Szkoła, ;( ?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Szkoła, ;( ?
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
To potem pakujesz do kartonu wszystkie materialy z ktorych sie uczylas i wysylasz do mnie.
Bo ja nic nie umiem, a musze to zdac nie tylko ambicjonalnie. A nie, przepraszam. Wiem ze Gaugin wyewoluowal z impresjonizmu do synkretyzmu XP Ten post był edytowany przez Elvaralinde: 16.12.2005 20:47 -------------------- |
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
Gauguin dziecko. czyta się Gogę.
czołowy przedstawiciel postimpresjonizmu. ale ze środowiska impresjonistycznego się wywodził, a jakże. -------------------- dupa.
|
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
No to Sumiko powodzenia
![]() Ja w poniedziałek piszę historię rozszerzoną... to będzie porażka... w sumie coś tam umiem, ale nie zadowalająco. Muszę jeszcze sporo nadrobić. Mam przeczucie, że będzie coś o Powstaniu Warszawskim, albo coś o obozach zagłady. (Davies "Powstanie' 44" czeka na mnie przez sobotę i niedzielę...) -------------------- ![]() |
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
haha to miłego weekendu.
-------------------- dupa.
|
kruk |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 200 Dołączył: 12.03.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
mam nadzieje ze nie bedzie nic z II polowy XX w bo do tego jeszcze nie przerabiałam. Teraz musze sobie co nieco powtorzyc bo trochę mi sie miesza. ( a historia jest mi bardzo potrzebna na studia)
A tak BTW do dlaczego na rozszerzonym polaku był Karpiński, skoro nie ma go w standardach, hę? -------------------- Idę swoją drogą, a ludzie niech mówią, co chcą!
![]() |
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
ale on był w tekście tylko. nikt nie kazał ci pisać o nim wypracowania ;p
EDIT: wydawało mi sie ze tam pisze Kapuściński O.o ta matura mnie wykańcza ![]() Ten post był edytowany przez avalanche: 17.12.2005 21:40 -------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
kruk |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 200 Dołączył: 12.03.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Nie o nim tylko o jego wierszu
![]() -------------------- Idę swoją drogą, a ludzie niech mówią, co chcą!
![]() |
dominisia888 |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 325 Dołączył: 30.10.2005 Skąd: Trójmiasto Płeć: Kobieta ![]() |
no wlasnie trzeba bo wymagaja przewaznie w interpretacji i analizie kontekstu biograficznego..
-------------------- Czlonkini The Marauders fanklubu Huncwotow
"Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą..." [ks. Jan Twardowski] |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
wy zbyt mądrzy jak na mnie jesteście....ja tam jestem dumny z tego że wiedziałem że 8 razy za = anafora
![]() -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
dominisia888 |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 325 Dołączył: 30.10.2005 Skąd: Trójmiasto Płeć: Kobieta ![]() |
zaraz tam za madrzy
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Czlonkini The Marauders fanklubu Huncwotow
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
a ja do matury to mam jeszcze trochę czasu wiec bez paniki... ale nauczyciele to tak się zachowują jakbyśmy mieli w tym roku zdawać... a nie za dwa lata...
![]() polski / niemiecki / angielski / matma / fiza <-- ja się zadeklarowałam, że to to bede zdawać... może jeszcze gegre dorzuce ale to to jeszcze niewiem... -------------------- |
dominisia888 |
![]()
|
az tyle?? ja zdaje 3 obowiazkowe polski, angielski i matme (rozszezone, poza polskim rzecz jasna) i jako dodatkowe geografie... jesli chcesz uslyszec rade to nie ma sensu zdawanie tylu przedmiotow ilu mozna... bo tylko sie nameczysz a uczelnie biore pod uwage jeden albo dwa...
-------------------- Czlonkini The Marauders fanklubu Huncwotow
Mira |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 289 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
a kto powiedział, że na rozszerzonym maja być wiersze przerabiane na lekcjach? zazwyczaj dawają takie których nie znamy zebysmy mogli sie wykazać z interpretacją.
