Szkoła, ;( ?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Szkoła, ;( ?
Ronald |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 815 Dołączył: 26.08.2005 Skąd: stolec:/ Płeć: Mężczyzna ![]() |
Mam pytanie. Czy ktoś z forumowiczów jest w stanei polecic mi dosyć dobre liceum (najlepiej z pierwszej 20 rankingu) z ciekawą kalsą humanistyczną o dobrym poziomie nauczania. Interesuje mnei dziennikarstwo i z tym pragne związac swoją przyszłość. Muszę w tym roku wybrac liceum, gdyż w styczniu i lutym sa juz spotkania informacyjne. A i najważneijsze, to liceum musi być w WARSZAWIE. Prosze o pomoc
![]() -------------------- - A mugole...nie widzą nas?
- Mugole? Oni nie potrafią patrzeć... - Nie, ale jak ich pokujesz widelcem to ich boli. Hahaha! "Dopóki człowiek się śmieje, nie przegrał" Adrew Vachss ![]() |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE to jest wzorzec od którego dozwolone są oczywiscie pewne odstępstwa :} będziem intensywnie negocjować. -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dobra. Jaką płeć masz wpisaną w dowodzie?
-------------------- |
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
że tak sam się zacytuję: "poszukiwana chętna..."
to jakby zawęża krąg ;) -------------------- |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE że tak sam się zacytuję: "poszukiwana chętna..." to jakby zawęża krąg ![]() Patrzcie! Jaki wybredny... Foch xP -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
Przecie to Ahmedyna no.
|
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Ronald @ 20.12.2006 18:35) Mam pytanie. Czy ktoś z forumowiczów jest w stanei polecic mi dosyć dobre liceum (najlepiej z pierwszej 20 rankingu) z ciekawą kalsą humanistyczną o dobrym poziomie nauczania. Interesuje mnei dziennikarstwo i z tym pragne związac swoją przyszłość. Muszę w tym roku wybrac liceum, gdyż w styczniu i lutym sa juz spotkania informacyjne. A i najważneijsze, to liceum musi być w WARSZAWIE. Prosze o pomoc ![]() człowieniu. po co ci te z górnej półki. wybierz porządne, a niekoniecznie 'elitarne'. chyba, że lubisz adrenalinkę i masz ciągoty ogólne do nauki. bo jak pójdziesz do najlepszych to licz się z wariantem, że przycisną Cię ze wszystkiego mocno, a nie tylko z tego co chcesz. a na dziennikarstwie sama jestem, ale nie chodziłam w liceum do klasy o profilu humanistycznym (w Wawie). jak chcesz się potrudzić trochę przez trzy lata to żaden problem. bierz poniatowskiego, batorego, kopernika, reytana, władysława IV, staszica, czackiego, kochanowskiego i jeszcze inne takie 'kuźnie' ;d rozeznaj się lepiej na spotkaniach ilu rzeźników uczy w danej szkole, bo 'nauczyciel' to czasami złe słowo ;dddd a serio. na studia się dostaniesz, nawet nie chodząc do tych z pierwszej 20-tki. Ten post był edytowany przez avalanche: 20.12.2006 22:31 -------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
Child |
![]()
|
QUOTE Przecie to Ahmedyna no. Ah! Medyna. Cóż to za wspaniałe miasto... =p -------------------- |
Ronald |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 815 Dołączył: 26.08.2005 Skąd: stolec:/ Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(avalanche @ 20.12.2006 23:01) QUOTE(Ronald @ 20.12.2006 18:35) Mam pytanie. Czy ktoś z forumowiczów jest w stanei polecic mi dosyć dobre liceum (najlepiej z pierwszej 20 rankingu) z ciekawą kalsą humanistyczną o dobrym poziomie nauczania. Interesuje mnei dziennikarstwo i z tym pragne związac swoją przyszłość. Muszę w tym roku wybrac liceum, gdyż w styczniu i lutym sa juz spotkania informacyjne. A i najważneijsze, to liceum musi być w WARSZAWIE. Prosze o pomoc ![]() człowieniu. po co ci te z górnej półki. wybierz porządne, a niekoniecznie 'elitarne'. chyba, że lubisz adrenalinkę i masz ciągoty ogólne do nauki. bo jak pójdziesz do najlepszych to licz się z wariantem, że przycisną Cię ze wszystkiego mocno, a nie tylko z tego co chcesz. a na dziennikarstwie sama jestem, ale nie chodziłam w liceum do klasy o profilu humanistycznym (w Wawie). jak chcesz się potrudzić trochę przez trzy lata to żaden problem. bierz poniatowskiego, batorego, kopernika, reytana, władysława IV, staszica, czackiego, kochanowskiego i jeszcze inne takie 'kuźnie' ;d rozeznaj się lepiej na spotkaniach ilu rzeźników uczy w danej szkole, bo 'nauczyciel' to czasami złe słowo ;dddd a serio. na studia się dostaniesz, nawet nie chodząc do tych z pierwszej 20-tki. Aż tak wysoko to ja nie mierzę ![]() A do którego chodziłaś? EDIT: I jeszcze Lelewela znalazłem Ten post był edytowany przez Ronald: 26.12.2006 23:52 -------------------- - A mugole...nie widzą nas?
