>piwo<, rozmowy o Napoju Bogów
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
>piwo<, rozmowy o Napoju Bogów
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
psychol.
poza tym zgadzam się z Sumi. P2 pije, uważajcie! nikt inny z tego forum nie możę pić, elo jo! |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE Ahmed, akurat o tobie nie pisalem bo ty wiesz co i jak :] jesteś zaproszony ;p powiedz tylko co, gdzie i jak? I zjawiam się.... ![]() -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Ahmed @ 05.10.2005 23:51) jo k.... a kobiety to potwory w ludzkiej skórze czychające tylko na waszą psią wolność i tylko rozstawiające uda żebyście nas mogli po łasce wychędożyć, przewrócić się na drugi boczek i zasnać z zaschniętą śliną na brodzie i spermą w spodniach. dziękujemy bardzo szlachetni panowi za to poświęcenie. wolność k..... to dopiero jest wolność. pijcie se, jebcie co popadnie, enjoy. naprawdę zabawa na poziomie, nie ma co. i jeszcze się policytujmy kto da wiecej bo to bardzo istotne szczególnie na magicznym forum. -------------------- dupa.
|
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jasne!
Ja jest lepszy od P2, lepsiejsi! Wypije 0,75 i usne zarzygany cala trescia mojego i zoladka wspolbiesiadnikow! Po drodze 3 razy bedziemy reanimowani i rozwalimy pol domu gdzie bedzie sie libacja odbywala, ale jest da ril tru, wypije tyle i tyle wodki. Wundabar. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
matoos |
![]()
|
![]() Wytyczający Ścieżki Grupa: czysta krew.. Postów: 1878 Dołączył: 15.04.2003 Skąd: Ztond... Płeć: Mężczyzna ![]() |
Zamykam bo węszę flame war.
phi tez mi cos >< Ten post był edytowany przez Sumiko: 13.10.2005 22:21 -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 02:54 |