Szkoła, ;( ?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Szkoła, ;( ?
Ramzes |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Prefekci Postów: 1237 Dołączył: 06.08.2007 Skąd: Cz-wa/Krk Płeć: Mężczyzna ![]() |
To nawet nie chodziło o podanie jego nazwiska. Wspomniałem o nim w eseju, czy jak to się tam na wosie zwie odnośnie obywatelskiego nieposłuszeństwa: że był M. L. King, który walczył o prawa Afroamerykanów itd., a czterdzieści lat po nim Obama ma szansę zostać prezydentem. To była jedna jedyna wzmianka.
-------------------- As the philosopher Jagger once said - "You can't always get what you want"
|
Teodora |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 260 Dołączył: 18.06.2004 Skąd: dworzec kurski Płeć: Kobieta ![]() |
wiecie co jest najgorsze? sama nie wiem już co umiem a co nie
niby jestem obstukana z każdej strony i cały rok rzetelnie pracowałam, a tydzień przed chemią kiszka chyba się do tego nie nadaje -------------------- m
|
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
myślę, że polski był trudny. pisałabym Lola pewnie, ale bałabym się wyników potem.
innych arkuszy mi się czytać nie chce, ale trzymam kciuki dalej ![]() -------------------- |
Ramzes |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Prefekci Postów: 1237 Dołączył: 06.08.2007 Skąd: Cz-wa/Krk Płeć: Mężczyzna ![]() |
Pewnie zainteresuje tych, którzy zdawali rozszerzony wos.
EDIT: CKE w tym roku gratulujemy fantazji ;] Ten post był edytowany przez Ramzes: 10.05.2008 21:32 -------------------- As the philosopher Jagger once said - "You can't always get what you want"
|
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
mihiihihiih, JAKBY ZALICZALI KAZDA ODPOWIEDZ TERAZ NO
tak powinni zrobic -------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
w zeszłym roku mieliśmy punkt gratis, bo zrobili literówkę (SDLP zamiast SDPL), więc może się wam poszczęści... napiszcie oficjalne pismo do CKE :D
-------------------- |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Geografia rozszerzona była średnia. Ani za trudna, ani za łatwa. Przejechałem się niestety na miejscach wydobycia siarki i rud miedzi w Polsce (i przy okazji na jednostkach tektonicznych Polski), miałem trochę problemów z zadaniami typu "podaj dwie cechy przyrodnicze". Zadania z mapy były śmiesznie łatwe. Ogólnie cieszę się, że już po i jestem raczej zadowolony. I tak mi ta geografia do niczego nie jest potrzebna.
-------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
Ramzes |
![]()
|
Jak wrażenia po historii? ;]
Jak dla mnie pisanie o Węgrzech to lekka przesada. Mam nadzieję, że mi zaliczą esej, bo o Węgrach były jedynie wzmianki u mnie. Znów liczę na wyrozumiałego egzaminatora (który to już raz w tym miesiącu? ![]() Na szczęście test był prosty i tym, mam nadzieję, nadrobię. -------------------- As the philosopher Jagger once said - "You can't always get what you want"
|
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Haha, nie licz na egzaminatora. Ja sie przeliczylam.
-------------------- |
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
80% z angielskiego rozszerzonego. No nie jestem zadowolony, bo tematy miałem łatwe, ale cośtam spieprzyłem, nie wiem czy na jedno pytanie dobrze odpowiedziałem, poza tym kurnablaszka to moje słownictwo leży.
-------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
To jakiś oficjalny wynik czy co?
-------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
em |
![]()
|
ustny, I take it.
-------------------- |
Ramzes |
![]()
|
QUOTE(Eva @ 13.05.2008 19:09) Nie liczę na cuda tylko, żeby mi pracy nie przekreślił ![]() ![]() -------------------- As the philosopher Jagger once said - "You can't always get what you want"
|
em |
![]()
|
shit shit shit
wiedziałam, że ta gramatyka mi się śni nie bez powodu, nooo wywiesili listy dzisiaj i nie dość, że jestem 18 u kurkowej (do kurki nędzy), to jeszcze we wtorek, co oznacza, że przy egzaminie z historii książki w środę nie będę miała ani chwili oddechu. grrr. -------------------- |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
Em - współczuję :|
Boję się trochę ustnych. Angol jak angol, ale polskiego się boję. Tym bardziej, że ostatnio jestem w nienajlepszym nastroju, co może jeszcze pogorszyć - i tak już słabą - umiejętność prezentowania czegokolwiek przed "publicznością". Potrzyma ktoś kciuki w poniedziałek? Ten post był edytowany przez PrZeMeK Z.: 14.05.2008 16:37 -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
em |
![]()
|
o której? :>
aaa wpadam w panike przedsesyjna. a jeszcze mam kilka zaliczen po drodze aaa. -------------------- |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
14.57. Kiepska godzina.
Dobra, dosyć marnowania czasu. Idę się uczyć prezentacji. -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
em |
![]()
|
![]() tak co do minuty wam podaja? Tak. Ten post był edytowany przez PrZeMeK Z.: 14.05.2008 16:52 -------------------- |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
Czy na ustnym polskim pytania są zadawane od razu po zakończeniu prezentacji, czy może jest kilka chwil na zebranie myśli i uspokojenie się?
em |
![]()
|
podejrzewam, że to zależy od komisji. zwykle na większości ustnych egzaminów jeśli potrzebujesz czasu, żeby się zastanowić, uporządkować myśli, wystarczy powiedzieć komisji, że prosisz o chwilę i powinni dać ci tę możliwość bez problemu
![]() -------------------- |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
Aha, dzięki
![]() Kurde, za długa ta prezentacja. Nie wyrobię się w kwadrans. Teraz dramatyczna decyzja - co wyciąć? :] -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Tez cielam na pol dnia przed. Tylko ze pisalam na dzien przed wiec zachowalam jakas tam spojnosc
![]() -------------------- |
Miętówka |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 08.02.2007 Skąd: z górnej półki Płeć: arbuz ![]() |
Eva, jakiś brak zorganizowania?
Przemku, ja mogę kciuki trzymac za ciebie. Mam wtedy plasykę, więc mogę nic nie robić, bo mam zaświadczenie od psychiatry, że panicznie boję się pędzli. Brat mojej przyjaciółki nauczył się prezentacji tydzień temu (też ma w poniedziałek) i już nic nie robił a teraz się okazało, że nic nie wie i uczy się na nowo ![]() -------------------- "In the Internet nobody knows you're a dog"
|
PrZeMeK Z. |
![]()
|
Dzięki, Miętówko
![]() Ty serio mówisz o tych pędzlach? ![]() -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
Miętówka |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 08.02.2007 Skąd: z górnej półki Płeć: arbuz ![]() |
Tylko sie nie śmiać. To mi naprawdę utrudnia życie! Nie chodzę nawet do sklepów papierniczych.
Raz koleżanka położyła mi pędzel na nosie, to straciłam przytomność ze strachu. ![]() -------------------- "In the Internet nobody knows you're a dog"
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 04.07.2025 18:49 |