Boginy, Jak by wyglądał wasz bogin?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Boginy, Jak by wyglądał wasz bogin?
dragon99919 |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 57 Dołączył: 27.05.2008 Skąd: Łódź Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nie tylko u ciebie... Moja siostra spotkała je na żywo 3 razy w lesie, a ja nie... Jednak się ich panicznie boje... Padalców też.
![]() ![]() -------------------- Ludzie!!! Zaniedbajcie wymiar sprawiedliwości!!! Tylko Bóg może nas ukarać!!! ;) - Najlepszy opis GG jakie słyszałem...
![]() ![]() |
Laraa |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 4 Dołączył: 15.06.2008 ![]() |
Albo jakiś wstrętny duży robak typu pająk, chrabąszcz albo nie żyjąca bliska osoba.
|
dragon99919 |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 57 Dołączył: 27.05.2008 Skąd: Łódź Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Laraa @ 15.06.2008 15:42) w sensie, że duch z rodziny lub przyjaciół??? Ja raz miałem widzenie po pogrzebie kolegi... -------------------- Ludzie!!! Zaniedbajcie wymiar sprawiedliwości!!! Tylko Bóg może nas ukarać!!! ;) - Najlepszy opis GG jakie słyszałem...
![]() ![]() |
Miętówka |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 08.02.2007 Skąd: z górnej półki Płeć: arbuz ![]() |
Raczej w sensie trupa kogoś bliskiego.
Wiem, odkopałam, a w dodatku tylko po to, żeby napisać coś, co i tak wszyscy wiedzą ![]() Edit: Tak sobie Aylet, tak sobie ![]() P.S. Kocham twój avarat ![]() Ten post był edytowany przez Miętówka: 27.06.2008 12:29 -------------------- "In the Internet nobody knows you're a dog"
|
Aylet |
![]()
|
![]() shinigami Grupa: Prefekci Postów: 1465 Dołączył: 16.04.2003 Skąd: z lodówki Płeć: Kobieta ![]() |
skoro to wszyscy wiedzą to czemu to napisałaś? ._.
-------------------- |
Krwawa Mary |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2 Dołączył: 09.07.2008 Płeć: Kobieta ![]() |
Mój bogin to martwa, bliska mi osoba, śmierć, starość itp. Miłe wspomnienia hmm... wczesne dzieciństwo, czas spędzony z bliskimi i... moimi kotami: Cyzią, Czarną, Beatą i Yumi ;]
|
POmyluna 111 |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 9 Dołączył: 16.07.2008 ![]() |
Mój bogin był by to pająk,wąż,obślizgłe robale,i trup bliskiej osoby.
![]() -------------------- ![]() |
Salamandra |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 33 Dołączył: 17.07.2008 Skąd: Wrocław Płeć: Kobieta ![]() |
No cóż, może oryginalna nie będę, ale moim boginem zapewne byłby ogromny, wstrętny, ohydniasty, obrzydliwy, włochaty pająk. Brr. ("dlaczego to nie mogą być motyle?" W pełni zgadzam się z Ronem)
A tak poza tym, witam wszystkich, bo to mój pierwszy post. Ale widzę, że sporo tu nowych, nie jestem osamotniona ![]() -------------------- 'Zielone oczy odnalazły czarne oczy, ale po chwili coś w tych czarnych oczach znikło, stały się nieruchome, puste i martwe. Ręka trzymająca szatę Harry'ego opadła z głuchym stukiem na podłogę i Snape już się więcej nie poruszył'
W oczekiwaniu na 6. film. Obecnie? Wakacjuję. |
POmyluna 111 |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 9 Dołączył: 16.07.2008 ![]() |
QUOTE(Salamandra @ 17.07.2008 16:39) No cóż, może oryginalna nie będę, ale moim boginem zapewne byłby ogromny, wstrętny, ohydniasty, obrzydliwy, włochaty pająk. Brr. ("dlaczego to nie mogą być motyle?" W pełni zgadzam się z Ronem) A tak poza tym, witam wszystkich, bo to mój pierwszy post. Ale widzę, że sporo tu nowych, nie jestem osamotniona ![]() Nie jesteś sama też się zgadzam z Ronem i oczywiście nie nawidze pająków ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Miętówka |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 08.02.2007 Skąd: z górnej półki Płeć: arbuz ![]() |
qrcze, MIŁE WSPOMNIE jest potrzebne, żeby wyczarowac patronusa chyba.
