>piwo<, rozmowy o Napoju Bogów
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
>piwo<, rozmowy o Napoju Bogów
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
człowiek uczy się na błędach co Child?;D
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
pierwsza zasada planowania jest taka, żeby udać się na z góry upatrzone pozycje ;]
dlatego traumatycznych wspomnien nie posiadam :> jedynie same optymistycznie nastrajające ;d [np. doświadczalnie sprawdziliśmy, że na rogówce może się spokojnie wyspać osiem osób, a na drodze szeroko zakrojonych obserwacji i w oparciu o teorię kwantowej budowy wszechświata doszliśmy do wniosku, że i dziesięć się upchnie. najważniejszą kwestią jest dobrze dobrać miejsce, żeby się wypiętym do kumpla nie obudzić {dementujac - nie, nie zdażyło mi się} ;]] -------------------- |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ja miałem traumatyczne przezycie;>
NIGDY! przenigdy nie zabierajcie na piwak śpiworka który się w całości zamyka;p o mało się nie udusiłem. Ten post był edytowany przez MisieK: 01.08.2005 23:04 -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Lilly Lill |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 135 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: Gliwice city Płeć: Kobieta ![]() |
Ja wiedziałam, że tak będzie, aha, aha, ja wiedziałam, mógł nie brać śpiworka^^
-------------------- |
Kathelin Jones |
![]() ![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 9 Dołączył: 31.07.2005 Skąd: Gdynia ![]() |
Szczerze mówiąc to ja nie mam 18 i nawet jeżeli to nie che pić.mi piwo zastąpić może na przykład zimny soczek -^___^-
![]() -------------------- No co ja zrobię, że pierdołą jestem -^___^-
|
Vilanda |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 25.05.2004 Skąd: israel Płeć: Kobieta ![]() |
zapomiałam, że my tu wszyscy mamy skończoną 18-stke, sorry.
pozycja upatrzona pozycją upatroną. gorzej jak kupela obok ciebie śpiąca nagle zaczyna żygać. niemiłe ;p pijące dresy - codzienie przed moim blokiem o wpółdo dziesiątej wieczorem. i tak do 3 sobie imprezują robiąć niemiłosierny hałas. cegiełki latają ;p -------------------- jestem w nastroju nieprzysiadalnym,
FREE percy! ![]() |
MisieK |
![]()
|
QUOTE Szczerze mówiąc to ja nie mam 18 i nawet jeżeli to nie che pić.mi piwo zastąpić może na przykład zimny soczek -^___^- ![]() o kur wa. zabijasz sobie młodość;p jak już jesteś pełnoletnia to nie ma taj adrenaliny jak sie wraca do domu nawalonym;p grzeczne dziewczynki pomagają kolegom;pppp -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Konrad89 |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 121 Dołączył: 06.11.2004 ![]() |
Ja wczoraj maiłem adrenaline jak wyszedłem o 20 z domu, powiedziałem ze będe później a wróciłem o 3 w nocy...trzeba było kumpla przywitać bo z anglii przyjechał
![]() -------------------- ![]() |
Kathelin Jones |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 9 Dołączył: 31.07.2005 Skąd: Gdynia ![]() |
QUOTE(MisieK @ 02.08.2005 10:55) QUOTE Szczerze mówiąc to ja nie mam 18 i nawet jeżeli to nie che pić.mi piwo zastąpić może na przykład zimny soczek -^___^- ![]() o kur wa. zabijasz sobie młodość;p jak już jesteś pełnoletnia to nie ma taj adrenaliny jak sie wraca do domu nawalonym;p grzeczne dziewczynki pomagają kolegom;pppp HALO???!!!! Ziemia do Miska!Napisałam ,że nie mam 18! -------------------- No co ja zrobię, że pierdołą jestem -^___^-
|
Vilanda |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 25.05.2004 Skąd: israel Płeć: Kobieta ![]() |
jaka miska?
no i właśnie o to chodzi. naucz się czytać, kochana. -------------------- jestem w nastroju nieprzysiadalnym,
FREE percy! ![]() |
Konrad89 |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 121 Dołączył: 06.11.2004 ![]() |
Chodizło jej nie o miske tylko o miśka tylko napisała bez polskiego znaku...tak trudno jest się domyślić?
-------------------- ![]() |
Vilanda |
![]()
|
gdybyś się nie zorientował że to była ironia, to ci to właśnie wyjaśniam, panie tego.
