[zabawa Filmowa], zgadnij co to za film?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
[zabawa Filmowa], zgadnij co to za film?
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Tak, dokładnie o ten film mi chodziło. "Jaś Fasola - nadciąga totalny kataklizm", w Święta szło, hehe. Mówcie co chcecie, ale scena w której zmywa obraz rozpuszczalnikiem doprowadziła mnie do konwulsji na dywanie. Co więcej, mojego ojca też.
|
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Jak ktos do zgadnie to dostaje ode mnie finlandie.
Totalnie ujarani marihuaną bohaterowie szmuglują z Meksyku samochód w całości wykonany z konopii indyjskich, mimo ze siedzi im na ogonie amerykanska policja. Ten post był edytowany przez Elvaralinde: 06.01.2006 16:16 -------------------- |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
nie to żebyś mi podpierdzieliła zagadeczkę ;P
no ale. pomyślałam o fear and loathing in las vegas, ale dupa, nie zgadza się XD |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Haha, nie zgadza sie, nie zgadza! ;D
Moge podpowiedziec ze gra w tym facet, chyba meksykanin, ktory gra teraz powaznego policjanta w tym serialu nasz brydzes XD Ten post był edytowany przez Elvaralinde: 06.01.2006 22:22 -------------------- |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
a ja wiem, ze się nie zgadza ;p
ale to fajny film swoją drogą był XD mam! haha XD "up in smoke" czyli "samochód z marihuany" ![]() Ten post był edytowany przez Cat: 06.01.2006 22:25 |
Eva |
![]()
|
Ten 'moj' tez fajny ;D Ba, kultowy!
![]() Jaka finlandie najbardziej lubisz? Ten post był edytowany przez Elvaralinde: 06.01.2006 22:41 -------------------- |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
mężczyzna, wiodący (zdaje się) życie samotnika nagle zostaje zaproszony do domu swojej nie widzianej od dawna dziewczyny. tam dowiaduje się, że była z nim w ciąży i urodziła dziecko.
|
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
podpowiedź
![]() -------------------- ![]() |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
główny bohater ma wyjątkowo ciekawą fryzurę, a jego dziecko wyjątkowo uroczo broczy hm czymśtam.
|
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
no po pierwszym fragmencie to mogę odnieść to do Forresta Gumpa, ale druga podpowiedź już mi w ogóle nie pasuje. Może cuś więcej Cat?
-------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
narodzone dziecko nie wygląda jak dziecko tylko jak wielki hm, plemnik?
a co jakiś czas naszemu bohaterowi sny tudzież jawę umila urocza tańcząca panienka z wyjątkowo wypchanymi policzkami. |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
to z pewnością nie jest jakiś poważny film: broczące wielkie plemniki oraz erotyczne sny z motywem Lolity ;P No IDEA
|
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
nie wiem czy nazwałabym go niepowaznym.
ale dziwię się, że nieznany. podobno kultowy film. i najlepszy reżysera. edit- pomoc zdjęciowa XD ![]() ![]() ![]() jak nie zgadniecie, to się poddaję Ten post był edytowany przez Cat: 12.01.2006 21:17 |
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
to jest głowa do wycierania kubrica chyba ^^"
-------------------- ...
|
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
ależ kubeczku brawo, acz nie kubricka, a lyncha ;)
|
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
lyncha
/no i kurdbele, drugi bylem. Ten post był edytowany przez voldius: 14.01.2006 00:59 |
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
right lyncha
pytanie oddaje ;) -------------------- ...
|
Ahmed |
![]()
|
mężczyzna, wiodący życie samotnika nagle dostaje list od jednej ze swych dawnych kochanek. Z niego dowiaduje się, że była z nim w ciąży i urodziła mu syna. Wyrusza więc w podróż, na poszukiwanie odpowiedzi.
|
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
broken flowers.
szwecja lata 50. inteligentny chlopak, ktory zamiast normalnej skzoly woli toczyc bojki na ulicach odreagowywujac w ten sposob problem w domu, idzie do szkoly z internatem. do szkoly w ktorej uczniowie zyja wlasnymi prawami. |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
fajnie się zapowiada. jak ktoś mi zdradzi co to za film, to obejrzę :)
-------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
"Zło" czy coś takiego czy bredzę?
|
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
przzejmujesz pałeczkę
![]() |
Katon |
![]()
|
Walka, pokonywanie własnych słabości, miłość, reżyser w roli głównej - jeden z najidiotyczniej przyznanych Oscarów za najlepszy film w historii.
|
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
"Za wszelką cenę" ;)
Młody mężczyzna popełnia samobójstwo, za co idzie do piekła. Dane jest mu jednak wrócić. Chcąc odkupić swoje winy, staje się świetnym egzorcystą. |
Ahmed |
![]()
|
sounds like Constantine...??
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 21:52 |