Szkoła, ;( ?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Szkoła, ;( ?
Gem |
![]()
|
![]() Magik Grupa: Prefekci Postów: 749 Dołączył: 24.07.2005 Skąd: z oślizłego lochu >:] Płeć: Kobieta ![]() |
Jupiiiiiiiiiiii... wczoraj wróciłam z boju i... i już mam wszystko za sobą!
![]() Tak, tak, oczywiście zaczęłam się uczyć prezentacji dopiero na dzień przed. Zdałam, z wynikiem, może nie genialnym, ale zadowalającym 18 punktów ![]() ![]() Nio, to teraz wolność, %, lenistwo, %, taniec,%... nie za dużo tych %? ![]() -------------------- ![]() |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
Och, witaj słodka jutrzenko mej wolności!
Formalności stało się zadość: 20/20 z języka francuskiego rozszerzonego. Uff! Jak można tak człowieka męczyć aż do 30 maja, podczas gdy inni od conajmniej tygodnia balują. Przyznam szczerze, ze żal mi opuszczać moją szkołę. Chyba za tydzień wpadniemy na jakiś wuef albo coś innego. Sentyment jednak pozostaje, no i chyba dziwnie jest tak spędzić 4 miesiące bez nauki, bez zbioru zadań z matematyki. Narazie rozpoczynam akcję w pełni odstresowującą. QUOTE Nio, to teraz wolność, %, lenistwo, %, taniec,%... nie za dużo tych %? Zgadzam się z moim przedmówcą. Dorzucam jeszcze rozwinięcie punktu pt. lenistwo - słodkie wylegiwanie się w łóżku do godziny 12, bądź na kanapie, ogladając mecze zbliżąjącego się mundialu. -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Nie martw się. Przeżycie 4 miesięcy bez nauki i zbiorów będzie łatwiejsze niż myślisz.
|
Gem |
![]()
|
![]() Magik Grupa: Prefekci Postów: 749 Dołączył: 24.07.2005 Skąd: z oślizłego lochu >:] Płeć: Kobieta ![]() |
Ale procenty są niezbędne! Nie byłam na żadnej imprezie, nawet nie tknęłam alkoholu (no, nie licząc piwka do obiadu
![]() -------------------- ![]() |
Pawelord2 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 587 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Przeworsk Płeć: Mężczyzna ![]() |
A ja tam sie cholernie nudze, pogoda kijowa, czasem sie uda gdzies wybyc a tak? wolalbym juz chyba do szkoly chodzic
![]() straszny szit mowie wam, jeszcze sie po przedwczorajszym koncercie piersi w rzeszowie pochorowalem ![]() zadnego z zaleglych filmow nie zobacze, ani nawet w gierki w kotre zawsze pograc chcialem nie pogram bo mi ojciec zabral jeden komputer i co prawda dal drugi - z wypasionym chlodzeniem, dual channel i 1gb ramu, prockiem 3ghz i... plyta glowna bez AGP na pokladzie ... zyc sie odechciewa ![]() czekam z utesknieniem na lipiec i faktyczne wakacje "...P..." -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
Gem |
![]()
|
Racja, niestety nuda jest gorsza od szkoły. No ja mam codziennie treningi jeszcze do końca czerwca, więc nie mogę narzekać. Ale potem bardzo chcę załapać się na jakaś pracę w wakacje, bo inaczej umrę z nudów...
-------------------- ![]() |
Hito |
![]()
|
![]() Magik Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 751 Dołączył: 11.10.2005 Skąd: Częstochowa/Wrocław Płeć: Mężczyzna ![]() |
O rany.
