Szkoła, ;( ?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Szkoła, ;( ?
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(MisieK @ 26.02.2007 20:51) referaty? mój kumpel od trzech miesięcy pisze prace magisterską z socjologii. [ctrl], [c] i [v] powoli zanikają ![]() kyyysz z socjologią! mam z tym doczynienia od tego semestru - koszmar. a żeby to studiować...nie mam aż takiej wyobraźni. i żeby pisać z tego pracę magisterską... rany ;d -------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
QUOTE(Child @ 26.02.2007 20:17) QUOTE(Elvaralinde @ 26.02.2007 20:02) pierwsze z brzegu - prawo Hooke'a. referuj ![]() Ja moge... W sumie samo prawo nie takie trudne. Gorzej z niego potem odpowiednio skorzystać (ma inną postać dla liniowej i dla nieliniowej teorii sprężystości) -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(TimmY @ 26.02.2007 20:15) Nie ty jeden. Ja siedzę nad konspektem, a dokładniej planem ramowym. Muszę to mieć na jutro na godzinę 8:50, ciężko będzie. Poza tym mam jeszcze 6 stron zadań z chemii na piątek ^__________^. Do kompletu powinienem jeszcze tylko maturę z fizyki zdawać -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
He, plan ramowy mialam po feriach oddac. Dopiero mi sie wstepny zamysl w glowie tworzy. Jaki temat btw?
Ihihi mam jutro sprawdzian z 20lecia miedzywojennego i slimakow. Fascinating. -------------------- |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
„Życie to jest teatr” (E. Stachura). Omów koncepcję życia jako teatru zaprezentowaną w literaturze różnych epok.
Und du? -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Pokrewnie, bo tez teatr:
Fascynacja zyciem i przemijaniem w teatrze i malarstwie Tadeusza Kantora. Analizuje sobie 'Wielopole, wielopole..', 'Dzis sa moje urodziny', kilka motywow zahacze - luz. Ale z obrazami mam problem. -------------------- |
BlackOmen |
![]()
|
ja poszedłem po najmniejszej linii oporu: Edyp, Makbet i Ferdydurke. Tylko ilekroć wymyślam jakiś plan wydaje mi się do d... :x
a obrazów Kantora znaleźć nigdzie nie możesz? -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Eva |
![]()
|
Wiesz, zalatwic sobie katalog to nie jest problem. Chodzi mi raczej o przedmiotowa - jakies opracowania :P Nie jestem tak wybitnym kantorzysta zeby analizowac samodzielnie jego obrazy ;p Kupilam sobie na szczescie ksiazke Krystyny Czerni 'T.K. Malarstwo i teatr' - niedlugo przyjdzie, jeszcze tylko 'deska' i bede miala komplet ksiazek. I powoli mozna zaczynac :d
-------------------- |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
eh. wy to macie problemy XD matura to b.z.d.u.r.a.
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ja od razu proponuje wykreslic z matury jezyk polski i wstawic tam 'lekturoznawstwo'
Ten post był edytowany przez Child: 26.02.2007 23:12 -------------------- |
Eva |
![]()
|
macie juz terminy wszystkich examow?
-------------------- |
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
a co to za godzina rozpoczecia pisemnego - 14sta? wieczorówka or smth?
![]() Ten post był edytowany przez Rysiek_Kowal: 27.02.2007 00:26 |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
zero opijania egzaminu przed obiadem. pf.
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Eva |
![]()
|
Bo rano tego samego dnia jest egzamin z WOSu
![]() W ogole te ustne to tak tylko ladnie wygladaja - owszem, o 13 sie zaczyna, ale z angielskiego jestem w kolejce 18, a z polskiego 11. Nie ma to jak nazywac sie na Ż. ![]() -------------------- |
BlackOmen |
![]()
|
QUOTE(MisieK @ 26.02.2007 22:10) Niestety, każdy to musi przeżyć :} QUOTE(Elvaralinde @ 26.02.2007 23:19) Gustowne podkreślenia na czerwono =] ja miałem gdzies zapisane, ale nie chce mi się szukać Konspekt okantdupy zrobiony mogę iść w kime :} Ten post był edytowany przez BlackOmen: 27.02.2007 01:44 -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Hagrid |
![]()
|
![]() Historyk Forumowy Grupa: czysta krew.. Postów: 1225 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szczytno/Olsztyn (Apliakcja Radcowska) Płeć: Mężczyzna ![]() |
Prawo i tak rżadzi;d W ostatnim czasie zaczynam je powoli lubić i rozumieć, choć zajeło to kilkanaście miesiećy, ale warto=)
-------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
7 - ang pisemny
8 - wos 11 - ang ustny. i z głowy :> -------------------- |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
skandal! ja mam zajety caly maj - od 4-go do 30-go. ale jest "przerwa" od 18 do 30 :)
-------------------- |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
Child - trz się umieć ustawić. u nas mogliśmy sami ustalac sobie terminy ustnych :>
-------------------- |
Child |
![]()
|
mi tam akurat terminy ustnych pasuja. angola mam miedzy pisemna matma a fiza, a polaka na koniec. a w sumie mi to jak dla zenka kiedy - wazne, ze od czerwca fajrant! :d
no niezupelnie - trzeba bedzie gdzies dorobic na wakacje :p -------------------- |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
4 maj - J. polski podstawowy
7 maj - J. Angielski rozszerzony 10 maj - Geografia rozszerzona 14 maj - Matematyka rozszerzona i gdzies jeszcze pisemna niemiecka podstawowa 21 maj - Polski ustny i w tym tygodniu niemiec podstawa ustna i angol rozszerzony ustny. Dlatego matura to kobieta negocjowalnego afektu ;) Ten post był edytowany przez Child: 27.02.2007 21:23 -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
A mi opłaciło się robić zadania z fizy mam piąteczke!!! Do mojego poprzedniego dopa pasuje jak znalazł. Może do końca uda mi się wyciągnąć trzy...
-------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
Eva |
![]()
|
tymą, widze ze razem cierpiec bedziemy 21ego ;>
-------------------- |
em |
![]()
|
QUOTE(Child) wazne, ze od czerwca fajrant! ![]() no, ja mam fajrant od początku drugiego tygodnia maja. a przed maturą hiperdługi weekend :> -------------------- |
Child |
![]()
|
a ić :>
-------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 05.07.2025 11:03 |