[zabawa Filmowa], zgadnij co to za film?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
[zabawa Filmowa], zgadnij co to za film?
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
Sih, to brzmi absolutnie jak "Szybcy i martwi" ;]
-------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Niestety nie.
-------------------- |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
dobra,z dupy wzięłam tytuł, ale "księga diny"?
|
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Nu, nie tak zupełnie z dupy. Dobrze.
-------------------- |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
film o tym, co wymyślili sfrustrowani mężowie kobiet sukcesu
|
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
a co wymyslili? ;}
-------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Cesair |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 31 Dołączył: 28.04.2003 Skąd: z Wasrawu ![]() |
Żony ze Stepford?
-------------------- Without you believin’ in always picking up and thinking about leaving
Once you stick around then that's when I'll show you happiness the world can see That's how love should be |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
correct
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Master cams bek. Myślę, że teraz nie będzie zbyt trudno.
Opowieść o prostym człowieku z prostymi marzeniami, który zaczyna rozumieć, że miłość jest ważniejsza niż konwenanse i o tym jak ważne jest coś, co możemy nazwać 'domem' i 'swoim miejscem'. Szczególnie, kiedy trzeba je opuścić. |
matoos |
![]()
|
![]() Wytyczający Ścieżki Grupa: czysta krew.. Postów: 1878 Dołączył: 15.04.2003 Skąd: Ztond... Płeć: Mężczyzna ![]() |
Prosta historia.
-------------------- |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Nie. Hehe.
|
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
Forrest Gump? na pewien sposób mi tu pasuje....
|
dementorek |
![]()
|
![]() Don Dementore Grupa: wiecznie żywi... Postów: 1137 Dołączył: 04.04.2003 Skąd: Caer Deithwen Płeć: kaloryfer ![]() |
nie, forrest na pewno nie.
-------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
matoos |
![]()
|
![]() Wytyczający Ścieżki Grupa: czysta krew.. Postów: 1878 Dołączył: 15.04.2003 Skąd: Ztond... Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ale forest pasuje...
-------------------- |
Katon |
![]()
|
W ten sposób pasuje prawie wszystko. Ale mam na myśli film, który pasuje znacznie ściślej.
|
matoos |
![]()
|
A czy to jest holyłódzki film? Bo ja ostatnio nie mam czasu ani ochoty na nic poza holyłódzkimi i anime
![]() -------------------- |
Katon |
![]()
|
Tak. Ale mocno odschoolowy. I to moja ostatnia podpowiedź.
|
Katon |
![]()
|
A co tu taki zgon? Jak napiszę, że to musical to naprawdę będzie zbyt prosto...
|
Ahmed |
![]()
|
Fiddler on the Roof!!! Ot co!!!
|
Katon |
![]()
|
No po takiej podpowiedzi Twa chwała nie jest zbyt wielka, ale zawsze jakaś tam jest, hehe.
|
Ahmed |
![]()
|
Ale to ty Katonie zabrałeś nam szansę na odgadnięcie zagadki w pełni glorii i chwały ;] Zastoju nie było, "Pana Taduesza" to z miesiąc trzeba było męczyć....Czekam więc na następną mega-masta-killa zagadkę.
|
Sihaja |
![]()
|
Ej, bo Katona Ty tak pytania zadajesz, że się nie zna odpowiedzi ;P
-------------------- |
Katon |
![]()
|
Będzie prosta teraz.
" 'Good tough guys' vs. 'Bad fat guy' " vs. tłumacz debil. |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
good bad and ugly hyhy
tak mi do glowy wpadlo ![]() |
Katon |
![]()
|
Nie, oczywiście, że nie.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 16:08 |