Zazdroszczę Wam zapału. Ja wolę nudę niż jakąkolwiek pracę czy naukę. Być może po bitych kilku miesiącach ciągłego lenistwa zaczął trafiać by mnie szlag, ale póki co, to nie miałbym nic przeciwko, by te wakacje trwały tak na dobry początek pół roku. Telewizor+książki i prasa+komputer podłączony do Internetu skutecznie wypełniają człowiekowi wolny czas. -------------------- Mój nowy fic
One in Fire Two in Blood Three in Storm Four in Flood Five in Anger Six in Hate Seven Fear Evil Eight Nine in Sorrow Ten in Pain Eleven Death Twelve Life Again Thirteen Steps to the Dark Man’s Door Won’t be turning back no more |
Pawelord2 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 587 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Przeworsk Płeć: Mężczyzna ![]() |
ja sobie sprawilem mega malego kota
![]() z psem tez sie ko wie ile chodzic nie chce - tym bardziej ze sam pies ciagnie mnie do domu ![]() w tv? jedno wielkie byle co, festiwale opolskie sa dla mnie jednym wielkim nieporozumieniem, ale niestety pop jest popularny wiec beda to puszczac w dalszym ciagu i raczyc nas pop popem, pop rockiem i hip popem ![]() wiec to tez odpada. internet? a coz tu takiego ceikawego ![]() ksiazka? po raz 20 chyba skonczylem czytac wladce pierscieni, Harry'ego pottera nie chce mi sie czytac, przeczytalem nawet Nigdy w zyciu Grocholi. Ale nie umiem czytac caaaly dzien, w koncu zaczynaja mi dretwiec nogi ze o miejscu w ktorym plecy nazwe swa szlachetna traca nie wspomne. w sumie zabralbym sie za czytanie miliona interesujacych artykulow, albo za cwiczonka do CAE ale jak sie czloiwiek od rana nudzi to u potem motywacji brakuje ![]() koncze ten nudny ( jakże ) wykład "...P..." -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
Gem |
![]()
|
QUOTE(Pawelord2 @ 03.06.2006 16:55) ja sobie sprawilem mega malego kota ![]() z psem tez sie ko wie ile chodzic nie chce - tym bardziej ze sam pies ciagnie mnie do domu ![]() Uuuuch.. ^^ jak ja bym chciała mięć takie puszyste maleństwo w domciu, żeby się nim opiekować. Ale niestety mnie nigdy nie ma i czasem siebie nie mam kiedy nakarmić, a co dopiero zwierzątko. Nie boisz się trochę, że pies i kot w jednym domu może oznaczać kłopoty? -------------------- ![]() |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Pies i kot razem to klopoty? Moze troche, kiedy sa zazdrosne. Moj kot potrafi psa tak skutecznie ode mnie odpedzic ze ten sie boi zblizac do mnie przez nastepna godzine, mimo ze kocica to malenstwo, a pies mieszaniec owczarka. Ale to nie o szkole jest, baby.
Moj rok szkolny sie jeszcze nie zakonczyl, wiec siedze sobie teraz nad projektem do mojego przeslawnego collegium europaeum gnesnense i staram sie wykrzesac cos z siebie, bo jak zwykle zabieram sie za to wszystko na ostatnia chwile. Prezentacja we wtorek. -------------------- |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
wakacje ;]
MILCZ :P NIE. WAKACJE MILCZ BABO! Ten post był edytowany przez Elvaralinde: 03.06.2006 22:27 -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
dominisia888 |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 325 Dołączył: 30.10.2005 Skąd: Trójmiasto Płeć: Kobieta ![]() |
A ja całe szczęście wyjeżdzam jutro na klasową wycieczke
![]() ![]() ![]() Ten post był edytowany przez dominisia888: 03.06.2006 17:06 -------------------- Czlonkini The Marauders fanklubu Huncwotow
"Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą..." [ks. Jan Twardowski] |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ech maturzyści! Ja jako jeden z Was nie mogę się odnaleźć miejsca w moim "grafiku" na słowo: nuda. Tyle wspaniałych perspektyw, każda wolna chwila wypełniona jakimś zajęciem: książki, internet i spotkania ze znajomymi, imprezy. Czego więcej pragnie młody, zmęczony nauką człowiek? Przy dobrej organizacji czasu, rozkładu zajęć, znajdzie się miejsce na wszystko (troszkę wyobraźni, kreatywności!) Obcowanie z nudą to nie dla mnie. Licealistom, gimnazjalistom i studentom życzę powodzenia i wytrwałości.
-------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ahmed ma racje. nie ma to jak piwo z rania, odrobina internetu, dobra kniga, dobra muza, no i jakiś jabolik pod wieczór;p gdzie tu czas na nudę?
