Szkoła, ;( ?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Szkoła, ;( ?
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
(Ahmed) pomógł sobie magią Harryego Pottera!
Ten post był edytowany przez Mellisa: 11.07.2006 10:55 -------------------- |
Atina |
![]()
|
Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 401 Dołączył: 07.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Angielski 100% / 93%
Geografia 80% / 76% Matematyka 96% / 100% Francuski 100% Wszystki ustne 100% No cóż, z polskim nie wyskoczę, bo poziom żałośnie niski... ==' Jak dobrze pójdzie, to będzie dobrze. -------------------- At the end of the world... or the last thing I see...
![]() Enormous amount of people would rather die, than think... in fact they do so. |
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Ja to tak średnio :/
Polski: 86% p 45% r :/ Ang: 97% p 74% r Hist: 71% p 68% r Wos: 87% p 50% r (liczyłem na 80%) - bida Ustne: Polak; 20/20 Ang r: 16/20 -------------------- ![]() |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE Angielski 100% / 93% Geografia 80% / 76% Matematyka 96% / 100% Francuski 100% Wszystki ustne 100% No cóż, z polskim nie wyskoczę, bo poziom żało¶nie niski... ==' Jak dobrze pójdzie, to będzie dobrze. o__O QUOTE Mnie polski bardzo rozczarował. Angielski nie usatysfakcjonował. Ale poza tym, ok. Nie spodziewałam się niczego więcej. 0__o Atina! Daj spokój. -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
chciałbym mieć rok temu takie wyniki jak wy teraz macie ;d
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Atina |
![]()
|
Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 401 Dołączył: 07.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Ahmed, ale ja przecież nie narzekam na nic, poza językiem angielskim.
Po prostu czułam się w tym dobra i pojechało mi to po ambicji. Swoją drogą, z Twoimi wynikami to nawet nie masz prawa robić wielkich oczu. ;) -------------------- At the end of the world... or the last thing I see...
![]() Enormous amount of people would rather die, than think... in fact they do so. |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
tyle ze on nie mówi ze jest niezadowolony ;d
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
spadajcie.
może i macie dobre wyniki, ale ja mam za to fajny tyłek. -------------------- dupa.
|
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja mam za rok.
I odchodzę! Wszyscy an tym forum zaynteligentni dla mnie. -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
jo.
polski ustny 18/20 pisemny podst. 74 rozszerz. 80 angielski ustny roszerz. 19/20 pisemny podst. 94 rozszerz. 56 wos podst. 75 rozszerz. 96 (nie wiem jak to się stało) historia sztuki podst. 54 rozszerz. 60 (i to jest kompletna porażka, bo robiłam miliard testów, łącnie z zeszłoroczną maturą i nigdy nigdy nie miałam tak mało ==') Ten post był edytowany przez Sumiko: 12.07.2006 07:43 -------------------- dupa.
|
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Sumiko @ 12.07.2006 07:41) Znajoma ma z polaka z podstawki 50 a z rozszerzenia 96. Powiedz jak to jest możliwe? Ten post był edytowany przez BlackOmen: 12.07.2006 10:27 -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
A ja pisałam tak dawno, że wyników nie pamiętam. Zresztą nam dawali oceny zwyczajne a nie jakies punkty dziwne. W ogóle nie mogę się połapac o co chodzi z ta nową maturą. Jakies poziomy, coś tam, coś tam. I duzo przemiotów. NIech mnie ktoś oświeci:D
-------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
BlackOmen |
![]()
|
QUOTE(Pawelord2 @ 11.07.2006 09:41) To ma być matura z biologi? to jakaś wielka ściema a nie matura, jak można zabierać punkty za użycie złego czasu! to już nie jest rzetelne ocenianie tylko upierdliwe czepianie sie zeby jak najwiecej ludzi oblac i jak najwiecej punktow zachowac z puli. Bo rok temu ludziom za dobrze poszło to w tym roku im dokopiemy... wynik mój według szacownych raportow OKE placuje sie w klasie "wysoka" a mam 58% z rozszerzonej. znajdz mi człowieka który z biologi nie liczył na więcej, po wstępnych zapoznawaniach się - bardzo dokładnych - z przykładowymi odpowiedziami (klucza dać nie łaska) liczyłem na 80 lekką ręką a tu prosze, brakuje kropki i przecinka... ehh... reszta poszła lepiej ![]() ide spac, teraz nowu trzeba czekac az łaskawie ktos mi powie czy nadaje sie na studenta czy nie... Medycyna? -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Atina |
![]()
|
QUOTE(MisieK @ 11.07.2006 15:21) Szczegóły, szczegóły... Zresztą, kto narzeka? ;) -------------------- At the end of the world... or the last thing I see...
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
@ hazel
Obowiązkowo każdy maturzysta musi zaliczyć trzy przedmioty: język polski, język obcy, trzeci przedmiot (obowiązkowy). Oprócz tych trzech może wybrać jeszcze maksymalnie trzy dodatkowe przedmioty. Co do poziomów: w przypadku przedmiotów obowiązkowych na każdym z egzaminów trzeba zaliczyć poziom podstawowy. