Szkoła, ;( ?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Szkoła, ;( ?
dominisia888 |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 325 Dołączył: 30.10.2005 Skąd: Trójmiasto Płeć: Kobieta ![]() |
jak uczen nie wie co liczyc liczy delte
![]() ![]() ![]() -------------------- Czlonkini The Marauders fanklubu Huncwotow
"Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą..." [ks. Jan Twardowski] |
Dorcas Ann Potter |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 309 Dołączył: 14.06.2005 ![]() |
A ja śpię na matmie, bo facet powiedział, że "normy progranowe dla 1LO mam opanowane". I się nudzę.
A mnie na 100dniówkę nie wpuszczą. ![]() |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
-------------------- |
kruk |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 200 Dołączył: 12.03.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Już po historii. Nawet nie było tak źle. Podstawowy- jestem zadowolona. Rozszerzony-gorzej, ale może być.
Wniosek z matury- trzeba wziąść się za siebie, i to ostro ![]() -------------------- Idę swoją drogą, a ludzie niech mówią, co chcą!
![]() |
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
No ta podstawowa to w miarę...
A na wypracowaniu się poddałem, już nie miałem siły ani ochoty ;/ A studniówka 14.01 i dzisiaj jadę sobie po garniturek ... chociaż tyle po tej głupiej maturze... Ten post był edytowany przez Syriusz_Black: 19.12.2005 15:16 -------------------- ![]() |
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
a ja o mało nie dostałam ataku śmiechu na podstawowej. brakowało mi wiedzy w środku XP
ale to się co zrobi? NADROBI! ;p co do rozszerzonego. lepszy był chyba. chociaż przyznam szczerze, że czas gonił jeśli chodziło o przeczytanie tych tekstów źródłowych i odpowiedzenie na pytania. inna sprawa że czytałam czasem po 3 razy żeby zrozumieć XD a na wypracowanie pisałam drugi temat. matko odnoszę wrażenie, że jak nie bedzie na prawdziwej tematu z historii XX w. to polegnę ![]() /cholera a stawiałam na litwe że będzie na normalnej. a tu próbna. eh/ -------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
BeBe |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 229 Dołączył: 11.08.2003 Skąd: Gorzów Wlkp. /szary Poznań Płeć: Kobieta ![]() |
Fakt podstawowa nie była zbyt trudna, chociaż zdażały się i podchwytliwe pytania, np Jadwiga jako król Polski. Miałam też problem z tą wieżyczką w meczecie. To był misztar? Ale ogólnie nie jest źle. Do maja się dopracuje szczegóły;)
-------------------- L'amitie doit etre cultivee comme un grain...
Uczę sie Poznania./ Mam go w dupie i uczyć się go już nie zamierzam. |
kruk |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 200 Dołączył: 12.03.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
nie misztar tylko minaret
![]() Ja miałam problem z ostatnimi pytaniami. Tego jeszcze nie mieliśmy. A i zawaliłam wypracowanie- tylko pół strony ![]() Ten post był edytowany przez kruk: 19.12.2005 16:04 -------------------- Idę swoją drogą, a ludzie niech mówią, co chcą!
![]() |
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
pamietam z tym królem. pomyślałam sobie, że to niemożliwe żeby kogoś złapali na czymś takim XD strasznie mnie to rozbawiło.
no to ostatnie moze tak. tyle że ja z tego odpowiadałam na wosie i dostałam 5 nawet, a tutaj mnie matma zawiodła =/ myślałam o jednym, napisałam drugie. typowe moje zagranie ;p ej a to ostatnie pytanie to co zaznaczyliście? -------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
BeBe |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 229 Dołączył: 11.08.2003 Skąd: Gorzów Wlkp. /szary Poznań Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(kruk @ 19.12.2005 17:03) Architektura zawsze była moją słabą stroną ![]() Te ostanie pytania to bardziej z wosu wiedziałam niż z historii. My też tego jeszcze nie mieliśmy. Oczywiście moja szkoła nie pisała poziomu rozszerzonego, więc nie mam pojęcia czy dobrze by mi poszło. A jakie były tematy wypracowania? avalanche-chodzi ci o sobory? Ja zaznaczyłam II Watykański -------------------- L'amitie doit etre cultivee comme un grain...
Uczę sie Poznania./ Mam go w dupie i uczyć się go już nie zamierzam. |
avalanche |
![]()
|
no ja też. ale niepokojące było u mnie w grupie to że dwie osoby zaznaczyły Trydent i pomyslałam że chyba zgłupiałam i o czyms nie wiem. co za trydent kruca.
