Szkoła, ;( ?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Szkoła, ;( ?
abstrakcja |
![]()
|
![]() Reborned. Siódma z O6. Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 801 Dołączył: 27.07.2007 Skąd: Wszędzie Płeć: Kobieta ![]() |
Więc w Twoim przypadku obudzenie się 3 dni przed maturą to rzecz niegroźna. Ba, Ty sie wcale budzić nie musisz.
![]() Zwłaszcza, że matematyka w wiekszosci opiera sie na bystrosci. Wkuwania na pamiec jest w niej minimalnie minimum. ![]() Czyli dasz sobie radę ![]() -------------------- Jedyną stałością jest zmiana.
|
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Matmy to ja się nie boję. Jakoś się ją zda.
Ja się boję o polski (na który w gruncie rzeczy mogłabym w ogóle nie chodzić przez trzy lata a byłby taki sam efekt). Fizyka czy zdana czy też nie, matura jest, więc tu akurat większy luz ;p -------------------- |
kObra. |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 929 Dołączył: 15.08.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Hm, czy miałam patologię w klasach wojskowych.
No, cóż moja szkoła nigdy nie cieszyła się dobrym słowem, jednakże jest u nas wiele kierunków, których nie ma w całym Poznaniu i okolicy. Aczkolwiek, klasy wojskowe dostawały strasznie po dupach, bo to "klasy wojskowe", więc musztra przed każdą lekcją, mundury, zdawanie raportów, etc. (; -------------------- she wolf.
|
Tajemnicza |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 385 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: Tureeeek/Poznań Płeć: Kobieta ![]() |
Szczerze mówiąc to pierwszy raz słyszę o takim profilu jak wojskowy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
Niewinni Czarodzieje |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 65 Dołączył: 08.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
uczcie się dzieci, bo nauka to potęgi klucz
magia -------------------- Believe it or not, the bus can swim! Najka jest pijana w 3D. Eva ledwo przyjechała do stolicy, a już pewien koleś dostał od niej w ryj. Poznań miasto chamstwa i przemocy!!!! Avada - NIE WESZŁEŚ! -wszedłem! Ludwisarz to plądrownik. Po chuju Bambi i galopujące jeże. Katon edytuje sygnaturki, chociaż nie ma go na zlocie, czym ustanawia szokujący precedens. Acha, jest pan chujem, panie sędzio. Avady pies boi się Holokaustu. Lilith nie myje pach! no dobra, myje =* Avada robi burdel na głównym Hejzel nie ma w sygnaturce! Najka lubi pajdy z chlebem. Misiek to powodzianin. Mama Voldiusa baunsuje do muzyki Sigur Ros. Marcin to John mAkłowicz i pisze powieść o kedavach z wróżbą. Tymon wpierdala kubki! Katon ma dziure w nodze i nos mu odpada. Nataku spi z otwartymi oczami. Rysiek Kowal zawsze wie lepiej. Wo ist Wojtek? Martyna nawet nie jest zarejestrowana. Ahmed byl na Ricoloopie. Gruby balet. Potti doznala trwalego uszczerbku na sluchu. Hypacja gotuje obiady. A Vold przyjechał na Openera coś zjeść. A Dementi to przyczajony tygrys ukryty admin. em ma jajca jak Przem. Stary Tymona pisze wiersze na allegro. A Marcin podciera się telegazetom. A Avada śpi w berecie. PrzemekZ to Super Hiper Mega Furman TimmY się cofa przed autobusami. Hypacja zawsze przychodzi ostatnia matoos nie istnieje (i w tej sygnaturce tez go nie ma) a w ogóle to jest pławikonikiem i wsysa plankton! MisieK śpi na plaży i szyje dresy. Voldius w wieku 27 lat będzie milionerem. Postanowienie. TimmY'ego tata jest czarodziejem. A w dodatku Tymon twierdzi, że inteligentnym rymem do 'Tymon' jest 'bidon'. Kropka - Katona tata chodzi do żłobka. Ahmed - jego celem jest opanowanie wielbłądziego rynku na Middle Iście. Sihaja pracuje w TESCO! Przemek spieprza nad morze. Myśka to nigeryjski chłopiec. A Sumiko wszystko funduje. Nawet prąd, zią. No. I w dodatku tańczy na krześle. A Hagrid robi przewroty fotelowe. A Cat woli pić z tatą, a nie z nami. A Nataku woli bez lateksu. em chce być z małej litery. A Naika zawsze jedzie do domu zanim się impreza zacznie. A Rysiek Kowal jest sąsiadem Kasi Cicho-pek. I nawet Hakiel czasem zachodzi. ale to misiek śpi z otwartymi oczami jak gandalf i chrapie i sie wierci |
harolcia |
![]()
|
![]() przerażona Grupa: Prefekci Postów: 1425 Dołączył: 30.07.2005 Skąd: wiesz, że żyjesz? <wro> Płeć: Kobieta ![]() |
Drugi tydzień ferii się zaczął...