W tym wypadku byly Dziady, a ten drugi to ja bodajże w 2 klasie przerabiałam wiec ta matura rozeszerzona nie byla trudna. ale jutro hista... a ja nic nie umiem ![]() coś czuje ze to bedzie niezła pomiana ![]() z wybieraniem tylu przedmiotów na maturze to ja bym uważała. Lepiej wybierz takie naprawde Ci potrzebne, bo potem mozesz sie nie wyrobić z nauką. A musisz wiedziec ze te 3 obowiazkowe musisz zdać zeby miec zdana maturę. Ja jeszcze jako dodatkowy przedmiot wybrałam WOS, w którym czuje sie o wiele pewniej niż z historią. |
kruk |
![]()
|
Widzę, że wybrałaś takie same przedmioty jak ja
![]() ![]() Wos to dla mnie bedzie porażka, już to widzę. Jutro zdaje histrę i mam nadzieje, że jakoś to będzie... Nikt nie powiedział, że wszystko trzeba przerabiac na lekcji, ale w standardach powinno być, bo po co by je pisali? (tak mówila moja polonistka) A tak w ogole to ja nie już nie mogę tego słuchać. Wszyscy tylko matura i matura. Może porazmawiamy na jakiś bardziej wesoły temat. Kiedy i w jakim miejscu macie studniówki?? ![]() Ten post był edytowany przez kruk: 18.12.2005 13:13 -------------------- Idę swoją drogą, a ludzie niech mówią, co chcą!
![]() |
Mira |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 289 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
ja mam 3 lutego w Aztece (Stare Budkowice) k. Opola
![]() sie nieźle zapowiada ![]() a jak tam polonez już wyćwiczony? ![]() tak wybieram się na prawo ![]() Ten post był edytowany przez Mira: 18.12.2005 13:23 |
kruk |
![]()
|
my w ogole nie cwiczylismy jeszcze. Będzie śmiesznie bo już mało czasu zostało. Dobre jest tylko to, że jestem w meskiej klasie, więc mam szeroki wybór partnera:) Ja mam w Heweliuszu w Gadańsku głównym. To podobno tragiczne miejsce. Mało miejsca, jedzenia i alkoholu
Też wybieram się na prawo, chociaż w głębi duszy wolałabym na historie( zobaczymy jak wyjdzie) Ten post był edytowany przez kruk: 18.12.2005 13:31 -------------------- Idę swoją drogą, a ludzie niech mówią, co chcą!
![]() |
Pawelord2 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 587 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Przeworsk Płeć: Mężczyzna ![]() |
ta matura...eh, niby proste ale jednak ;] rozszerzony angielski, czytanie które zawsze uznawalem za swoja domene troche mnie zaskoczyło ;] no ale, nie powinno byc tragicznie ;p
A w poniedziałem chemie napisze, zakładając ze nie będzie elektrolizy i mega zaawansowanej chemi organicznej to powinno byc ładnie :] "...P..." -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Trzymam kciuki za maturzystów
![]() Mi już się "System Eliminacji Studentów Jest Aktywny" zaczęła, jeden egzamin z grzywki, wyśpiewałam se piękną czwórkę, cała reszta w styczniu. Brrrrr. -------------------- |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Co studiujesz?
-------------------- |
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(dominisia888 @ 18.12.2005 13:10) az tyle?? ja zdaje 3 obowiazkowe polski, angielski i matme (rozszezone, poza polskim rzecz jasna) i jako dodatkowe geografie... jesli chcesz uslyszec rade to nie ma sensu zdawanie tylu przedmiotow ilu mozna... bo tylko sie nameczysz a uczelnie biore pod uwage jeden albo dwa... no tak. tylko, że tam gdzie chciałabym iść to biorą pod uwagę język dodatkowy, matmę i fizę. a u mnie z fizą kiepsko, więc jakoś się chce ratowac. ale jeszcze mam trochę czasu, więc pewnie mi się pozmienia w głowie. powodzenia wszystkim piszącym jutro dodatkowy przedmiot ![]() -------------------- |
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
studniówka. 7.01.
no jaja. ja przecież nie mam jeszcze sukni. >< -------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
dominisia888 |
![]()
|
a moje kochane rozowe VILO ma studniowke jak co roku w Hotelu Faltom w Rumi
http://www.hotel-faltom.com.pl/ naprawde fajne miejsce ![]() Ten post był edytowany przez dominisia888: 18.12.2005 21:45 -------------------- Czlonkini The Marauders fanklubu Huncwotow
Dorcas Ann Potter |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 309 Dołączył: 14.06.2005 ![]() |
W dzień Babci? U mnie 24. Oczywiście mnie nie będzie za młoda jestem ;D.
|
dominisia888 |
![]()
|
tam zaraz za młoda... trzeba znaleźć odpowiedniego faceta i tyle
![]() -------------------- Czlonkini The Marauders fanklubu Huncwotow
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
No i Panie delikatnie odeszły od tematu szkoły wkraczając w kwestię studniówkową
![]() Jutro Matma. Na rozszerzonym trzeba będzie troszkę pokombinować, bo sporo materiału jeszcze nie przerobiliśmy w szkole a tak w ogóle to deltę umiem policzyć więc jest dobrze, no i pochodne w zadaniach z treścią też zastosuję ![]() Ten post był edytowany przez Ahmed: 18.12.2005 22:49 -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 09.05.2025 17:13 |