tematy na rozszerzonym..II który pisałam to był stosunki między Polską a Litwą i Ukrainą w 1918-1922. w dużym skrócie. a pierwszy to były stosunki miedzy Królestwem Polskim a Wielkim Ks. Lit. w XIV i XV w. i czymś tam jeszcze, zapomniałam XD -------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
Pawelord2 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 587 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Przeworsk Płeć: Mężczyzna ![]() |
Gdyby ktos chcial mimo wszystko ogladnac sobie odpowiedzi jak i inne arkusze to klikajcie tu:
http://matura.pioo.info/ bo maturzysci zaskoczyli witryne cke niczym czerwiec drogowców...no ale cóż... Ja pisalem chemie probna i zaawansowaną, była w moim odczuciu tak prosta że aż mi głupio za popełnione błędy...zadań których faktycznie nie wiedziałem było może ze 4 na całość... szkoda że to nie była prawdziwa ;p "...P..." -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
A matematykę całkiem niezłą dowalili na próbnej. Na podst. nie wyrobiłem się z czasem ale w sumie zrobiłem jakeiś 7 zadanek a kombinatoryki nie tknąłem bo się jeszcze z nią na lekcjach nie zetknąłem. Na rozszerzonym zaczęły się schody, dali zadanko z indukcji matematycznej, jedno nawet na pochodną, czego się nie spodziewałem, dużo geometrii i ciągów. Odczucia raczej pozytywne ale dużo pracy mnie jeszcze czeka do maja.
-------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Atina |
![]()
|
Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 401 Dołączył: 07.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Ja z matmy jestem niezadowolona. Wprawdzie podstawową mam kompletną, ale na rozszerzeniu dwóch zadań nie zrobiłam, a w innym walnęłam koszmarnie głupi błąd. W sumie nie wiem jakiego wyniku się spodziewać, ale zadowalający na pewno nie będzie. (Zadanie z czworokątem mnie zglebiło)
-------------------- At the end of the world... or the last thing I see...
![]() Enormous amount of people would rather die, than think... in fact they do so. |
Dorcas Ann Potter |
![]()
|
Właśnie zobaczyłam maturę z historii. No, przyznam, że jestem z siebie zadowolona, rozwiązałam wszytsko z nielicznymi błędami. Mam jeszcze przed sobą 2 długie lata zanim będę musiała to przeżywać ;]. Myślałam, że pisaliście coś nmieco trudniejszego. W końcowej wypowiedzi z wahaniem wybrałam temat 1 i się rozpisałam ;]. Ogólnie jestem z siebie zadowolona i myślę, że za 2 lata dobrze mi pójdzie. ;]
EDIT: Poświęciłam na to niewiele czasu, ale mi nawet dobrze poszło ;D Ten post był edytowany przez Dorcas Ann Potter: 19.12.2005 22:21 |
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
ja tam wos robiłam z zamkniętymi oczami.
prościutkie. -------------------- dupa.
|
Dorcas Ann Potter |
![]()
|
Gratuluję, ja to bym narazie miała problemy.
Powiinam się czuć usprawiedliwiona zważając na mój wiek ![]() |
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Veni, vidi i się zdołowałem jak zobaczyłem odpowiedzi....
Siadam i ryję historię... No i WoS też.. chociaż muszę przyznać, że lepiej bym go napisał niż historię.. rzeczywiście był prostszy... Ten post był edytowany przez Syriusz_Black: 20.12.2005 01:03 -------------------- ![]() |
Verita |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 90 Dołączył: 27.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Tak czytam o tych Waszych maturach i dochodze do wniosku, ze stara matura latwiejsza. Z tego co pamietam, to nam probne zrobiono w marcu i na poczatku kwietnia i jakos tak sie czlowiek duzo nie uczyl. A przynajmniej nie nazbyt intensywanie w grudniu. Dopiero potem sie zaczelo.
Coz... dobrze, ze mnie ta nowa ominela ![]() W kazdym razie zycze Wam powodzenia ![]() |
Pawelord2 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 587 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Przeworsk Płeć: Mężczyzna ![]() |
e tam, biologia i chemia probna byla latwiejsza niz starsze typy;p fizyki jeszcze nie tykałem, nie mam nastroju ;p
"...P..." -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
no i jak tam poszło, he?
nikt nic nie mówi. -------------------- dupa.
|
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
Matematyka - 66 / 60
Angielski - 98 / 87 Polski- 61 -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Chyba porozwiązuję sobie trochę tę waszą maturkę... Zobaczę, co mi w tej pustej mózgownicy jeszcze zostało.
-------------------- |
Sumiko |
![]()
|
polski 76/66
angielski 90/63 wos 76/78 historia sztuki 56/90 i powiem, że historia sztuki podstawowa była zajebiście trudna plus małoczytelne zdjęcia. -------------------- dupa.
|
Ahmed |
![]()
|
Próbna matura było dawno, dawno temu. Jak się czujecie teraz, na tydzień przed prawdziwym egzaminem maturalnym. Przygotowania ukończone? Jak przeczucia i nastroje? Wyluzowani czy spięci? Dzisiaj zaliczyłem ostatni formalny dzien w szkole - aż dziw bierze, że smutno mi się zrobiło. W koncu taka zgrana klasa, tacy nauczyciele. Trzy lata w liceum minęły nadzwyczaj szybko. Niestety. No a jutro uroczyste rozdanie świadectw. Potem jak zwykle pójdziemy zapić mordy do baru, a wieczorem "clubbing" - jeżeli można w ogóle mówić o takim zjawisku w Lublinie.
-------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.05.2025 02:10 |