Szkoła, ;( ?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Szkoła, ;( ?
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
ha! me iz da mastah!
nie spałam od dwóch dób, przeczytałam hektary stron rozpadających się beenek, kilogramy literatury podmiotu, morze "wstępów do", dostałam na kolosie dziś o 8.30 rano trzy pytania o trzy lektury, których nie widziałam na oczy. i dostałam 4.5. w moich żyłach płynie czysta kofeina, a kochowski się pewnie w grobie przewraca. bajdełej, niech mi ktoś powie (kate?), co robił teść Tobiasza z Tobiasza wyzwolonego podczas nocy poślubej bohatera? -------------------- |
kate711 |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 309 Dołączył: 27.10.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
O, Lubomirski. Jedyną wzmianką, jaka pojawiła się na ćwiczeniach, to jego biografia. Nie mieliśmy do przeczytania żadnego jego utworu. Więc Ci niestety nie pomogę… W ogóle daleko nie zaszliśmy z omawianiem baroku, pani dr za bardzo skupiła się na renesansie.
![]() -------------------- ![]() ~~~~~~~~~~~~~~~ ![]() |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(em @ 19.06.2008 14:47) bajdełej, niech mi ktoś powie (kate?), co robił teść Tobiasza z Tobiasza wyzwolonego podczas nocy poślubej bohatera? Ja wiem! Teściu wyzwalał bohatera z okowów dziewictwa. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
przypomina mi to pytania na polskim typu jaki rozmiar rękawiczki nosiła Izabela Łęcka, albo którego oka nie miał pies Rzeckiego. nie wiesz - nie czytałes lektury ;]
-------------------- ![]() ha! |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Zdałem kpk na 3.5
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kObra. |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 929 Dołączył: 15.08.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
A ja chyba będę powtarzała rok.
Szlag by to trafił. Eh. -------------------- she wolf.
|
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
Mateusz - gratulacje, a co to jest kpk?
|
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
karne?
moja kolezanka poki co oblala wszystkie egzaminy. ja nie wysiedze na romantyzmie na drugim roku bez niej :( kobra, zawsze jest wrzesien, nie lam sie! -------------------- |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Tez miałem takie doły. A potem zawsze sie wylizywałem. Keep fightin'
![]() Elektrycznosc i magnetyzm na 3.0, ale takie mocne jak to dr powiedział. A gdybym sie nie opieprzał przez pierwsza polowe semestru, to mialbym te 4 ;c -------------------- |
kObra. |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 929 Dołączył: 15.08.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Tylko wiesz, ja jednego nie rozumiem. Uczę się tygodniami, wstaję codziennie o 4 nad ranem i się uczę. I nie zdaję. A ludzie uczą się dwa dni przed egzamem czytając raz skrypt i zdają.
Jestem chyba za tępa na prawo. We wrześniu już piszę jednen egzamin na pewno, teraz pewnie jeszcze dojdzie kilka. Jutro muszę iść poprawić ćwiki z konstytuta, w sobotę mam egzamin a ekonomii, w niedzielę z prawoznastwa (najwazniejszy przedmiot na roku, jak go nie zdam, mogę zapomnieć o jakimkolwiek warunku...), potem cały tydzień k***a nocek, a w sobotę doktryny. Po prostu zajebiście. Ech, a następnie wakacje i full nauki, żeby popoprawiać we wrześniu to, czyli wszystko, czego nie zdam. Wracam do je**nej ekonomii... EDIT: Naprawdę się staram. ![]() Ten post był edytowany przez kObra.: 19.06.2008 19:37 -------------------- she wolf.
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Kodeks Postępowania Karnego.
Na szczęście nieco przyjemniejsze niż karne. W przeciwieństwie do Postępowania Cywilnego (zdaję w środę), które jest milion razy trudniejsze niż cywilne. |
kObra. |
![]()
|
Też jesteś na prawie Katon?
Ten post był edytowany przez kObra.: 19.06.2008 19:49 -------------------- she wolf.
|
em |
![]()
|
hihi, nie wiedziałam, że to są osobne przedmioty
Boze z tych egzaminow mam problemy z zapisaniem czegos ortograficznie, bo mi sie zapis fonetyczny wtrynia, a poza tym na biezaco analizuje forme morfonologiczna i tematy podstawowe wszystkich imieslowow, ktore slysze -------------------- |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Daj spokoj, ja zanim cos powiem po angielsku to sie sto razy zastanawiam czy koncowka jest dzwieczna czy bezdzwieczna. A czasami szukam slowa, to najpierw przypomina mi sie po angielsku, potem po niemiecku, potem po walijsku, a dopiero na koncu po polsku xP
-------------------- |
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
A ja myślałam, że opowiadanie hermetycznych dowcipów podpada pod zboczenie zawodowe
![]() -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Railway station? Banhhof?? Gorsaf reilffordd?!?
-------------------- |
kObra. |
![]()
|
My za to kwiczemy z paremii w stylu "Semel heres, semper heres".
To też takie... Dziwne. -------------------- she wolf.
|
em |
![]()
|
edytorskie żarciki branżowe?
bo to miało być czarne w CMY albo zamiast 'rozkmiń' - 'rozcmykaj' twoja stara palatalizuje się przez jotę ( ![]() twoja stara ma morę w stochastycznym i takie tam Ten post był edytowany przez em: 19.06.2008 20:31 -------------------- |
kObra. |
![]()
|
To ostatnie mocne.
Mimo tego, że nie wiem co to stachocośtam. -------------------- she wolf.
|
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
u nas na wydziale teraz jak ktoś nie rozumie czegoś to mówi "o co haman?" od nazwiska wykładowcy :F
|
em |
![]()
|
mogę oczywiście wyjaśnić, ale nie wiem, czy ktoś ma nerwy, żeby tego słuchać :>
aczkolwiek muszę przyznać, że moim prywatnym mistrzostwem świata rastra amplitudowego jest logo onetu na tym bannerze na rajskiej. no raster 2cm srednicy, jak bum-cyk-cyk ![]() -------------------- |
Eva |
![]()
|
Hehe, moj kumpel Stefan to Wielki Depalatalizator ;>
-------------------- |
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
*googla*
buhahha ![]() Żartuję dalej nie wiem o co kaman. Ale się pocieszam, że wiem co to CMYK... Ten post był edytowany przez hazel: 19.06.2008 20:52 -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
QUOTE(Lilith @ 19.06.2008 19:09) przypomina mi to pytania na polskim typu jaki rozmiar rękawiczki nosiła Izabela Łęcka, albo którego oka nie miał pies Rzeckiego. nie wiesz - nie czytałes lektury ;] Dokładnie tak samo miałem! Koledzy, co nie czytali lektur, mieli czwórki, a ja zawsze tróje :/ Aż się czytać odechciewało. -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
em |
![]()
|
eva - lol!
hazel - no ja sie ostatnio zajmuje hobbystycznie testowaniem wytrzymalosci psychicznej komparatystow i wykladam im, w kategoriach tragizmu antycznego, nierozwiazywalny konfilkt edytora projetujacego w rgb na cmyk. -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 01.07.2025 16:33 |