-------------------- jestem w nastroju nieprzysiadalnym,
FREE percy! ![]() |
MisieK |
![]()
|
jej
n00bz ar everyware;> -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Pawelord2 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 587 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Przeworsk Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ua, no ja wlasnie tez nie mam 18, a ściślej mówiąc nie bede mial jeszcze przed październikiem :]
I to jest w sumie najfajniesze ;] zaczalem pic piwo w wieku chyba lat 15stu (no i wogole alkohol ;]) i ani nie zgłupiałem ani sie nie uzależniłem (chyba ;p) wręcz przeciwnie, otwarłem sie na świat i w sumie oddziczałem ;] nie ma tego złego... Bo (uwaga, teoria włąsna ;]) a alkoholem to jest tak że zabija szare komórki! prawda to ale trzeba sie zastanowić - które? Bo wyobraźmy sobie stado bawołów i stado lwów głodnych. Lwy jak to lwy zjadają bawoły ale lwy z zasady nie atakują osobników zdrowych ale stare i, bądz chore - teraz zamiast lwów wstawiamy alkohol a zamist bawołów nasze komórki szare - i wychodzi na jaw zbawienny wpływ alkoholu ( w pewnych ilosciach i częstotliwosci ;]) przy oczyszczaniu umysłu z wszelakiego śmiecia :] Zatem, do picia marsz ;] zdrowie "...P..." -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
Konrad89 |
![]()
|
No to ja wczoraj sobe konkretnie oczyściłem umysł z tych starych szarych komnórek...ale cóż...właściwie to chyba na serio niewiele osób jest tutaj pełnoletnich...ja nie jestem na przykład...
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Nie no ja tu muszę zrobić krucjatę pod hasłem ODTĄD MÓWIMY PRZEPITKA
![]() |
Konrad89 |
![]()
|
nie przepitka, nie zapitak....mówi się POPITA!!
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
O, o już prędzej..... Tak zdarza się nam powiedzieć w drodze wyjątku, więc krucjata oszczędzi Ci życie
![]() |
Pawelord2 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 587 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Przeworsk Płeć: Mężczyzna ![]() |
Przepitka albo przepojka ;]
Ale i tak, mówie wam, nic nie jest w stanie przebić w tym względzie wody po ogórkach! ;] też sie wzdrygiwałem, ale teraz kocham ten smak ;] przeżera gardło że aż miło wodke pic ;p A i jeszcze, jezeli nie mamy tego specyfiku starajmy się jeść ogóreczki, grzybki i inne takie po każdym kieliszku, zwiększa to naszą maxymalną zdolność opojową dosyć bardzo ;] "...P..." -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
Vilanda |
![]()
|
a śledziki? śledziki czują się obrażone, że nikt o nich nie wspomniał ;p
-------------------- jestem w nastroju nieprzysiadalnym,
FREE percy! ![]() |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ach woda po ogórkach
![]() ![]() -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
MisieK |
![]()
|
śledziki są bee;>
"koniec z zapojką" to dobre hasło:D Ten post był edytowany przez MisieK: 02.08.2005 17:42 -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Meliana |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 52 Dołączył: 30.07.2003 ![]() |
zaiste, temat zacny, aż się wypowiem
jeżeli o piwa chodzi jestem amatorem warki (p)strong, tak bardzo lubie pstrongi łowić, no i dębowe. nie pogardze lechem, a jak dają coś innego to też się nie opieram. pije dla ugaszenia pragnienia, na dobry początek imprezy albo do filmu i czipsów poprostu. piwa smakowe? to nie piwa. kultura picia? jak piję to raczej kulturalnie(choć mam traumatyczne wspomnienia XD) najbardziej lubię chyba w plenerze(pod jakimś drzewkiem, czy w krzaczkach) ale jak nastaną chłody i mrozy to trzeba się będzie stać domatorem, picie w domowym zaciszu tez nie jest złe(generalnie picie nie jest złe ![]() z innych trunkow(choć temat o piwie) preferuję nalewy! które są ze mną od zawsze(od kiedy piję) i dobrze nam razem, choć ostatnio miałam mały wypadek, ale to była jakas niedobra marka XD czystą, wina i inne piję sporadycznie, raczej na imprezach, ostatnio sie nie zdarzyło. zapojka? oż! XD przepita! zapita ewentualnie. no, ale po co o tym mówić, napijmy się, zdrowie |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nie jedzcie kielbasek, ktore od 3 godzin leza na ruszcie grilla jako zagrychę.
Bo życ trzeba z zasadą, że "zagrycha musi być". Bo potem 3 godziny snu to za mało by to cholerstwo strawić i jest smutno. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Lilly |
![]()
|
![]() Forumowa Sekretarka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 332 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Kielce Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(MisieK @ 31.07.2005 18:41) patrząc na kilka postów wstecz stwierdzam iż kobiety nie mają gustu ;] same obrzydlistwa. Moc jest najważniejsza. I gorzkość;-) moc taaak... a jakie jest piwo ogolnodostepne majace wiecej niz 7%? [: co do innych trunkow... lubie igristoje (ruskie szampany do 10zł ![]() ![]() nie polecam spirytu z liftem xD -------------------- زدزز - Lilly po arabsku ;D
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 08:08 |