>piwo<, rozmowy o Napoju Bogów
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
>piwo<, rozmowy o Napoju Bogów
Zanthia |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 130 Dołączył: 07.04.2003 ![]() |
QUOTE(Sayaka @ 16.08.2005 00:32) czuję się wyjątkowa ![]() ale to raczej ja jestem inna XD bo potrafię godzinami sączyć piwo/drinka jedynie dla smaku. I to jest dopiero ekonomiczne ;D Gingersy cynamonowe i imbirowe :} mniam. I beczkowe Okocim z soczkiem :> oh.ah. a w ogóle to wszystko, co mocne słodkie, kolorowe i diabelnie drogie X] -------------------- ;D
|
Sayaka |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 194 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Poznań Płeć: Kobieta ![]() |
Ja dla smaku lubię wypić jakiegoś drinkasa albo Smirnofa Ice:) Ale piwo mi nie smakuje az do tego stopnia, zeby sie delektowac nim:)
|
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
ot pytanie - czy picie piwa z sokiem jest niemeskie?
-------------------- |
Nes |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 195 Dołączył: 26.02.2004 Skąd: Szczytno ![]() |
takh, wiec trzeba sie z tym kryc ;p
hm pic piwo dla smaku? moze i tak, ale nie ktorzy lubia ten stan kiedy 'troche' alkoholu plynie w krwioobiegu. -------------------- ![]() "Gryffindor - You're brave, but you'll probably die by 20." |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
lufka do opalenia + adwokat + piwko + wino. w przemieszanej kolejności, fullwypas.
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE Teraz też byś się upił piwem, gdybyś trochę wypiłsmile.gif Mój brat jakoś potrafi;) A też już 14 lat nie ma:) no ba. ale to nieekonomicznie, lepiej kupić dwa-trzy winiacze za 6 złotych wszystkie niż piw za 15:P Grimmy, nie wiem czy to niemęskie, ale dla mnie ochydne;p oj vold ty narkomanie;p ja nie wiem nie nabijam żadnych luf;P parę razy się zdarzyło:P ale ogólnie dość sprawdzony przepis na gigantycznego kaca przedstawiasz, przynajmniej po kolegach patrzę;p -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Zielonemu gównu mówimy stanowcze nie! To niegodne białego człowieka i dobre dla buszmenów - biali ludzie grzmocą wódę, a miętkie gandziarze do lasu. O.
|
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
się tak mówi Katon ;>
Misiek - cóz ja po wypiciu wódki i zapaleniu nie mam kaca właśnie. nie wiem to jakaś taka specjalność. |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
zielone jest bee;P
no to w takim razie gratuluje znalezienia ciekawego sposobu na brak kaca:P swoją drogą ja nie mam kaca jak podczas picia jem ogórki i to wcale nie kiszone;p zwykłe świerze ogórki:p -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
przed kacem potrfi również przestrzec zwykłe popijanie na świeżym powietrzu. i najlepiej takie spanie.
|
MisieK |
![]()
|
zależy jak dla kogo. jak pijesz na molo, kiedy ci wiatr piździ po oczach i w zime jest -30 to za nie ma bata. Kac będzie, bo ogrzewasz się piciem:D
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Lilly |
![]()
|
![]() Forumowa Sekretarka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 332 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Kielce Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ło, jakie zulki, noo [;
Ja najczesciej staram sie pic igristoje,bo najbardziej lubie [; Nie pije Bolsa,błe x: a moglibyscie 'polecic' jakies nie-za-bardzo-siarkowe i w miare dobre i ofc niedrogie winko? ;p -------------------- زدزز - Lilly po arabsku ;D
![]() ![]() ![]() |
MisieK |
![]()
|
zalezy jaką sumkę uważasz za niedrogie. i co to jest to 'niezabardzo siarkowe'. ja już w białym patyku siary nie czuje;p.
