>piwo<, rozmowy o Napoju Bogów
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
>piwo<, rozmowy o Napoju Bogów
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
MisieK, Lapino Sądeckie znasz?
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
chyba nie moje regiony, ale mam nadzieję że poznam:D
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Lilly |
![]()
|
![]() Forumowa Sekretarka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 332 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Kielce Płeć: Mężczyzna ![]() |
thx za polecania winek, nie zawsze jest ochota na piwo [;
ostatnio zaszalalam z kolega i Cin Cina kupilsmy <: dobry. -------------------- زدزز - Lilly po arabsku ;D
![]() ![]() ![]() |
dementorek |
![]()
|
![]() Don Dementore Grupa: wiecznie żywi... Postów: 1137 Dołączył: 04.04.2003 Skąd: Caer Deithwen Płeć: kaloryfer ![]() |
kolega czy cin cin?
-------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
Pawelord2 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 587 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Przeworsk Płeć: Mężczyzna ![]() |
bleh, o nie.... prawdziwe wino!
;] nie zebym nie pijał od czasu do czasu no ale jak już wino z winogron to tylko drogie i tylko na baaardzo wazne święta ;] (ja jeszcze takiego nie miałem, ale rodziców opijam czasami na imieninach ;]) ps. wino tanie tgeż sie z kolą ponoć pija... i spirytus... wszystko mozna ;] osobiście polecam Kelerisa za 3,80 w biedronkach pić w proporcjach 1/1 z wodą mocno gazowaną :] kopie i nie czuć zgniłych gumi-jagód :} "...P..." -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
Sayaka |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 194 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Poznań Płeć: Kobieta ![]() |
btw,
piłam niedawno 'Mocną Wiśnie' - napój winopodobny aromatyzowany blablabla. Smakuje jak soczek, really. Ale ostrzegam, nie wąchać. Pachnie jak gówno niemyte. Trudno jest przełknąć coś takiego. A fuj. Nigdy więcej. |
Pawelord2 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 587 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Przeworsk Płeć: Mężczyzna ![]() |
dodam że po niektórych tanich winach sporo osob doświadcza przykrego zjawiska rozwolnienia ;]
Jezeli lubimy wąchać tanie wina to polecam te ~11%, szczególnie złoty jeleń i kultowe wino marki wino (koniecznie oryginały) ;] pachną gumiżelkami A mocna wiśnia... hmm ... chyba też kiedyś miałem styczność...lepsze od kelerisa :} -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
a ja sie powtorze i znow napisze, ze najlepszym w smaku winem w polsce na dzien dzisiejszy jest 'lesny dzban' sprzedawany w tych 'gumowych' kartonikach po mleku. cena wysoka , 5.80 pln (mein gott), ale rano moj zoladek nie daje mi do zrozumienia, ze mnie nienawidzi, a zjawisko kaca jako takiego nie wystepuje.
-------------------- |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
Tutaj absolutnie się zgodzę w kwestii leśnego dzbana. Nietypowe opakowanie dodaje ekstrawagancji ale smak wina jest niepowtarzalny. Dużo lepsze od "Komandosa" i wszystkich innych produktów z okolic Sandomierza.
Jeśli pić "prawdziwe" wino to polecam bułgarskie półsłodkie "Kadarka". Mam po prostu sentyment do tej marki. Bardzo dobrze się nadaje do romantycznej kolacji z dziewczyną . -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Pawelord2 |
![]()
|
Heh, leśny dzban wchodzi to fakt ;] sobie dzisiaj łyknąłem od kumpla którego przypadkiem spotkałem na mieście (w ogole...dzikość - ide miastem po zakupy, spotykam znajomka z winem, łykam sobie, zamieniamy kilka słów i ide dalej :] lubie takie małe spotkania)
"...P..." -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
Sayaka |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 194 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Poznań Płeć: Kobieta ![]() |
No niemozliwe, ze lepsze od Comandosa.
