[zabawa Filmowa], zgadnij co to za film?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
[zabawa Filmowa], zgadnij co to za film?
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
hahah spoiler dot. sekretnego okna.
John SHOOTher. Ten post był edytowany przez voldius: 19.09.2005 16:11 |
Cesair |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 31 Dołączył: 28.04.2003 Skąd: z Wasrawu ![]() |
Skoro zgadłam, to teraz ja się pytam co to za film:
Pryrodnie rodzeństwo które za nic ma innych ludzi i ich uczucia, postanawia zabawić się kosztem dwóch dziewczyn. Łatwizna. -------------------- Without you believin’ in always picking up and thinking about leaving
Once you stick around then that's when I'll show you happiness the world can see That's how love should be |
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
szkoła uwodzenia?
-------------------- ...
|
dementorek |
![]()
|
![]() Don Dementore Grupa: wiecznie żywi... Postów: 1137 Dołączył: 04.04.2003 Skąd: Caer Deithwen Płeć: kaloryfer ![]() |
no, tylko jeszcze powiedz ktora. nawiasem mowiac za kazdym razem jestem urzeczony ciekawym tlumaczeniem tytulu.
-------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
Cesair |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 31 Dołączył: 28.04.2003 Skąd: z Wasrawu ![]() |
Zgadza się, Szkoła Uwodzenia część 1, a co do tłumaczenia tytułu, ktoś kiedyś powiedział, że tłumaczenie jest jak kobieta, jak piękna to niewierna, jak wierna to nie piękna
![]() -------------------- Without you believin’ in always picking up and thinking about leaving
Once you stick around then that's when I'll show you happiness the world can see That's how love should be |
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dementi -> uhhh ja oglądałem tylko 1 część hihi
a zagadka hmmm :> Na pustyni ląduje meteoryt a sprawą zajmuje się "były" agent FBI. -------------------- ...
|
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
"ewolucja" z Duchovnym w roli głównej?
-------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
kubik |
![]()
|
si
-------------------- ...
|
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
Młody angielski pisarz poznaje podczas swej podróży pogodnego i towarzyskiego greckiego robotnika. Uczy się od niego jak piękne może być życie mimo przeciwności losu.
|
Yaten |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 32 Dołączył: 16.04.2003 ![]() |
Grek Zorba?
-------------------- Glod, Zaraza, Wojna i ... Smierc.
Czterej jezdzcy podlegli mi...Tylko mi...I wiesz, ze Cie kocham |
Ahmed |
![]()
|
nie mogę zaprzeczyć :]
|
Yaten |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 32 Dołączył: 16.04.2003 ![]() |
Młody chłopak zabije wściekłego dzika. Trawiony dziwnym znamieniem opuszcza swoją wioskę, by wplątać się w wielkie wydarzenia, które wpłyną na losy świata - w które zamieszani są sami bogowie.
-------------------- Glod, Zaraza, Wojna i ... Smierc.
Czterej jezdzcy podlegli mi...Tylko mi...I wiesz, ze Cie kocham |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
ah te bajki
-------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Ahmed |
![]()
|
"księżniczka mononoke" - jedno z najlepszych anime ostatnich lat
Chory naukowiec nie może śnić, wykrada więc marzenia małym dzieciom, które umieszcza w swym laboratorium... Ten post był edytowany przez Ahmed: 21.09.2005 14:53 -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
bo to miasto zaginionych dzieci.
|
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
dalej:
berlin, phoenix handlujacy dragami w wojsku, slynna scena jazdy czolgiem po cpaniu ![]() |
dementorek |
![]()
|
![]() Don Dementore Grupa: wiecznie żywi... Postów: 1137 Dołączył: 04.04.2003 Skąd: Caer Deithwen Płeć: kaloryfer ![]() |
QUOTE(kubik @ 20.09.2005 16:08) druga lepsiejsza moim zdaniem. o wiele nawet. -------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
Ahmed |
![]()
|
..buffalo soldiers..
Na początku filmu wesele, potem polowanie w górach, następnie wojna i jej wpływ na psychikę i zdrowie bohaterów.... Ten post był edytowany przez Ahmed: 21.09.2005 20:42 -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Wiedźminka |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 16 Dołączył: 15.04.2003 ![]() |
Pozwolicie, że się przyłączę...
Czyżby "Łowca jeleni"??? A teraz: Słyszeliście o gościu, który spadał z 50 piętra wieżowca? Podczas spadania, przy każdym mijanym piętrze pocieszał się, mówiąc bez przerwy: "Jak dotąd jest nieźle... " "Jak dotąd jest nieźle... " 'Ale nie ma znaczenia, jak spadasz tylko jak lądujesz. -------------------- |
Ahmed |
![]()
|
Hmmm...."Krew z nosa" bodajże?!
II wojna światowa. Niemcy organizują w obozie koncentracyjnym mecz piłki nożnej Niemcy przeciwko jeńcom. Ci ostatni chcą to wykorzystać do ucieczki z obozu. -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Wiedźminka - La Haine - Nienawiść.
francuski,megawyjebanywkosmosfilm. Ahmed - z sylwkiem i deyna i cainem i pele i bobbim moorem. jol angielska nazwa to Victory, wystaczy, oddaje pytanie.. |
Ahmed |
![]()
|
Główny bohater cierpi na bezsenność, nie może znaleźć antidotum na swoje szaleństwo. Jego świat staje się jeszcze bardziej zakręcony gdy "poznaje" w samolocie pewnego faceta....
|
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Fight Club .
Dwóch drobnych złodziejaszków przez przypadek kradnie dużą sumę pieniędzy członkowi mafii. Jednego z nich mafia namierza i zabija, drugi zaś ucieka i w ukryciu opracowuje zawiły plan utarcia nosa mafiozom. |
kubik |
![]()
|
Zajeżdża troche "Lock, stock and two smoking berrels" ale to nie to :D
-------------------- ...
|
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
layer cake
aka przekladaniec? ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 16:46 |