nudy. -------------------- Prefekt Gryffindoru Członkini KLL
Tekst do wygrawerowania na nierdzewnej bransoletce, noszonej stale na przegubie na wypadek nagłego zaniku pamięci Barańczak Stanisław 1.) JEŻELI COŚ CIĘ BOLI: - DOBRA WIADOMOŚĆ: ŻYJESZ. - ZŁA WIADOMOŚĆ: TEN BÓL CZUJESZ WYŁĄCZNIE TY. 2.) TO WSZYSTKO DOOKOŁA, CO CIĘ SZCZELNIE OTACZA NIE CZUJĄC TWEGO BÓLU, JEST TO TAK ZWANY ŚWIAT. 3.) UBAWI CIĘ, ŻE JEST ON REALNY I JEDYNY, A LEPSZEGO NIE BĘDZIE PRZYNAJMNIEJ PÓKI ŻYJESZ. 4.) GDY JUŻ SKOŃCZYSZ SIĘ ŚMIAĆ, ODRZUĆ LOGICZNY WNIOSEK, ŻE TAKI ŚWIAT BYĆ MUSI PRZYWIDZENIEM LUB SNEM. 5.) TRAKTUJ GO CAŁKIEM SERIO, JAK ON PRZED CHWILĄ CIEBIE - DOKONUJĄC WYBORU SPECJALNEJ CIĘŻARÓWKI, 6.) BY W OKREŚLONYM MIEJSCU I UŁAMKU SEKUNDY POTRĄCIŁA CIĘ, KIEDY PRZECHODZIŁEŚ PRZEZ JEZDNIĘ. |
Ramzes |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Prefekci Postów: 1237 Dołączył: 06.08.2007 Skąd: Cz-wa/Krk Płeć: Mężczyzna ![]() |
Phi. Ja już po rekolekcjach jestem
![]() -------------------- As the philosopher Jagger once said - "You can't always get what you want"
|
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Wow, niezłe tempo. Ja rekolekcje mam dopiero od 12 marca.
-------------------- |
harolcia |
![]()
|
![]() przerażona Grupa: Prefekci Postów: 1425 Dołączył: 30.07.2005 Skąd: wiesz, że żyjesz? <wro> Płeć: Kobieta ![]() |
Cóż, ja nawet nie wiem, kiedy mam rekolekcje... nie wiem, czy moja szkoła będzie je organizować, tzn. w porozumieniu z katedrą, bo w zeszłym roku, stwierdzili, że oni zrobią na 19, a jak ktoś chce, to niech przychodzi
![]() A dowiem się pewnie za tydzień w środę, o ile na religię dojdę... bo już chyba z miesiąc nie byłam ![]() -------------------- Prefekt Gryffindoru Członkini KLL
Tekst do wygrawerowania na nierdzewnej bransoletce, noszonej stale na przegubie na wypadek nagłego zaniku pamięci Barańczak Stanisław 1.) JEŻELI COŚ CIĘ BOLI: - DOBRA WIADOMOŚĆ: ŻYJESZ. - ZŁA WIADOMOŚĆ: TEN BÓL CZUJESZ WYŁĄCZNIE TY. 2.) TO WSZYSTKO DOOKOŁA, CO CIĘ SZCZELNIE OTACZA NIE CZUJĄC TWEGO BÓLU, JEST TO TAK ZWANY ŚWIAT. 3.) UBAWI CIĘ, ŻE JEST ON REALNY I JEDYNY, A LEPSZEGO NIE BĘDZIE PRZYNAJMNIEJ PÓKI ŻYJESZ. 4.) GDY JUŻ SKOŃCZYSZ SIĘ ŚMIAĆ, ODRZUĆ LOGICZNY WNIOSEK, ŻE TAKI ŚWIAT BYĆ MUSI PRZYWIDZENIEM LUB SNEM. 5.) TRAKTUJ GO CAŁKIEM SERIO, JAK ON PRZED CHWILĄ CIEBIE - DOKONUJĄC WYBORU SPECJALNEJ CIĘŻARÓWKI, 6.) BY W OKREŚLONYM MIEJSCU I UŁAMKU SEKUNDY POTRĄCIŁA CIĘ, KIEDY PRZECHODZIŁEŚ PRZEZ JEZDNIĘ. |
Tajemnicza |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 385 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: Tureeeek/Poznań Płeć: Kobieta ![]() |
Heh, kto by się religią tak mocno przejmował
![]() ![]() Ten post był edytowany przez Tajemnicza: 18.02.2008 19:42 -------------------- |
asiatal |
![]()
|
![]() ? Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 928 Dołączył: 03.03.2007 Skąd: pomorze Płeć: Kobieta ![]() |
o moich rekolekcjach to ja też nie mam pojęcia. Natomiast wiem, że jutro mam próbny egzamin. I trzeba się odświętnie ubrać. Bleee
|
harolcia |
![]()
|