Żeby pokonać bogina trzeba Pomyśleć o czyś śmiesznym chyba. Cytatem nie udowodnię, bo nie mam książek. I wogóle, to jestem zdziwiona, że dopiero teraz to zauważyłam. -------------------- "In the Internet nobody knows you're a dog"
|
BonnieLiu |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 27 Dołączył: 20.07.2008 Skąd: Wieża Astronomiczna Płeć: Kobieta ![]() |
Ach...jakie macie łatwe życie, a czego ja się boję? W tym właśnie sęk. Jeżeli nic z rzeczy, które znam mnie nie przeraża w takim razie czym jest dla mnie strach? Ale myślę, że gdyby nasz świat zrównał się ze światem pani Rowling tak jak Herryego przerażałby mnie dementor ;]]
-------------------- "Dla dobrze zorganizowanego umysłu śmierć to tylko początek nowej, wielkiej przygody..."
|
sarenka14 |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 9 Dołączył: 31.07.2008 Skąd: z choinki :D Płeć: Kobieta ![]() |
Moim boginem byłaby jakaś osoba która niszczy na moich oczach jedyne egzemplarze HP i wmawia mi że to już koniec.
![]() -------------------- ![]() ![]() |
Salamandra |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 33 Dołączył: 17.07.2008 Skąd: Wrocław Płeć: Kobieta ![]() |
Genialne
![]() ![]() (Wybaczcie za odejście od tematu) -------------------- 'Zielone oczy odnalazły czarne oczy, ale po chwili coś w tych czarnych oczach znikło, stały się nieruchome, puste i martwe. Ręka trzymająca szatę Harry'ego opadła z głuchym stukiem na podłogę i Snape już się więcej nie poruszył'
W oczekiwaniu na 6. film. Obecnie? Wakacjuję. |
managarm |
![]()
|
![]() Chce ciastko! Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 432 Dołączył: 27.03.2008 Skąd: teraz to juz tylko Poznań :P Płeć: Mężczyzna ![]() |
moj to oczywiscie ciastko z cukrem
![]() -------------------- Sons of Anarchy: President.
![]() |
michcio224 |
![]() ![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2 Dołączył: 30.12.2008 ![]() |
Mój zmienił by się w:
-moją panią od matematyki -Michaela Jacksona |
asiatal |
![]()
|
![]() ? Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 928 Dołączył: 03.03.2007 Skąd: pomorze Płeć: Kobieta ![]() |
a co Ty masz do Michaela Jacksona?
|
ewuuu |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 15 Dołączył: 15.12.2008 ![]() |
mój z pewnością zmienił by się w ducha, panicznie się ich boję
|
Luna <33 |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 29 Dołączył: 10.03.2009 Skąd: Hogsmeade. Płeć: Kobieta ![]() |
Ewidentnie pani od geografii.
-------------------- --------------------
"Inteligentni ludzie są często zmuszani do picia, by bezkonfliktowo spędzać czas z idiotami". -Ernest Hemingway |
Szukająca |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 33 Dołączył: 18.05.2009 Skąd: z Nory :P Płeć: Kobieta ![]() |
Moim boginem za pewnie byłby wąż albo kaczka. Z tym drugim stworzeniem mam traumatyczne przeżycia
![]() -------------------- |
aGuTeK |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 183 Dołączył: 28.12.2007 Płeć: Kobieta ![]() |
Och nie!
|
Miętówka |
![]()
|
Och tak.
(Wybaczcie jedną linijkę ![]() Ten post był edytowany przez Miętówka: 22.05.2009 14:44 -------------------- "In the Internet nobody knows you're a dog"
|
Aylet |
![]()
|
![]() shinigami Grupa: Prefekci Postów: 1465 Dołączył: 16.04.2003 Skąd: z lodówki Płeć: Kobieta ![]() |
Już myślałam, że tu jakaś mała rewolucja na forum a ty ktoś w poście daje tylko dwa słowa -.-
-------------------- |
krzychu1221 |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 15 Dołączył: 28.12.2009 Skąd: kolo Zgierza Płeć: Mężczyzna ![]() |
Moj patronus moglby byc...hmm... Byk?
![]() ![]() |
olizgs |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 34 Dołączył: 30.05.2010 Skąd: Z kapusty Płeć: Kobieta ![]() |
Jak wyglądałby mój Bogin? Wydaje mi się, że byłby to mój nauczyciel od Techniki. Jeszcze trochę i będzie stawiał jedynki za głośne oddychanie. Ewentualnie ksiądz z parafii mojej kuzynki. Nazywamy go koszmarem z ulicy Wiazów.
-------------------- Harry Potter to skarb!
|
truskaffka93 |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 19 Dołączył: 25.06.2010 Skąd: Biała Podlaska Płeć: Kobieta ![]() |
Mój bogin... Dentysta , ale taki sadystyczny , mam takie złe wspomnienie z dzieciństwa.
![]() A tak naprawdę to myślę, że bogin zaskoczyłby mnie czymś takim, o czym teraz nawet nie pomyślałam. Czyli zamieniłby się w coś, czego boję się wewnętrznie, nie zdając sobie z tego sprawy. W coś, co drzemie w mojej podświadomości.. ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 09.05.2025 16:57 |