Szkoła, ;( ?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Szkoła, ;( ?
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
Ciekawe, czy to opracowanie teoretyczne, czy też dr Nikodem prowadził w tym zakresie badania doświadczalne.
-------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
znam.
ide na serię wykładów pierwszy raz w semestrze. biorę harrego na wszelki wypadek ;] -------------------- ![]() ha! |
Hagrid |
![]()
|
![]() Historyk Forumowy Grupa: czysta krew.. Postów: 1225 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szczytno/Olsztyn (Apliakcja Radcowska) Płeć: Mężczyzna ![]() |
Niektórzy mają najwidoczniej dosyć odważne pomysły, a gdzie miał pan doktor dokonaćz takiego odczytu czy referatu?;d
A myślałem że konferencje naukowe o statusie prawnym polskiej masonerii to już jest dziwny temat jak na koło naukowe;d -------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
A mnie łapie panika maturalna. Już.
Napisałem prezentację maturalną za pieniądze. Trochę mi z tym głupio, ale 120 zł piechotą nie chodzi. -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
Hagrid |
![]()
|
![]() Historyk Forumowy Grupa: czysta krew.. Postów: 1225 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szczytno/Olsztyn (Apliakcja Radcowska) Płeć: Mężczyzna ![]() |
Tak, w sumei to nic nadzwyczajnego, w końcu każdy sam spokojnie by sobie z tym poradził,.Mozesz sie pocieszyć że matura ustna nie ma wpływu na przyjęcie na studia bo nikt jej nie bierze pod uwagę.
-------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
Hypacja |
![]()
|
![]() life`s a bitch Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 306 Dołączył: 05.07.2007 Skąd: 50 05'29.93'' N 19 56'45.09'' E Płeć: Kobieta ![]() |
e super, 120 zł. też bym napisała ;]
ja udoskonalam moją bibliografię...ekhm... poza tym zostały mi jeszcze 24 dni na naukę, nie jest tak źle.... |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(PrZeMeK Z. @ 10.04.2008 17:18) A mnie łapie panika maturalna. Już. Napisałem prezentację maturalną za pieniądze. Trochę mi z tym głupio, ale 120 zł piechotą nie chodzi. Niezle. Duzo Ci to czasu zajelo? Przemek. Ogromno rada maturalna ktora sobie wez mocno do serca podczas egzaminu ustnego z jezyka polskiego i angielskiego. Uwaga. Oto ona: W O L N I E J. Nie mow tak szybko na maturze, bo nic a nic nie zrozumieja. Nie spiesz sie. Spokojnie sprobuj wyartykulowac kazda swoja wazna mysl, to nie wyscigi. Pamietam. Nie spiesz sie. Wolno. Wyraznie. Przecinki, spacje, entery. Bedzie dobrze ![]() -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Hagrid |
![]()
|
Moim zdaniem, najewżniejsza jest bibliografia, jeśli sie umieści jakieś polonistyczne źródła to to robi naprawdę duze wrażenie, a nawet przy fantasy sa na to spore szanse=)
|
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
QUOTE(TimmY @ 10.04.2008 17:33) QUOTE(PrZeMeK Z. @ 10.04.2008 17:18) A mnie łapie panika maturalna. Już. Napisałem prezentację maturalną za pieniądze. Trochę mi z tym głupio, ale 120 zł piechotą nie chodzi. Niezle. Duzo Ci to czasu zajelo? Przemek. Ogromno rada maturalna ktora sobie wez mocno do serca podczas egzaminu ustnego z jezyka polskiego i angielskiego. Uwaga. Oto ona: W O L N I E J. Nie mow tak szybko na maturze, bo nic a nic nie zrozumieja. Nie spiesz sie. Spokojnie sprobuj wyartykulowac kazda swoja wazna mysl, to nie wyscigi. Pamietam. Nie spiesz sie. Wolno. Wyraznie. Przecinki, spacje, entery. Bedzie dobrze ![]() Dzięki za radę. Wiem, że mówię za szybko i do tego się jąkam ![]() Poćwiczę. Pisanie tej pracy? Łącznie około trzech wieczorów z ułożeniem planu włącznie. Nie jest to najlepsza praca, jaką w życiu napisałem, ale jest w porządku. Hagrid - hm... W bibliografii mam tylko jedno źródło polonistyczne, reszta to takie książki "okołotematyczne" i takie, w których wyszukiwałem potrzebne mi informacje. Ale za to umiem perfekcyjnie odpowiedzieć na pytanie: "W jaki sposób bibliografia pomogła ci przygotować prezentację". -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
Hagrid |
![]()
|
To dobrze, ja też miałem sporo źródeł okołotematycznych, ale szczególnie przy kontrowersyjnych tematach, jak się dorzuci cos polonistycznego to można zawsze pokaząc sie z dobrej storny, ale teraz to juz nie ma co zmieniać chyba. Jaki masz temat?
