Szkoła, ;( ?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Szkoła, ;( ?
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
A myślałam, że to Ty Child masz schizy po ostatniej sesji xD
-------------------- |
Miętówka |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 08.02.2007 Skąd: z górnej półki Płeć: arbuz ![]() |
religia to po... dziwny przedmiot. help!!!
Mam takie polecenie Napisz, Czym charakteryzuje się miłość Boga do ludzi. I to na 120 słów! Ile ja mam lat?? 13. Nawet nie. I mam to napisać! Wymyślcie coś! -------------------- "In the Internet nobody knows you're a dog"
|
Hagrid |
![]()
|
![]() Historyk Forumowy Grupa: czysta krew.. Postów: 1225 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szczytno/Olsztyn (Apliakcja Radcowska) Płeć: Mężczyzna ![]() |
120 słów to naprawde bardzo mało=) Napisz o tym że Bóg się dla nas poświęcił przychodząc na ziemię, a takze o tym że stale nam wybacza, szczególnie tym którzy upadają, a wymaga dużo o tych którzy uważają ze są prawi w wierze, tak że najważniejszy jest dla niego rozwój człowika a nie to kim się jest w danej chwili.
-------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
asiatal |
![]()
|
![]() ? Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 928 Dołączył: 03.03.2007 Skąd: pomorze Płeć: Kobieta ![]() |
mam pytanie. Czy ktoś może studiuje prawo albo psychologię?
|
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
kobra jest na prawie.
nigdy nie skończę tej pracy rocznej ![]() -------------------- |
Miętówka |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 08.02.2007 Skąd: z górnej półki Płeć: arbuz ![]() |
Dzięki Hagrid. Już mam.... 98 słów. 120 to rzeczywiście niezbyt dużo.
-------------------- "In the Internet nobody knows you're a dog"
|
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Na prawo Katon, na lewo most, a srodkiem psychologia. Z Nai.
-------------------- |
asiatal |
![]()
|
![]() ? Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 928 Dołączył: 03.03.2007 Skąd: pomorze Płeć: Kobieta ![]() |
bo tak się zastanawiam czy iść na psychologię czy na prawo i może gdybym posłuchała czyichś relacji to bym może nieco bardziej wiedziała. Wiem, że jeszcze przede mną kilka lat nauki do matury ale jednak wolałabym już się trochę rozejrzeć.
![]() |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Jeszcze Ci sie pięćset razy zmieni. Ja w Twoim wieku chcialam isc na weterynarie
![]() -------------------- |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
asia, zobacz sobie programy studiow i wyobraz sobie, ze uczysz sie tego przez 5 lat.
ale ewa ma rację, oczywiście. ja w twoim wieku chcialam isc na psychologie ![]() -------------------- |
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
bo to ładnie wszystko wygląda tylko na propagandowych ulotkach
![]() -------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
em |
![]()
|
oj no, prawda, prawda.
na ujocie fajne są tylko joja, jakby ktoś chciał wiedzieć :P. -------------------- |
asiatal |
![]()
|
|
managarm |
![]()
|
![]() Chce ciastko! Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 432 Dołączył: 27.03.2008 Skąd: teraz to juz tylko Poznań :P Płeć: Mężczyzna ![]() |
Zalezy gdzie. Na UKW jest dosc znosnie, z UW juz troche gorzej (pytaj Neonajca). Na UAMie nie jest tak zle. Ogolnie jaka uczelnia by to nie byla poziom nie jest niski, a i kierunek nalezy do najbardziej obleganych. Przynajmniej tak bylo za moich czasow 3 lata temu :P
Ten post był edytowany przez managarm: 03.04.2008 16:04 -------------------- Sons of Anarchy: President.
![]() |
asiatal |
![]()
|
dzieki
|
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Ym... Nie jesteś jeszcze przez przypadek w gimnazjum?
![]() Ja za miesiąc matura i w gruncie rzeczy jeszcze nawet nie wiem na dobrą sprawę gdzie się wybrać... Więc chyba twoje obawy są "nieco" przedwczesne xD -------------------- |
abstrakcja |
![]()
|
![]() Reborned. Siódma z O6. Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 801 Dołączył: 27.07.2007 Skąd: Wszędzie Płeć: Kobieta ![]() |
Prawo, a psychologia to naprawde jak wybór black or white. ;D
Ale też byłam w takiej rozterce. Teraz zastanawiam się między: a) psychologią b) ochroną środowiska c) kulturoznastwem Tyle, że na to trzecie z pewnością się nie dostanę, więc juz moge sobie wybic ten kierunek z głowy.;p -------------------- Jedyną stałością jest zmiana.
|
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Po zastanowieniu zaczyna mi się podobać profil matematyczno-informatyczny w moim LO. To chyba dobry wybór, potem mam duży zakres możliwości wyboru studiów, do architektury po ekonomię i dziennikarstwo.
I egzaminy z religii zdałem, na razie dwa, oba na bdb, dzięki znajomosci Tryptyku Rzymskiego. -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
Hagrid |
![]()
|
![]() Historyk Forumowy Grupa: czysta krew.. Postów: 1225 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szczytno/Olsztyn (Apliakcja Radcowska) Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jestem na prawie na UW, wiec mogę cos się wypowiedzieć. Przedewszystkim polecam psychologię bo to naprawdę niezwykle praktyczny kierunek, choć mało kto pracuje potem w swoim zawodzie. Moim zdaniem psychologia jest bezkonkurencyjan w porównaniu z wszelkimi istniejacymi kierunkami humanistycznymi.
Prawo? Polecam tylko ludziom bardzo zdyscyplinowanym, którzy nie potrzebują żadnych zachęt zewnętrznych do pracy=) Generalnie by coś osiągnać w tej dziedzine trzeba jak najmniej zwracać uwagii na to co serwują nam na glóncyjh zajęciach i cwiczyć sie w tej materii ktora nas interesuje. Głowny tok zajęć moze byc raczej nudny. Mozna juz się przed studiami zastanowić czy interesowałaby nas któraś z głownych dziedzin, prawo administracyjne, karne czy cywilne. To nie są trudne studia, moim zdaniem tkaie w sam raz dla w miarę oczytanego absolwenta podstawówki. Grunt to chęć do nauki dosyć szczegółowych dziedzin. -------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
asiatal |
![]()
|
QUOTE(Hagrid @ 06.04.2008 11:38) Polecam tylko ludziom bardzo zdyscyplinowanym, którzy nie potrzebują żadnych zachęt zewnętrznych do pracy=) ![]() |
Eva |
![]()
|
Na kulturoznawstwo nie jest sie tak trudno dostac. Napewno latwiej niz na psychologie i ochrone xPPP
Edit: No dobra, Dany twierdzi ze nic latwiejszego niz ochrona srodowiska nie ma. Ten post był edytowany przez Eva: 06.04.2008 22:01 -------------------- |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
jak miło się dowiedzieć po taaakim weekendzie, że w poniedziałek są rektorskie ;]
-------------------- ![]() ha! |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
laborki za 5 godzin! xD
-------------------- |
kate711 |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 309 Dołączył: 27.10.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Język staro-cerkiewno-słowiański rzeczywiście jest beznadziejny.
![]() Dopiero co skończyłam robić cudowne zadanie domowe, a muszę jeszcze przygotować notatki, by jutro rano się z nich pouczyć na koło... -------------------- ![]() ~~~~~~~~~~~~~~~ ![]() |
Eva |
![]()
|
![]() -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 05.07.2025 13:54 |