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Ahmed |
![]()
|
Jak mówi dobre, staropolskie przysłowie: Piwo z rana jak śmietana. Każdy Polak o tym wie, oto prawda, którą każdy zna, a nie każdy się stosuje. To przykre...każdy dzionek można tak pięknie rozpocząć ;]
ta a potem ma się taki bebech, że się pije cały dzień z rozpaczy, że nie można znalezc dziewczyny, która lubi facetów a la ferdynand kiepski. //s. Ten post był edytowany przez Sumiko: 04.06.2006 12:53 -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(MisieK @ 03.06.2006 23:03) ahmed ma racje. nie ma to jak piwo z rania, odrobina internetu, dobra kniga, dobra muza, no i jakiś jabolik pod wieczór;p gdzie tu czas na nudę? jeśli studiujesz, to ja chcę wiedzieć gdzie jest ta wspaniała uczelnia. -------------------- |
Pawelord2 |
![]()
|
z tego co sam widziałem to piaty rok stomatologi
![]() nie lubie pic sam, a już szczególnie bez okazji ![]() ![]() gdyby pogoda byla lepsza... a tu cholerny deszcz i deszcz. szlag moze człowieka trafic.. i jeszcze ta niedziela, nic zalatwic nie mozna...nic to, od poniedziałku zabieram sie za składanie papierow, optymistyczne prognozy zapowiadaja 210 pkt, te mniej optymistyczne 188 - czyli gdzies sie dostane ![]() "...P..." -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
A ja piszę referat na fizykę. Mantra na najbliższy tydzień: "wyjśc ponad 5.0, wyjść ponad 5.0".
Ja mam nadzieje ze Ty nie jestes w liceum O_o Moja mantra to 'wyjsc ponad 4.2, wyjsc ponad 4,2..' XD a jednak ;p. Ten post był edytowany przez emoticonka: 05.06.2006 13:30 -------------------- |
MisieK |
![]()
|
Grim, PG. Ale do tego trzeba studiować fizyke;p
Obrazek z dedykacją: ![]() -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Pawelord2 |
![]()
|
ano, wakacje
![]() chociaz, zawsze mi sie wydawalo ze w czerwcu to juz wszyscy maja luzy nie liczac studentów i ichnej sesji ![]() taka moja siostra - siedzi teraz i sie telepie, anatomia nadchodzi ![]() "...P..." -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
Gem |
![]()
|
QUOTE(GrimmY @ 04.06.2006 00:03) QUOTE(MisieK @ 03.06.2006 23:03) ahmed ma racje. nie ma to jak piwo z rania, odrobina internetu, dobra kniga, dobra muza, no i jakiś jabolik pod wieczór;p gdzie tu czas na nudę? jeśli studiujesz, to ja chcę wiedzieć gdzie jest ta wspaniała uczelnia. Niewidoczny Uniewersytet chyba... Ja jestem człowiekiem czynu, internet to dla mnie ostateczność. Sto razy bardziej wolę rower, czy basen niz komputer, mimo, że pięć razy w tygodniu po 3 h, jestem wypruta, jak z worka na ziemniki. A książki, owszem ale tylko w godzinach od 23.00 do 01.00. zanim zasnę. -------------------- ![]() |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
Strasznie smutno i pusto bez tych trzecich klas.....
znaczy, przynajmniej w mojej szkole. -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
ha! wyszłam na jakieś 5.28. cel osiągnięty, wracamy do bazy.
ech, mi to się pusto robi gdzieś w żołądku na myśl, że za rok sama będę trzecia klasa. abiturientka, jak to brzmi. -------------------- |
Ahmed |
![]()
|
Matura to bzdura ;] Z taką średnią w II liceum o___0 Dziewczyno, ty się o nic nie martw. The world is your oyster!
-------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Illusion |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 180 Dołączył: 08.04.2006 Skąd: z mamusi ^^ Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(emoticonka) ha! wyszłam na jakieś 5.28. cel osiągnięty, wracamy do bazy. O_o A idź Ty. U nas byś stypendium dostała. W liceum do którego się wybieram 4,0 jest szczytem marzeń niejednego dobrego ucznia. A ja to w ogóle się chowam, bo na głupola wychodzę jak widzę takie średnie ;P I to w liceum! Kurde, no. Ten post był edytowany przez Illusion: 12.06.2006 17:48 -------------------- Chociaż oczy bolą, szukam w niebie dna.
- A. Osiecka |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 28.06.2025 08:19 |