Właśnie odkąd religia liczy się do średniej to nawet zaczęłam się nią trochę przejmować
![]() nie chce, żeby mi średnią zaniżała ![]() -------------------- Prefekt Gryffindoru Członkini KLL
Tajemnicza |
![]()
|
W moim przypadku odkąd liczy się do średniej jest coraz gorzej =P nawet z panią się kłócę, bo mi się do tyłu nie każe obracać
![]() Co do egzaminu - będzie dobrze ![]() ![]() Ten post był edytowany przez Tajemnicza: 18.02.2008 20:06 -------------------- |
QbaNowy |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 458 Dołączył: 15.10.2007 Skąd: Ci to przyszło do głowy??? Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Ramzes @ 18.02.2008 13:25) Ja też! mialem przez to tak jakby przedłużone ferie o trzy dni ![]() -------------------- ![]() ![]() "Zbyt proste byłoby robić sobie doświadczenia na ubogich,wykorzystać ich dla własnego duchowego wzbogacenia, a potem odejść; chodzi o to, by pozostać razem z nimi." Jean Vanier o osobach niepełnosprawnych... And I don't know where to look My words just break and melt Please just save me from this darkness Zawsze byłem raczej sam... |
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
Religia liczy się do średniej?
-------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
Tajemnicza |
![]()
|
Tak, od tego roku =/
-------------------- |
harolcia |
![]()
|
QUOTE(Tajemnicza @ 18.02.2008 19:04) Czyli nie tylko u mnie tak jest? Ja za to mam katechetkę typu 'kocham-świat-wszyscy-są-dobrzy-a-każdy-z-was-to-7-letnie-dziecko' bleh :/ QUOTE Religia liczy się do średniej? niestety tak Ten post był edytowany przez harolcia: 18.02.2008 20:11 -------------------- Prefekt Gryffindoru Członkini KLL
Tajemnicza |
![]()
|
Nie, sama nie jesteś =P katechetki to w ogóle chyba oddzielny gatunek. Katechetę w gimnazjum miałam świetnego: mający swój świat, swoje zdanie, w długich włosach i w ogóle bardzo przyjemny facet, można było pogadać. Ale jak widzę naszą p. Spider to aż mi się niedobrze robi. Mam wrażenie, że ona wszystkich kocha ><' Książki mnie wzywają =((
-------------------- |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
a ja mam w tym semestrze 4 dni weekendu ;]
![]() -------------------- ![]() ha! |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
ja teeez:"D
|
harolcia |
![]()
|
niektórzy mają po prostu szczęście...
inni na to szczęście muszą poczekać ![]() -------------------- Prefekt Gryffindoru Członkini KLL
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
A ja nie dosc ze nie mam 4 dni weekendu to jeszcze w piatek mi jedne cwiczenia dowalili, a we wtorek siedze do 20:30.
-------------------- |
kObra. |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 929 Dołączył: 15.08.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Eva, a w piątki jesteś od rana w HCP?
-------------------- she wolf.
|
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Od 10, wczesniej mam Historie jezyka walijskiego
![]() -------------------- |
kObra. |
![]()
|
Ale fajnie. ;p
Bo ja jestem od około 10:30. ![]() -------------------- she wolf.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 07.07.2025 04:39 |