- Mugole? Oni nie potrafią patrzeć... - Nie, ale jak ich pokujesz widelcem to ich boli. Hahaha! "Dopóki człowiek się śmieje, nie przegrał" Adrew Vachss ![]() |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
w Żeromskim, z tego co słyszałam, rzeźników całkiem sporo
![]() ja najpierw też rozglądałam się za klasą dziennikarską, ale warsztaty podobno bezkonkurencyjne w Milewiczu [patronat tvp, więc czego się spodziewać], a reszta od tego odstaje poziomem znacznie. i tak, biorąc pod uwagę, że nic ciekawego już nie znalazłam, chyba postaram się zaszczycić swoją obecnością Dąbrowskiego =)) po pierwsze, szukałam włoskiego lub hiszpańskiego [fajnie, bo uczę się rosyjskiego, ale nie mam zamiaru tego kontynuować] i spodobały mi się dwie klasy. planowałam też na początku pewną wyjątkowo ambitną klasę w Koperniku, ale zrezygnowałam. -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Ronald |
![]()
|
Mnie się bardzo w Żeromskim właśnie ta klasa humanistyczno-dziennikarska podoba, a najbardziej dodatkwoe przedmioty jak warsztaty dziennikarskie i filozofia mediów. Fajne tam też jest to, że każdego języka ma się 6 godzin tygodniowo, wię jest szansa, że się drugiego języka nauczę od podstaw i dotrę do jakiegoś sensownego poziomu. Słyszałem też, że w Lelewelu są też fajne klasy dziennikarskie o dosyć dobrym poziomie. Na temat humana w Hoffmanowej musze pogadać z koleżanka siostry. O ile dobrze pamiętam, to nie narzekała
![]() ![]() Potti> To może los sprawi, ze trafimy do tej samej klasy ![]() -------------------- - A mugole...nie widzą nas?
Aredhel |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 20 Dołączył: 29.12.2006 Skąd: z daleka Płeć: Kobieta ![]() |
Dobra, teraz ja powiem coś o moim LO. Lubię je… i nawet mnie to dziwi, szkoła jest fajna, przyjazna uczniom, ma długie tradycje. Rozbrykani uczniowie wychodzący z gimnazjum przychodząc do naszego liceum „grzecznieją” i się ukulturalniają jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki
![]() ![]() Chodzę obecnie do klasy 2 o profilu mat-info. Klasa świetna, lepiej trafić nie mogłam, prawie jak jedna wielka rodzina - zero konfliktów, bardzo się ze sobą zżyliśmy ![]() ![]() ![]() I co weekend ktoś organizuje klasową imprezę ![]() Nauczyciele… chymm… jak nauczyciele.. jedni milsi inni mniej, każdy ma swój sposób na wpajanie nam wiedzy do głów, no tak już być pewnie musi, ale ja nie narzekam. Grunt że większość ma poczucie humoru, każdy z nich jest w jakiś sposób charakterystyczny i na pewno ich będę bardzo długo wspominać ![]() ![]() Jeśli chcecie sobie poczytać o mojej klasie to zapraszam na naszą oficjalną stronę mojego autorstwa ![]() -------------------- "Tread softly because you tread on my dreams" - W.B. Y.
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Obliczyć całkę podwójną z pierwiastek(4R^2 - x^2 - y^2)dxdy w obszarze D: x^2 + y^2 </= 2Rx.
hazel, lilith, rysiek, ahmed, ktokolwiek jakieś pomysly? mam to jutro na egzaminie bankowo, gotowca chce zrobić ale mózg mi wysiada. -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ja polecam zarejestrowac sie na forum matematyka.org
perfekcyjnie rozwiazuja nam zadania na cwiczenia, wiec z tym tez nie powinni miec problemow :] |
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
koniec. fuj ble uh. mam ferie wreszcie. i żadna uczelnia nie zdoła mi zmącić spokoju.
-------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
A mi się właśnie skończyły. Fuj ble uh.
-------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Nie dozyje matury. Umre, padne, polegne.
Misiu, zapytam Wojtka, moze bedzie umial. Będę dźwięczny no nietety : ![]() PFFF. I jeszcze lechy pije XD Ten post był edytowany przez MisieK: 06.02.2007 00:37 -------------------- |
LilienSnape |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 579 Dołączył: 11.12.2006 Skąd: Roseau Płeć: Kobieta ![]() |
omg . ja tam nie dożyje nawet wakacji . o maturze to moge chyba tylko marzyć xD
-------------------- |
Satania |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 139 Dołączył: 01.02.2007 Skąd: za górami , za lasami . . Płeć: Kobieta ![]() |
czyli BYLE DO WEEKENDU
![]() -------------------- Fairytale gone bad .
|
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
No ej, jak bym miala jezdzic tylko na zajecia do poznania i chodzic na polski do szkoly, nawet 15 godzin w tygodniu, to bym sie chyba poplakala ze szczescia. Ale nie moge -_-
haha do weekendu. zalezy kto. ja weekend spedzam na zajeciach :P Ten post był edytowany przez Elvaralinde: 05.02.2007 19:10 -------------------- |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
a mnie zwolnili z dwóch egzaminów. zazdroście
![]() -------------------- ![]() ha! |
Satania |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 139 Dołączył: 01.02.2007 Skąd: za górami , za lasami . . Płeć: Kobieta ![]() |
jak ktoś męczy się w weekendy to jeszcze bardziej współczuje .
moja mamusia jeździ w weekendy na wykłady, i wiem co przeżywa ![]() to juz wole te poniedziałkowe wstawanie o 6 ![]() ![]() -------------------- Fairytale gone bad .
|
Eva |
![]()
|
6 to dla mnie srodek nocy. Kto to w ogole wymyslil zeby wstawac o tej godzinie
![]() -------------------- |
Satania |
![]()
|
w sumie to z moim wstawaniem to jest tak, że w końcu po wielokrotnym przestawianu na drzemkę, wstaje jakieś poł godziny wcześniej.
na szczęście mogę sobie narazie pozwolić, żeby tak sobie przestawiać budzik, bo szkołe mam na miejscu . gorzej będzie za rok, jak będzie trzeba wstawać wcześniej na autobus ![]() oj już się boję ... -------------------- Fairytale gone bad .
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 01.07.2025 22:10 |