Szkoła, ;( ?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Szkoła, ;( ?
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
doprawdy nie wiem co wy widzicie w tym czytaniu takiego strasznego :}
-------------------- |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
jesteś po prostu musk, to i nie widzisz;p
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Matura to bzdura, wyostrzecie sobie pióra, wesołe animki z matury śmieją się, ha ha!
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
system eliminacji studentow... ;p
-------------------- |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
No SESja to już jest coś. Tez nic strasznego, ale ma swój ciężar powagi, a nawet grozy. Matura ani trochę. Przynajmniej Stara nie miała
![]() |
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
Tru.
Ale sesje dają popalić. Zwłaszcza pierwsza. Potem się człowiek przyzwyczaja. -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
polski dobrze
angielski źle. -------------------- |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
tak na oko to coś koło 90%. Ze struktur 2/5, listening 100%, reading ze dwa źle. Opowiadanko mam nadzieję na 18, znając moją anglistkę.
Także ni jest źle :> dzisiejszy WOS prawdę mi powie XD -------------------- |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
historia muzyki dobrze.
podobno muzycy łatwiej przyswajają języki obce, a u mnie w szkole co druga osoba jest nogą z angielskiego, jestem więc skłonna stwierdzić, że nieprawdziwa jest powyższa teza. ot. -------------------- |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jestem załamany.
-------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
no. to prawdę powiedział, muszę nauczyć się konstytucji na pamięć.
i w ogóle przydałoby się chociaż przejrzeć książkę do WOSu :/. -------------------- |
Child |
![]()
|
Imbatura panie. Chcociaż jak sobie tak na szybko policzylem, to z matmy bede mial te 65% [;
-------------------- |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
A historie rozszerzona ktos tu zdawal? :PPP
-------------------- |
Child |
![]()
|
ja nie, ale jak wychodzilem z sali i spojrzalem w arkusze tych co pisali [ot takie kombo - matme i histe w jednej sali zdawali ;)] i spojrzalem na jakies wypracowanie to zwatpilem :P
-------------------- |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
biologia? no comments. zwaliłam najprostsze rzeczy.
Ten post był edytowany przez Neonai: 17.11.2006 18:40 |
Hito |
![]()
|
![]() Magik Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 751 Dołączył: 11.10.2005 Skąd: Częstochowa/Wrocław Płeć: Mężczyzna ![]() |
<klep, klep> dla wszystkich próbnych maturzystów. Wiem, co to stres i patrzenia na wyniki/klucz odpowiedzi.
Ale spokojnie, macie jeszcze prawie 6 miesięcy na naukę :] -------------------- Mój nowy fic
One in Fire Two in Blood Three in Storm Four in Flood Five in Anger Six in Hate Seven Fear Evil Eight Nine in Sorrow Ten in Pain Eleven Death Twelve Life Again Thirteen Steps to the Dark Man’s Door Won’t be turning back no more |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
haha
facet nam dziś niezly prezent zrobil XD zakomunikowal, że na jutro mamy oddać wszystkie zalegle cwiczenia. jakieś 5 rysunków w moim przypadku. normalnie robie jeden na 2 tygodnie. rzuty monge'a ssą ;| -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
kObra. |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 929 Dołączył: 15.08.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
A ja z matur całkiem zadowolona jestem ;]
Tylko...Powiedźcie mi...Kto k***a omawiał cywilizacje zachodnie Europy, w "Kordianie" i w "Lalce"? : |||........... Ten post był edytowany przez kObra.: 06.12.2006 15:55 -------------------- she wolf.
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ja. a raczej moja polonistka. stare dzieje XP
pamiętam bo za inwencję twórczą przy odpowiedzi dostalem dwa XD Ten post był edytowany przez MisieK: 06.12.2006 16:05 -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
em |
![]()
|
kobra: ja. omawialiśmy nawet całkiem szczegółowo.
No dobra. Mam wyniki z polskiego i WOSu, angielski dopiero w poniedziałek :/. Polski pr: 96% i WOS pr: 68% *headdesk*. Żeby się dostać na studia muszę mieć 90% i więcej :/. -------------------- |
MisieK |
![]()
|
spoko, nowa matura z wosu bedzie prosta i bedzie wygladala tak:
![]() -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Child |
![]()
|
matma 48% angol 77% [oba rozszerzone]
polaka jeszcze nie znam ale na pg i tak - na jednego chetnego czeka dwadziescia miejsc XD -------------------- |
MisieK |
![]()
|
ja bym na twoim miejscu zaczal powtarzać przed maturą na dwa tygodnie przed. bo na FTiMS każdy się dostanie :}
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Child |
![]()
|
zacznijmy od tego, ilu tam pcha sie z dobrej woli? nie liczac siebie - znam dwie takie osoby. na 40tys miasto ;p
-------------------- |
kObra. |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 929 Dołączył: 15.08.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Ja jestem jedynie zadowolona z WOS-u rozszerzonego ;]
Polski ujdzie, a angielski...Koniec świata. Dostałam taką zjebe od profesorki, że jak ja mogłam tak schrzanić ;] No, ech. ;] -------------------- she wolf.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 01.07.2025 10:50 |