[zabawa Filmowa], zgadnij co to za film?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
[zabawa Filmowa], zgadnij co to za film?
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Pan Samochodzik i Templariusze
-------------------- ![]() |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Nie. Gorzej.
|
matoos |
![]()
|
![]() Wytyczający Ścieżki Grupa: czysta krew.. Postów: 1878 Dołączył: 15.04.2003 Skąd: Ztond... Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja wiem, taki o Egipcie, "Tajemnica Egiptu" czy coś takiego
![]() -------------------- |
dementorek |
![]()
|
![]() Don Dementore Grupa: wiecznie żywi... Postów: 1137 Dołączył: 04.04.2003 Skąd: Caer Deithwen Płeć: kaloryfer ![]() |
matoos: taki co tam kolesia jakiegos zmienilo i tak fajnie krzyczal i sie miotal?
-------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Kurde
"Tajemnica Sagali" -------------------- ![]() |
dementorek |
![]()
|
![]() Don Dementore Grupa: wiecznie żywi... Postów: 1137 Dołączył: 04.04.2003 Skąd: Caer Deithwen Płeć: kaloryfer ![]() |
sagalanie byla zamknieta i nie w egipcie
![]() -------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
a moze ten
"7 zyczen" ! chociaz nie wiem co tam bylo z pudelkiem, wiem ze byl kot =P |
matoos |
![]()
|
![]() Wytyczający Ścieżki Grupa: czysta krew.. Postów: 1878 Dołączył: 15.04.2003 Skąd: Ztond... Płeć: Mężczyzna ![]() |
Tak, dementi o tym właśnie mówiłem
dementorek |
![]()
|
no tos wykopal antyk
![]() ![]() -------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
gwiezdny pirat,
hahahaha |
matoos |
![]()
|
Ale Katon zaraz powie, "Łał, matoos, nie wiedziałem że ktoś jeszcze może o tym filmie pamiętać, jesteś wspaniały, tu jest nagroda" i tak dalej, a wy będziecie mi zazdrościć, o
dementorek |
![]()
|
matoos: blagam naucz mnie jak byc matoosem.
|
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
ja tam odczuwam jakąś dziwną satysfakcję, że nie znam tego filmu ;)
|
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
"Złota Mahmudia" !!!
-------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Syriusz_Black |
![]()
|
Czerwona Aliagca
![]() -------------------- ![]() |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Jesteście blisko. Ostatni rzut. Kto zgadnie jest master.
|
matoos |
![]()
|
Znalazłem!!! Klątwa doliny węży!!!
Katon |
![]()
|
Nie. Zamykam konkurs.
Chwyćcie się mocno krzeseł a potem mi napiszcie czy coś wam to mówi i czy oglądaliście......... "Łowca, ostatnie starcie" Buahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaaaaaa........buuuuuaaaaaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha.................... Żadam nagody za najbardziej poj....ą zagadkę!!! XD |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
masz u mnie piwo xd
|
dementorek |
![]()
|
ej, ten film eee no moze i nieco pasuje do opisu, no ale do cholery! KAton, wiecej nie dajesz zagadki.
|
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
spadówa xd ja uwielbiam jego zagadki
|
dementorek |
![]()
|
oj miranda. no dobra. Katonm, prosimy jeszcze jedna, ale ja oczekuje na prawidlowe rozwiazanie pmem
![]() -------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
to sobie poczekasz xd
|
Katon |
![]()
|
Och Cat, dziękuję za uznanie. Na Twoim najbardziej mi zależy=)
Troje ludzi skazanych na siebie musi uporać się ze strachem, własną głupotą i tymi, którzy chcą im pomóc. Myślę, że prostsze. Ale wcale nie proste. |
matoos |
![]()
|
HARRY POTTER I CZARA OGNIA
![]() A tak naprawdę podejrzewam że chodzi o Serie Niefortunnych Zdarzen ![]() -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 02:54 |