla czystego zysku, bo nie mial srodkow na 'piracka plyte'. muzyke robi sie dla kasy, to sposob na zycie dla nich, sek w tym ,zeby to ladniej nazwac. czepiam sie chyba. -------------------- |
Vilanda |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 25.05.2004 Skąd: israel Płeć: Kobieta ![]() |
i tu odniośnik do Deep Purple. I którz nie zna słynnych słów piosenki, której tytuł akurat jest na wakacjach 'ta piosenka jest robiona dla pieniędzy'. chociaż w tym wypadku to raczej ironia (ale jakże chwytliwa). kase się zbija, bratku. ale w końcu artyści muszą z czegoś żyć.
-------------------- jestem w nastroju nieprzysiadalnym,
FREE percy! ![]() |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
hmm... Grimmy... sprzedawanie swojej twórczości nie musi być nastawieniem na zysk i niczym więcej... byc moze tak powiedział... nie slyszalam tego... ale to mogla byc w innym kontekscie..bo nie wierze, ze wszystko , co robi jest całkowicie, w 100% dla pieniedzy... bo kiedy człowiek myśli tylko o tym, co tu najlepiej się sprzeda, to przestaje myśleć o samej muzyce. produkty jego pracy są sztuczne, nieprawdziwe... nieszczere... a w muzyce najważniejsza jest szczerość i autentyczność przekazu, szczerość emocji... Kazik kiedys w wywiadzie powiedzial, ze mlodziez wyczuwa falsz i wlasnie muzyka ma byc pozbawiona falszu... w moim odczuciu w jego muzyce nie ma fałszu.... i za to wlasnie kocham Kazika i wszystkie jego pochodne : ]
-------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Nes |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 195 Dołączył: 26.02.2004 Skąd: Szczytno ![]() |
mam! mam! znalazłem wakacyjny hicior! muza z raklamy Żywca Zdrój! kojarzy ktos?
Ramona Rey feat. Sztychu - Zanim Słońce Wstanie : http://www.cgm.pl/media/pobierz.php?O_MEDI...e%20Wstanie.mp3 uuuuczuruturururaijaaahh <-- refren ;P Ten post był edytowany przez Nes: 26.07.2005 19:52 -------------------- ![]() "Gryffindor - You're brave, but you'll probably die by 20." |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dj Twister feat. Mieczysław Fogg - Janka Gramofomanka
![]() Hicior jak nic ![]() I jeszcze jeden: Beastie Boys - Fight for your right (to party) (zaj**** na każdą imprezę ) Ten post był edytowany przez Ahmed: 29.07.2005 17:08 -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Dajmond |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 356 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: nie wiem ![]() |
błagam, dajcie mi słuchać Mandaryny, Meza (Mezo?), Brodki, ale nie tego blog dwadzieścia siedem _-_.
A ci skejci w teledysku. łaaaał. To skejci teraz znowu na fali? -------------------- .
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ciekawe, ile dostali zeby się w tym klipie pokazać? :}
-------------------- |
Vilanda |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 25.05.2004 Skąd: israel Płeć: Kobieta ![]() |
albo ile zapłacili.
-------------------- jestem w nastroju nieprzysiadalnym,
FREE percy! ![]() |
grlouiee |
![]()
|
Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 393 Dołączył: 06.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Blog 27...
![]() ![]() -------------------- ' proszę pożycz mi swój grzebień. '
*** Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów *** ![]() |
kelyy |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 202 Dołączył: 23.04.2003 Skąd: Jelenia Góra ![]() |
Crazy Frog: Axel F. ;P
jest po prostu genialne nie ma co... No i kochana Mandi ;P - coś z Tonight zdaje siem -------------------- Z miłością jest jak z gruszką. Gruszka jest słodka i ma kształt. Spróbujmy zdefiniować kształt gruszki.
