Szkoła, ;( ?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Szkoła, ;( ?
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
jaborki z fizyki żondzom ćwiczenia i wyklady to tam pf
![]() -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
No, takie pff było, że cztery razy zaliczenie pisałam. A osiem osób odpadło.
-------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ateraz przywale offtopowo i zgola nie matematycznie.
nie wiem za co, ale mam zagrozenie laczem z polaka XD jutro sobie pogadam z naumielem i pewnie skonczy sie na tym, ze zagrozenie bedzie mozna potraktowac w kategorii fantastyki, a na polrocze wyskocze z 4 XD zawsze wiedzialem, ze ten facet jest jakis dziwny XD Ten post był edytowany przez Child: 14.12.2006 17:19 -------------------- |
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
Pokaż mu swojego ficka
![]() ![]() -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
tego fica wolałbym wyciągnąć w ostateczności XD
-------------------- |
hazel |
![]()
|
Jakoś się nie dziwię
![]() -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
powiedz mi tylko Michale... JAK MOZNA MIEC PAPCIA Z POLSKIEGO? xD
-------------------- |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
no nie można bo to trywialne XD za to mianie czegokolwiek mniej niż 4 z matmy to paranoja XD
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Pawelord2 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 587 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Przeworsk Płeć: Mężczyzna ![]() |
a ja jestem zagrozony z laciny;) podobnie jak 1/3 roku. u profesora ktory ma 160 lat i dla kogos kto potrafi tak o rezerwuje 2, dla kogos kto potrafi w sumie wszystko - 3-, a dla kogos kto potrafi wiecej niz podrecznik podaje - 3+ ;]
łacina już w poniedziałek, podobnie jak megawielkieolbrzyme zaliczenie z brzucha ;/help... "...P..." -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
a ja zaliczyłam gramatyke!
hiehie. -------------------- dupa.
|
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Fajno.
A mnie się egzamin przesunął, cholera by to wzięła. -------------------- |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Ja po tygodniu edukacyjnego hardkoru zdecydowalam przejsc na polityke niezbednego minimum z kilku przedmiotow i zakladam krwawe zdobycie dopa z matmy ^_^
A lacine to jutro pisze. Stopniowanie przymiotnikow, tworzenie i stopniowanie przyslowkow. diu, diutius, diutissime! -------------------- |
Child |
![]()
|
ja ja pancerfaustvolkswagenluftwaffekrankenschwester XD
QUOTE powiedz mi tylko Michale... JAK MOZNA MIEC PAPCIA Z POLSKIEGO? xD trzeba miec poparanego nauczyciela z powolaniem, ktory widzi w Tobie człowieka tak zdolnego, że przebija to tylko jego lenistwo. znaczy sie pewnie chce mi poprawic krazenie na swieta XDQUOTE no nie można bo to trywialne XD za to mianie czegokolwiek mniej niż 4 z matmy to paranoja XD ja mam czy XDDDa najlepsze jest to, ze z moimi "kosmicznymi" wynikami z probnej, przy oddawaniu papierow na PG mialbym okolo 89 punktow XD bez wliczonej fizy i angola szprechanego XD Osiemdziesiąt! Achtung! Gram na desperata [; Potrzebna połówka na studniówkę [nie Misiu, 'połówkę' sam kupię =p]. Bowiem albowiem istnieje duze prawdopodobienstwo, ze zostanę sam jak ten palec u reki starego drwala [; -------------------- |
Pawelord2 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 587 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Przeworsk Płeć: Mężczyzna ![]() |
zaliczyłem...zaliczyłem ;D zaliczyłem brzuch! w zerowym terminie, nie znałem swego męstwa. w związku z powyższym zaczynam święta, za pol godziny jade do domu grzać tyłek przed farelką...a jutro będzie pierwszy od dawna dzień w którym obudzę się bez przygnębiającej świadomości że trzeba siadać i się uczyć
![]() "...P..." -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
a nasza szkoła zrobiła nam przedświąteczny prezent - zamiast zapowiedzianych trzech sprawdzianów mamy wolne. Spitoliło się coś w elektryce i dzisiaj zwolnili nas o 11.30
![]() -------------------- |
Child |
![]()
|
Nas elektryk zapitoli jak zobaczy co planujemy na studniowke ;]
Na moj gust ilosc swiatelek-duperelek wystarczy na to, zeby wysadzic instalacje w calym budynku i tak ze trzech ulicach wokol szkoly. Ale jak juz instalacja gruchnie, to bedziemy mieli pozar. W sam raz zeby sie ogrzac w mrozny lutowy wieczor :}}} btw studniowki - zostalem sam. kurew no ;[[[ -------------------- |
hazel |
![]()
|
Hehe, a ja własnie dostałam wiadomość na gg od starosty:
QUOTE W zwiazku z remontami obok ul. Warszawskiej i brakiem wody na uczelni ze wzgledow sanitarnych rektor Politechniki Krakowskiej zarzadził rozpoczecie zajęc od godz. 12 na uczelni!!Na naszym wydziale pisze ze od 11...napewno nie ma wykładu z konstrukcji sprężonych! -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
o hazel, dzieki za info
![]() -------------------- ![]() ha! |
hazel |
![]()
|
nie ma problemu
![]() -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Child @ 19.12.2006 23:51) u nas polowa chlopakow tak ma, przez zarządzenie dyrektora ze faceci nie mogą zapraszac partnerek z zewnątrz, bo jest ich mniej niz dziewczyn. więc teoretycznie dyrek to widzial tak ze chłopcy sobie dobiorą dziewczęta, a te co zostaną same mogą zapraszac z zewnątrz. coz. nie wyszlo =P |
Child |
![]()
|
ale peszek =p
teraz mam czas do 7 stycznia zeby sobie piękniejszą połowe przygarnac. a wlasnie. sa chetne? pokrywam wszystkie koszty, nie wliczajac dojazdu XD -------------------- |
hazel |
![]()
|
O, widzę las rąk
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
1,5 egzaminu + 1 zerówka "raczej" w plecy. Bilans satysfakcjonujący. Jak dobrze pójdzie to z 8 sesyjnych egzaminów, zdam 4 przed sesją faktyczną. Uf. Nie taki wilk straszny, jakim go malują.
Święta spędzone przy stole i przy książkach. Innego rozwiązania nie widzę. Mnie również styczeń wita z 3 kolokwiami i egzaminem zerówkowym. Eh. QUOTE sa chetne? widzę po opisie na gadulca, że wymagania raczej masz skromne. 90/60/90, 170 cm wzrostu. Sam(a) bym chętnie przyjechał(a), ale mam 182 wzrostu. Da radę? Ten post był edytowany przez Ahmed: 20.12.2006 19:04 -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
|
Child |
![]()
|
nie moja wina że ułomne gg ma ograniczenie statusu do 69 znaków. nie mogłem zamieścić przez to pewnego sprostowania
to jest wzorzec od którego dozwolone są oczywiscie pewne odstępstwa :} opis updated ;) -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 01.07.2025 22:10 |