Szkoła, ;( ?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Szkoła, ;( ?
LilienSnape |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 579 Dołączył: 11.12.2006 Skąd: Roseau Płeć: Kobieta ![]() |
w życiu nie wstałabym o 6
![]() -------------------- |
Satania |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 139 Dołączył: 01.02.2007 Skąd: za górami , za lasami . . Płeć: Kobieta ![]() |
przypuszczam że jak już bedę zmuszona do wczesnego wstawania, przez konieczność zdąrzenia na autobus docenie tę nie przespaną godzinkę
![]() -------------------- Fairytale gone bad .
|
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
A przede mną jeszcze tylko 5 dni wariackiego zaiwaniania, potem niedziela, w poniedziałek może się uda jakoś wymigać. A potem a piać od nowa...
Ach! Mam pytanie: jak się rozchorować (na roztrój zołądka najlepiej - efektowne) na kilka godzin, powiedzmy na trzy? Ma ktoś sposoby? Bo ja bardzo, bardzo muszę się z pewnej rzeczy zwolnić, a dam radę tylko przez silną chorobę jakąś. Bo mdleć nie będę, jeszcze tego nie opracowałam, zreesztą nie wiem czy to by mnie zwolniło :] -------------------- |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Cos tam slyszalam o jedzeniu surowego ziemniaka ale nie jest to potwierdzone :P
-------------------- |
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
zjedz coś spleśniałego i zalej Colą XD
-------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Ale to ma mnie trzymać trzy godziny, nie trzy dni. Bo tak to mi się nie opłaca XD
Ten post był edytowany przez Sihaja: 06.02.2007 00:08 -------------------- |
patix |
![]()
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 126 Dołączył: 28.08.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
A nie wystarczy jak zachowasz się jak bulimiczka?
Do łazienki, palce w gardło, a potem niech się dzieje wola nieba... Ewentualnie wypij szklankę oleju - nigdy nie próbowałam, ale ponoć działa... Tylko to zależy, komu chcesz kit wcisnąć ![]() -------------------- i don't think he wanted to kill James ... i mean,it's Voldy!~he'd kill everyone and everything
|
Sihaja |
![]()
|
Ja muszę spektakularnie zrobić się zielona i wybiec. A potem najlepiej być blada jak sciana i słaniać się na nogach.
-------------------- |
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
to weź coś na przeczyszczenie. najedz się czegoś ciężkostrawnego to posiedzisz sobie w kiblu a przyjemnie też nie bedzie ;d
-------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
pol szklanki oleju dopelnic szczyptą soli, 50ml wodki i gałką musztatolową i rzyganie na kilkadziesiat minut gotowe. ale to takie ze przypominasz sobie co jadlas tydzien temu;P
a jak juz zwrocisz to masz z glowy:P Ten post był edytowany przez MisieK: 06.02.2007 01:09 -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Sihaja |
![]()
|
O! O! To jest coś... Będę musiała zachować przepis. Byleby mnie nikt ze szklanką nie przydybał ;P
-------------------- |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
dodam ze na niektórych nie dziala. ja mialem 2 godzinne przeboje za to kumpel tylko zwrocil to co polknal 2 minuty wczesniej:P
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
avalanche |
![]()
|
mnie po przeczytaniu składu już zemdliło ;d
Sih aż takie poświęcenie? co za desperacja xD -------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Przyznac sie, kto umie po niemiecku? xD Zadanie domowe pilnie potrzebne ;p
-------------------- |
avalanche |
![]()
|
ja umiem średnio. czyli robie byki XD
F. Scott Fitzgerald |
Eva |
![]()
|
Spoko maroko dalam sobie rade. Ciezko bylo ale nie poleglam :p
-------------------- |
LilienSnape |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 579 Dołączył: 11.12.2006 Skąd: Roseau Płeć: Kobieta ![]() |
łe . olej . faktycznie na samą myśl się robi niedobrze ^^
będzie trza spróbować xD -------------------- |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
znajdzie się fra... dobra dusza która by to rozwiązała? :}}}
http://www.mif.pg.gda.pl/wygrajindeks/zad/..._Matematyka.pdf -------------------- |
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
A na kiedy potrzebujesz?
Pierwsze rządzi ![]() Ten post był edytowany przez hazel: 08.02.2007 02:12 -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
do 15 lutego. ale podejrzewam ze sam sie tez za to wezme [;
-------------------- |
MisieK |
![]()
|
XD
zeby nie to ze wisze goebbelsowi 10 prac z grafiki to na dziś byś miał. Koszałek-Opałek roxor XD coś mi sie widzi, że zadania układał dr.inż gnatek adam XD -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Child |
![]()
|
za dobre checi dzieki, ale juz nieaktualne ;)
-------------------- |
MisieK |
![]()
|
nie. wydrukował, zjadł i zwrócił światu. teraz dryfują sobie swobodnie po wodach wisły.
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
Misiu, nie nabijaj się z matczynej troskliwości Albinki.
|
LilienSnape |
![]()
|
albinko jak się sprężysz to może znajdziesz jeszcze coś w wiśle x D
-------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 02.07.2025 09:16 |