|
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
jakie źródło polonistyczne, Przemek?
-------------------- |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
właśnie się dowiedziałam, że znowu mam egzamin z pewnym panem, który w zeszłym roku ulał mnie na pytaniu: 'czym jest problem', a był to egzamin z teorii projektowania miast i regionów.
-------------------- ![]() ha! |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
Lilith - współczuję :/
Temat mam: "Hagiografia pędzlem i piórem pisana. Ideał świętego w literaturze i malarstwie. Omów problem, uwzględniając specyfikę form artystycznego wyrazu". A źródło... "Polonistyczne" to może za duże słowo, bo to "Literatura polska. Sztuka, muzyka, teatr, edukacja" Mariana Szulca. Taka bardziej kompilacja wiedzy. Nie znalazłem w naszej bibliotece nic lepszego. I tak ustna się nie liczy. Najśmieszniejsze jest to, że zamierzam studiować filologię polską, a na koniec liceum będę miał 4 z polaka najprawdopodobniej :] Ten post był edytowany przez PrZeMeK Z.: 11.04.2008 17:44 -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
matura ustna to bzdura!
ale Przemon słuchaj Tymka, zwolnij, będzie dobrze. każde słowo osobno i już ![]() -------------------- |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
Okeiii, okeiii, no. Mnie samego wkurza to, że ciężko mnie zrozumieć. A już najbardziej to, że dopiero w liceum zacząłem się jąkać. Fcuk.
-------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
em |
![]()
|
nie jąkasz się bardziej niż ja, a ja jestem na polonistyce, więc to nie jest problem
![]() ech kurde no ja chce miec kogos z was na wydziale wreszcie, to sie jaram Przemka matura bardziej niz swoja ![]() -------------------- |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
God bless the Internet, cóż więcej można powiedzieć
![]() -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
em |
![]()
|
hell yeah.
-------------------- |
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
Kurde, jeszcze nie napisałem pracy. W ogóle to idę się uczyć, bo nie zdam jeszcze tego wosu i siara jak ch.j będzie.
-------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
idź dziewczynę bałamuć ;*
-------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
zaczalem sie uczyc wosu, co to jest za glupota, ja w to nie wierze.
-------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
em |
![]()
|
ja do wosu przeczytałam konstytucję i rozdziały o organizacji wewnętrznej NATO i UE. całe społeczeństwo sobie darowałam, pieprzenie, od gimnazjum się o tym uczy nawet więcej niż o konkretach, bo to na początku podręcznika zawsze. ale konstytucję radzę obryć, zawsze jest z niej jakieś pytanie.
-------------------- |
vold |
![]()
|
dzieki, no ja wlasnie dzisiaj spoleczenstwo skonczylem sobie, zara sie zabieram na godzinke za panstwo, potem jade dalej. przerobie w 3 tygle spokojnie caly podrecznik, potem jeszcze testy, i w miedzy czasie polskiego troche. matura jest spoko w gruncie rzeczy
![]() -------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
em |
![]()
|
luzik
![]() -------------------- |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
A ja juz mam terminy sesji haha!
![]() Ten post był edytowany przez Eva: 14.04.2008 23:02 -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 05.07.2025 13:40 |