Szkoła, ;( ?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Szkoła, ;( ?
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
A tam w korei to chyba co drugi jest 'Kim', dziadek z nimi interesy kiedys robil i co chwile slalam maile 'Dear Mr Kim', tylko sie zmienialy te dziwne rzeczy przed czy tam po :P
Katon zaraz wpadnie w euforie :D -------------------- |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Proste! Aż se klawiature miodem zalałem!
|
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
i jedzą psy z kapustą.
ide sie uczyc religii juz lepiej. ciao. -------------------- dupa.
|
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Dobrze, ze miodem. Czuje sie uspokojona
![]() -------------------- |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Ale naszej polskiej katolickiej czy tych ich heretyctw?
Idź, ale zaglądnij chociaż we wrześniu dać znać czy zdałaś. |
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
no ichnich czarów.
tam bogowie powstawali z glutów z nosa i takie tam. niezwykle przejmujące. az sie mozna nawrocic. -------------------- dupa.
|
Katon |
![]()
|
Całą moją wiedzę o japońskiej religii czerpię z filmu "Spirited Away". No więc wiem, że przynajmniej chodzą do łaźni, co jest pozytywne. Natomiast o korańskiej to wiem, że jak się narodził Kim Ir Sen to przeleciała jaskółka i wyszła tęcza. I że Kim Dzong Il nie musi w ogóle wydalać kału.
|
Eva |
![]()
|
Daj spokoj, jak wejdziesz do toalety Kim Dzong Il'a to zastaniesz tam ogien wesolo trzaskajacy w kominku i wygodny fotel. He has no anus.
-------------------- |
abstrakcja |
![]()
|
![]() Reborned. Siódma z O6. Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 801 Dołączył: 27.07.2007 Skąd: Wszędzie Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Katon @ 18.06.2008 20:13) U nas tylko jeden wymaga indeksów na egzamin. I rzuca kawałami w stylu: "Jeśli po egzaminie będziecie chcieli przyjść pod mój dom i rzucać kamieniami w okna, to nie róbcie tego, bo możecie trafić w waszą koleżankę wylegującą się w moim łóżku" Od 75%?! I to jeszcze z koreańskiego jakiegoś? A takie robią beznadziejne samochody... Cześć Sumiko =D Katon ... yy... co Ty studiujesz w ogóle? ![]() -------------------- Jedyną stałością jest zmiana.
|
Eva |
![]()
|
Law and order!
-------------------- |
abstrakcja |
![]()
|
![]() Reborned. Siódma z O6. Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 801 Dołączył: 27.07.2007 Skąd: Wszędzie Płeć: Kobieta ![]() |
I must say it, but you know that it's very difficult for me...but I must... congratulations. ;o
-------------------- Jedyną stałością jest zmiana.
|
Eva |
![]()
|
As Peter Griffin would probably have said - 'Good for you, good for you.'
-------------------- |
Katon |
![]()
|
Wow, what a nice and cute day we have today! Congatulations akceptyd.
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
For fucks sake... Polish, fool!
Btw - pisanie zbója zamiast poprawy uwalonego koła uważam za jawne [biiip!]. Podobnie jak pisanie go dzień po wywieszeniu wyników tegoż koła. Ten post był edytowany przez PrZeMeK Z.: 18.06.2008 22:29 -------------------- |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
a ja na wrzesień będę miała pewnie miasta, zresztą jak zwykle. za tydzień mam oddanie, a nie zaczęłam nawet projektu...
![]() za to jutro oddaję konserwę i właśnie mebluję sobie miło pokoiki w hotelu. eh, jeszcze mi się nie zdarzyło zrobić czegoś przed czasem, albo przynajmniej na tyle wcześniej, żeby pójść spać o normalnej porze :/ edit: a mama kupiła mi orzechy nerkowca i pistacje, a wam nie-e! Ten post był edytowany przez Lilith: 18.06.2008 22:03 -------------------- ![]() ha! |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
a ja chcę już piątek o po poludniu. będę mieć wakacje.
|
managarm |
![]()
|
![]() Chce ciastko! Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 432 Dołączył: 27.03.2008 Skąd: teraz to juz tylko Poznań :P Płeć: Mężczyzna ![]() |
a ja chce... e-e no tak, juz po sesji :P
-------------------- Sons of Anarchy: President.
![]() |
Eva |
![]()
|
Kopa chcesz i brak dostaw parówek od tesciowej :P No wybitnie sie o to prosisz!
-------------------- |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
ej no, dlaczego tylko ja koncze sesje 27 ??
-------------------- ![]() ha! |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nie tylko ty.
Jesli zdam jutrzejszy egzamin to rzucam palenie. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
a mi Tymon dziś tłumaczył analize wariancji i nawet załapałam.
trzymam Cię za słowo! |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Tzn. nie bede kupowal paczek regularnie, na jakims zlocie, imprezie.
-------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
kate711 |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 309 Dołączył: 27.10.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Lilith @ 18.06.2008 22:22) Ja kończę dopiero 3.07. ![]() Zaliczyłam już trzy z czterech kół. Z tym czwartym to pewnie będę chodzić poprawiać je w czasie sesji, bo kiepsko mi poszło... We wtorek pierwszy egzamin z morfologii i składni. ![]() -------------------- ![]() ~~~~~~~~~~~~~~~ ![]() |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
29ty.
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Eva |
![]()
|
A ja nawet nie wiem bo nie mam jeszcze terminu ustnego :P
-------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 01.07.2025 16:34 |