Szkoła, ;( ?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Szkoła, ;( ?
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
po prostu większość już podorastała (przynajmniej wiekowo).
-------------------- |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Nienawidzę tego tematu, ale chciałem mimochodem napomknąć, że od jakiegoś tygodnia jestem już na piątym roku. Who's the old ass, e?
|
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
spytaj matoos'a albo owcę <:.
a coś wcześnie jesteś, wszak tyś 86 rocznik? Ten post był edytowany przez GrimmY: 18.09.2008 23:25 -------------------- |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
A, w podstawówce mnie przenieśli z klasy do klasy. Lekki wstyd, no ale to już dawno, więc zapomnijmy.
|
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Dork!
-------------------- |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ja jestem na trzecim drugim i pierwszym roku ;P
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
wez mi spisz listę p/t 'jak to zrobic' ;d
-------------------- |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
1) Nie zaliczyć przynajmniej dwóch przedmiotów odpowiednio w na I i II oraz na III i IV semestrze.
2) Zmieścić się w 11 punktach. 3) Wziąć z rzeczonych dwóch przedmiotów warunki. 4) Zapłacić za warunki/Odrobić je pijąc piwo w szatni w Kwadracie, lub grabiąc liście pijąc piwo pod wydziałem. 5) Mimo wszystko zdać na V semestr. czekoladki: 30zł, kwiaty: 50zł, przychylność Pani Z Dziekanatu: bezcenna. -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
na razie punkt pierwszy realizuje się całkiem nieźle ;f
zdałem zbója z anala. jakkolwiek to brzmi ;c -------------------- |
MisieK |
![]()
|
Dr Łasic?:>
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Child |
![]()
|
To w tamtym semestrze. Dr 'Mam na nazwisko jak asystent Benhauera'
-------------------- |
Child |
![]()
|
Wlasnie a propo Dr Nutrii - Misiek wez daj rade na egzam poprawkowy
![]() z rownie wesolych njusów - kiedy ja sciagalem na zbóju [:CCC] Dr 'liniowy model matematyczny wedzenia ryb' organizowal akcje przepisywania ocen na egzaminie ustnym ;f Ten post był edytowany przez Child: 21.09.2008 20:29 -------------------- |
abstrakcja |
![]()
|
![]() Reborned. Siódma z O6. Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 801 Dołączył: 27.07.2007 Skąd: Wszędzie Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(abstrakcja @ 18.09.2008 21:06) No, właśnie, że stare dupy jesteście, to raz! ![]() A dwa, że jak się nie dostanę na studia, to chyba będę musiała usunąć konto na tym forum, bo wstyd. xd -------------------- Jedyną stałością jest zmiana.
|
MisieK |
![]()
|
łasicowi się generalnie nie chce. nie będzie zbója, pisemny napiszecie wszyscy a na ustnym będzie kazał poprawiać pisemny. generalnie należy przepisać pisemny i rozwiązać w domu/dać starszym. zwykle też jest tak, że daje jedno kosmiczne zadanie i potem wszystkich z niego męczy. jak się je rozwiąże prawidłowo to puszcza, jak będą jakieś błędy to jeszcze męczy z homomorfizm jest bijektywnym endomorfizmem a podprzestrzeń nadprzestrzeni przestrzeni blablabla....
Child |
![]()
|
Jezeli to to sie sprawdzi, to gdzie dostarczyc krate browara? ;d
btw - na topie w czerwcu byla u niego definicja przestrzeni wektorowej -------------------- |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
zdałam egzamin z miast!
początkowo facet chciał nas wyrzucić, ale się nie daliśmy, tzn moja trójka, w której zdawałam. nienawidzę go ;] na piątym roku mam z nim większość zajęć - miodzio. tak dla umilenia czasu mały cytacik z egzaminu: 'była pani w Sztokholmie? - Nie. - no widzi pani, a ma pani przed sobą człowieka, który był.' -------------------- ![]() ha! |
hermionak |
![]() ![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 175 Dołączył: 04.01.2008 Skąd: z Rudy Śląskiej Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Lilith @ 22.09.2008 00:15) zdałam egzamin z miast! początkowo facet chciał nas wyrzucić, ale się nie daliśmy, tzn moja trójka, w której zdawałam. nienawidzę go ;] na piątym roku mam z nim większość zajęć - miodzio. tak dla umilenia czasu mały cytacik z egzaminu: 'była pani w Sztokholmie? - Nie. - no widzi pani, a ma pani przed sobą człowieka, który był.' gratuluję Ci ![]() -------------------- ![]() Gryfindor i Slytherin zgadzali się nawet we snach i zawsze widziano razem Ravenclav i Hufflepuff! Czarodzieje górą a Śmierciożercy dołemXD |
MisieK |
![]()
|
na partyzantów!
na topie są zawsze równania! Ten post był edytowany przez MisieK: 22.09.2008 17:41 -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
mój plan na najbliższy semestr zapowiada się co najmniej przygnębiająco, żadnych wolnych piątków :(
-------------------- |
kate711 |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 309 Dołączył: 27.10.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Przynajmniej znasz swój plan, mój podadzą pewnie dzień przed zajęciami, bo wcześniej jakoś nigdy nie mogą...
Mam nadzieję, że mój będzie mniej przygnębiający i będę mieć jakiś wolny dzień. ![]() A najlepszym kwiatkiem tego roku jest przerwa świąteczna dopiero od 24.12., jakby nie mogli dać już od poniedziałku 22... -------------------- ![]() ~~~~~~~~~~~~~~~ ![]() |
Child |
![]()
|
wy chociaż znacie juz plan na nastepny semestr... :F
-------------------- |
MisieK |
![]()
|
Ja mam tylko przeciek jeden od PZD, !&)($&@*&$&!!!!! 7 godzin z tym samym kolesiem. wszystkie w piątek między 10 a 17stą... AAAA!!!!!!
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Wolne piatki, poniedzialki do 15 i wtorki od 15 hihihi
![]() -------------------- |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
aargh, w środy: jeden wykład z listą obecności, czwartki: jeden wykład z listą obecności, no szlag!
-------------------- |
hermionak |
![]() ![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 175 Dołączył: 04.01.2008 Skąd: z Rudy Śląskiej Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(kate711 @ 22.09.2008 22:10) Przynajmniej znasz swój plan, mój podadzą pewnie dzień przed zajęciami, bo wcześniej jakoś nigdy nie mogą... Mam nadzieję, że mój będzie mniej przygnębiający i będę mieć jakiś wolny dzień. ![]() A najlepszym kwiatkiem tego roku jest przerwa świąteczna dopiero od 24.12., jakby nie mogli dać już od poniedziałku 22... ![]() ![]() -------------------- ![]() Gryfindor i Slytherin zgadzali się nawet we snach i zawsze widziano razem Ravenclav i Hufflepuff! Czarodzieje górą a Śmierciożercy dołemXD |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 30.06.2025 05:56 |