Jaskier, "Czas Pogardy" |
Vilanda |
![]()
|
z znasz panią mandaryne żeby się tak o niej wypowiadać? może ona sobie tego nie życzy... wypowiadasz się o niej bez naleznej czci! o ty niewierna! spłoniesz na stosie!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- jestem w nastroju nieprzysiadalnym,
FREE percy! ![]() |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
wrocilem znad morza.
dominuja raczej stare sprawdzone kawalki, znakomitej wiekszosci tutaj napisanych w ogole nie slyszalem, a smierdzacego krejzi fdroga slyszalem mimo wszystko tylko ze dwa razy. (a camping mialem niedaleko pewnego disko). wkurzala tylko ilosc gadzetow zwaizanych z zaba - od pocztowek, makotek poprzez, o zgrozo, zdjec z kolesiami przebierancami. -------------------- |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Mezo dziwka jedna srzedał Borowskiemu pisoenkę do kampanii.
|
Dajmond |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 356 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: nie wiem ![]() |
Mezo rządzi.
-------------------- .
|
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
raczej nie cenie go za bardzo za walory artystyczne, ale... widzialam z nim pare wywiadów i wydaje sie byc w porządku.facet naprawde bardzo spoko i mądrze gada.
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
hit wakacji - Oops I did it again xDDDD
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Kira |
![]()
|
w wykonaniu Britney spears oczywiscie.
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ależ oczywiście.
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Kira @ 06.08.2005 21:32) oczywiscie.... ...ze nie ;] to jest gorsze niz zaraza ludziom to zaczalem przesylac behold \m/ -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Kira |
![]()
|
QUOTE(BlackOmen @ 07.08.2005 00:05) no w zasadzie, to masz rację. bo to jest piosenka dosc stara, dziwne by było, gdyby piosenka sprzed ok. 5 (?) lat nadal byla przebojem... to by bylo odgrzewanie tego samego kotleta (oczywiscie przepysznego za pierwszym razem!). Ten post był edytowany przez Kira: 06.08.2005 22:12 -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Dajmond |
![]()
|
QUOTE raczej nie cenie go za bardzo za walory artystyczne, ale... widzialam z nim pare wywiadów i wydaje sie byc w porządku.facet naprawde bardzo spoko i mądrze gada. Nie lubię go. Niaf, niaf mam kolejny hit. Poneiważ jestem zmuszana do oglądania ,,get the clip" na vivie, niespokojnie często ludzie wybierają grupę raperów śpiewających głeokie refren ,,gruuubas coś tam coś tam". A nam w Tunezji puszczali banię u cygana i a wszystko to bo ciebie kocham. -------------------- .
|
Kira |
![]()
|
QUOTE(Dajmond @ 07.08.2005 15:27) QUOTE raczej nie cenie go za bardzo za walory artystyczne, ale... widzialam z nim pare wywiadów i wydaje sie byc w porządku.facet naprawde bardzo spoko i mądrze gada. Nie lubię go. dlaczego? -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Dajmond |
![]()
|
bo za bardzo udaje takiego oczytanego (dobrze, moze tam jest na jakiśstudiach, ale wg mnie wywiady z nim są beznadziejne), cały czas mówi ,,wiesz" (taaak, za to nie lubię wszystkich związanych z tym swiatkiem), a jego rymy są po prostu boskie. Coś w stylu (nie treść tylko rymy tu przedstawiam):
POszłam do sklepu po mleko Były on daleko przepłynęłam więc przez rzekę tajemnicy uchyliłem wieko. Pomyśl teraz człowiek (X)) jak ja bardzo piekę (XD) bo musiałem przejść przez rzekę AABACBB <- ładnie, prawda? -------------------- .
|
kelyy |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 202 Dołączył: 23.04.2003 Skąd: Jelenia Góra ![]() |
Ach, ty Diam i to twoje poczucie humoru, nie do podrobienia.
Słodycz twych wypowiedzi, mnie powala =P A na serio, to pomyśl nad karierą hip-hopową, masz talent dziewczyno, naprawdę -------------------- Z miłością jest jak z gruszką. Gruszka jest słodka i ma kształt. Spróbujmy zdefiniować kształt gruszki.
Jaskier, "Czas Pogardy" |
Dajmond |
![]()
|
wiem.
A w telewizji leci ,,lose control", kolejny hit. -------------------- .
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 08:07 |