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
lilly - moim pijackim zdaniem nie ma ch.uja na 'lesny dzban' o smaku... owocow lesnych. wierz mi - lepszego taniego wina nie znajdziesz.
edit: cena u mnie w zabce - 5.50. edit#2: zdanie podziela wielu moich znajomych. najsmieszniejsze jest to, ze sprzedaja to w woreczku po mleku chyba ^^ Ten post był edytowany przez GrimmY: 18.08.2005 22:37 -------------------- |
MisieK |
![]()
|
btw. polecam stronke taniewina.prv.pl recenzje win, a co najważniejsze przepisy na wina domowej roboty. i uwaga. to nie są jaja. te wina są naprawdę dobre;))))
//edytuj, na tej stornie sporo jednak nie ma. więc polecę ci lilly jedno z moich bardziej obcykanych win. Zamkowe, pachnie bardzo delikatnie, niemal nie wyczuwalny zapach, podchodzi lekko pod szampana z Biedroneczki. Najlepiej rozlewać kilka kartonów na osoby. bo pijąc cały karton można się przesłodzić, bo wino jest wtedy 'trochę' za słodkie. No i zajebiście się to je z kebabem. od 4 zł kupisz;p Ten post był edytowany przez MisieK: 18.08.2005 22:48 -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Lilly, dla niektórych to może być burżuacja, ale Tokaji za 12-13 złooociszy jest przekozackie i przepyszne. poza tym Komandos za jakieś 4,90.
|
Sayaka |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 194 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Poznań Płeć: Kobieta ![]() |
O comandos faktycznie genialny, moze za slodki trochę.
Ja osobiscie za tanimi winami nie przepadam, jesli juz pic je, to te w kartonikach o smaku wisniowym są bdb. Kiedys pilam 'wisnia plus czekolada'. Pomieszane ze spritem smakuje jak guma do zucia, really try it:) |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
w kartonikach w kraju polan i wiśłań jest w dystrybucji Cavalie i o dziwo ostatnio słyszałem o jeszcze jakimś wynalazku, ale zbyt wiele tego nie jest.
Komandos jest słodki, ale dla mnie w sam raz. |
GrimmY |
![]()
|
znajomek nie pija komandosa, bo to sie stalo zbyt popularne, a on byl punkiem kiedys i do dzis twierdzi, ze walczy z konwenansami.
whatever. -------------------- |
Sayaka |
![]()
|
Punki ogolnie ze wszystkim walczą;) Szkoda, ze nie ze swoimi niemadrymi poglądami;)
Coz uwazam, ze czasem owszem punki to inteligentne osoby, ale w zdecydowanej wiekszosci są to dzieci z krainy alkoholu i marzen. |
Altruist |
![]() ![]()
|
Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 16 Dołączył: 04.08.2005 ![]() |
ja bardzo lubie piwo, najbardziej Lecha(kiedys pilam je namietnie bo Lech sponsorował Speedway grand Prix...niestety złota era browarów w sponsoringu sie tam dawno skończyła), lubie też Dog-in-the-fog; mogę wypic reedsa, ale uwielbiam tez heinekena,bo nie mam po nim kaca,to znaczy wszystko zalezy od ilosci a,le po nim dolegliwosci nie sa takie straszne:))pozdr
|
Altruist |
![]() ![]()
|
heh ktos pytał czy picie piwa z sokiem jest niemieckie...
no z sokiem to nie wiem ,ale z colą na 100% jak byłam na wymianie niemieckiej to wlasnie tam mnie tego nauczyli i wiecie co? nawet to smaczne! |
GrimmY |
![]()
|
mialo byc 'niemeskie' ^________________^
aczkolwiek o piciu piwa z cola nie wiedzialem.... -------------------- |
MisieK |
![]()
|
grimmy nie rób tego. ;p
Altruist |
![]() ![]()
|
a jeszcze mi sie przypomniało jedno piwo bardzo dobre tj,'fortuna' to jest taki browar chyba z Gniezna bo ja zawsze je pije jak jadę tam do znajomych,smaczne no i ta barwa, ono jest całkowicie czarne, ach i jest jeszcze jedna zaleta, jest bardzo tanie:) i nie wiem czy w Sfinxie go nie sprzedają,albo bardzo podobne, pozdr
ps. sorki za to 'niemieckie" ale siedzenie 4 godzin przed kompem nie słuzy mi widocznie a juz na 100% nie moim oczom:P Ten post był edytowany przez Altruist: 20.08.2005 20:34 |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 21:30 |