Comandos wymiata. Pilam ostatnio nowy smak, troche gorszy od zielonego ale i tak najlepsze z win tanich. A wina marki 'Wino' oryginalnego nie lubie:) |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja nie mówię że Komandos jest zły
![]() ![]() ![]() -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Lilly |
![]()
|
![]() Forumowa Sekretarka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 332 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Kielce Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(dementorek @ 27.08.2005 21:01) oczywiscie ze kolega. Bycza Moc. Bylam pewna ze bedzie okropne,a jest dobre. -------------------- زدزز - Lilly po arabsku ;D
![]() ![]() ![]() |
Pawelord2 |
![]()
|
Jak już przy bykach jesteśmy to wina marki BYK i Byczek też są w miare "zjadliwe" chociaż jest tyle odmian ze sam nie wiem które warto polecić ;]
"...P..." -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Pawelord2 @ 31.08.2005 00:20) Jak już przy bykach jesteśmy to wina marki BYK i Byczek też są w miare "zjadliwe" chociaż jest tyle odmian ze sam nie wiem które warto polecić ;] "...P..." ostatnia przygoda z owa 'marka' skonczyla sie dla mnie zabawa w stylu 'zaniesmy-cie-do-domu maaan'. to bylo juz spory kawal czasu temu ,ale pamietam do dzisiaj ,ze odbijalo mi sie na rozowo, a skuti czulem przez nastepny tydzien (klopoty w sraczu, wcale nie bylo smiesznie). QUOTE(Sayaka) No niemozliwe, ze lepsze od Comandosa. Comandos wymiata. Pilam ostatnio nowy smak, troche gorszy od zielonego ale i tak najlepsze z win tanich. A wina marki 'Wino' oryginalnego nie lubie:) ha, nie znam czleka ktory po sprobowaniu dzbaniszcza nie zachwycalby sie. owszem, rambo-komandos jest winem dobrym (jesli w ogole mozemy rozpatrywac gowna alkoholowe typu 'wino' pod wzgledem smaku :E), ale wszyscy moi znajomi, kotrzy mieli okazje dzbaniszcza sprobowac od razu z przytupem twierdzili, ze jest lepszy (choc nota bene drozszy). ale 'o gustach...' i tak dalej. -------------------- |
Sayaka |
![]()
|
|
Ahmed |
![]()
|
Fajna stronka
![]() Ale nie dali "dzbana" i "spermy szatana" ![]() -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
nom ;/
az strach się przyzanć ale połowy z tego (przynajmniej połowy) nie piłem. nadrobić stracony czas trzeba i udać się do alkoholi świata;) -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Ahmed |
![]()
|
Caly wrzesień jeszcze przed Tobą, nadrabiaj zaległości....a jak gdzieś znajdziesz to Fruktowin polecam
![]() -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Sayaka |
![]()
|
Oj watpie, zeby bylo czego zalowac:)
Jakos ostatnio burżuj się zrobiłam, nie mam ochoty na wina. Może po tej pachnącej Mocnej Wiśni. Who knows. |
Pawelord2 |
![]()
|
-------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
Sayaka |
![]()
|
W sumie nie zdawałam sobie sprawy z tego, że tyle jest tych de la jabol.
Kurcze kurcze w gruncie rzeczy to musi być niezły interes:) |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Mnie na Luz Rocku tak wisniowy nie wchodzil ze mam jakas awersje do jaboli. Ponoc ma byc juz nie sprowadzany wiec zdarlem etykiete i w portfelu nosze ;]]
HAHAHAHAHA http://www.holee.host.sk/opis/index.php?id=wisniowysad1 -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
GrimmY |
![]()
|
QUOTE(BlackOmen @ 05.09.2005 20:45) Mnie na Luz Rocku tak wisniowy nie wchodzil ze mam jakas awersje do jaboli. Ponoc ma byc juz nie sprowadzany wiec zdarlem etykiete i w portfelu nosze ;]] HAHAHAHAHA http://www.holee.host.sk/opis/index.php?id=wisniowysad1 jak siegam pamiecia przygody z jakakolwiek proba picia taniego wytworu alkoholowego o smaku wisniowym konczylo sie zwrotem zawartosci butelki w najblizszy kosz w parku (to bylo to - wielki park, pelo laweczek, jedna mala prawie-ze-wyspa, a patrole strazy miejskiej w ogole nie mialy miejsca, a jesli juz to po to, zeby upomniec o posprzatanie miejsca spozywania. yych gdzie te czasy? raczej juz nie wroca) dlatego wisni zawsze mowie gromkie 'nie!'. Ten post był edytowany przez GrimmY: 06.09.2005 00:11 -------------------- |
Ahmed |
![]()
|
A ja z winkiem nie miałem żadnych przykrych przygód
![]() A co powiecie na zapijanie wódki "krakowskiej" nalewką babuni a potem ukraińskim nemiroffem ![]() -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 16:07 |