Szkoła, ;( ?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Szkoła, ;( ?
kObra. |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 929 Dołączył: 15.08.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
A ja uwielbiam wszelkiego rodzaju prawo.
Prawo rzymskie, międzynarodowe...Mmmm...Cud, miód i malina. -------------------- she wolf.
|
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Kurczę. W sobotę mam iśc do szkoły za poniedziałek 30. źle jest, a ma być jeszcze gorzej, bo w piątek (przyszły) czeka mnie próbny test
-------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
LilienSnape |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 579 Dołączył: 11.12.2006 Skąd: Roseau Płeć: Kobieta ![]() |
ze co? testy probne . juz?
a na szkole w sobote nie narzekam. dwie lekcje nic strasznego XD -------------------- |
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Pierwsza i druga klasa u nas zawsze pisze. Dyrektor je gdzieś zamawia na śląsku. Nie liczą się do ocen, ale mamy już "wiedzieć jak to wygląda"
-------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Hmm.
Mature mam lada chwila ;] -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
weź, Timi ><
|
kObra. |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 929 Dołączył: 15.08.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
TimmY nie tylko Ty.
Pociesz się dłuższymi wakacjami ;] -------------------- she wolf.
|
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Byleby nie bylu dluzsze niz 5 miesiecy o_o
-------------------- |
Kylie |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 70 Dołączył: 04.02.2007 Skąd: znad Wisły Płeć: Kobieta ![]() |
Powiedzcie, jak myślicie, skoro już jestem zwolniona z humanistycznej części testu gimnazjalnego, to będę musiała pisać próbne? Od kogo to będzie zależało?
|
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Od dyrektora.
-------------------- |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
3 lata materialu z fizy. 3 okienka na przewertowanie ksiazek. ocena - 3 ;D
Dawac mi tu maturę! :} -------------------- |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
jeśli o mnie chodzi, to zostało 18. do angola. luuuzik
![]() -------------------- |
kObra. |
![]()
|
Do WOS'u rozszerzonego 20 dni.
Muszę się streszczać z czytaniem. -------------------- she wolf.
|
Zeti |
![]()
|
O ja nie mogę.Zebranie SU było. Tak nam dyrektor dosunął, że miotły/krzesła/kwiatki wyrzucamy przez okna z 3piętra, i o przyspieszeniu z jakim one lecą, i co by się stało, jakby trafiły w dziecko...
...przynajmniej fizyka przepadła -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
Eva |
![]()
|
Do historii sztuki 20 dni left, do historii 29. Ustny polski 33. I wakacje xP
-------------------- |
Pawelord2 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 587 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Przeworsk Płeć: Mężczyzna ![]() |
Do sesji pozostało - nikt nie wie ile ;/ w programie łacina ( zgroza...) i anatomia (trwoga...) a ja sie opierdzielam. Bo nawet jak zaczne sie intensywnie uczyc juz dzis to do czerwca na pewno zapomnę ;p zresztą po drodze medykalia, juwenalia, kozienalia felinada - te okresy tez zaowocują spustoszeniem i istocie szarej, wiec na razie bezstresowo. Tylko robi sie jakos tak nieprzyjemnie gdy patrzę na regał z książkami.
"...P..." -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
a to jak liczymy do wakacji to ja mam jeszcze 22 ^^
-------------------- |
Zeti |
![]()
|
A mi bez wolnych dni 32
kObra. |
![]()
|
Wymiatam ze średnią
![]() -------------------- she wolf.
|
LilienSnape |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 579 Dołączył: 11.12.2006 Skąd: Roseau Płeć: Kobieta ![]() |
no w koncu sie wyspie aaa !
poza tym jestem troche zszokowana ostanimi wydarzeniami w moim gimnazjum. no wczoraj bilo sie jakis dwoch chlopakow z pierwszej gimnazjum. jeden popchnął drugiego na wieszak od kurtki, ktory wbil mu sie w przod glowy. jak to uslyszlaam to az mi sie slabo zrobilo, no. z reszta caly czas mam dreszcze. poza tym nie moge sobie wyobrazic z jaka sila ten pierwszy musial walic glowa tego drugiego chlopaka. no przeciez wieszaki od kurtek nie maja ostrych zakonczen. i przez taka durna bojke jeden chlopak najprawdopodobniej skonczy jako "roslina". ranyyy biedny chlopak. kurde. no a drugi coz siedzi w zakladzie. niewiarygodne jest to co dzieje sie teraz w szkolach. Ten post był edytowany przez LilienSnape: 20.04.2007 18:24 -------------------- |
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
różne rzeczy potrafią się wbić w ciało. chłopak w gimnazjum biegał po korytarzu aż w końcu drzwi jednej z sal się otworzyły i nadział się na klamke.
-------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
do obozu pracy. o chlebie i wodzie. i w dupie mam jego 'psychike mlodego czlowieka'
[srednia w trzeciej klasie/na swiadectwie mat. 4.0/4.25] -------------------- |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
[3: 4.9 / mat: 5.0]
who's the man? -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
kObra. |
![]()
|
5.2
Jadę na balet. Ten post był edytowany przez kObra.: 20.04.2007 16:16 -------------------- she wolf.
|
em |
![]()
|
5.5
who's da mastah? :> -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 07.07.2025 04:46 |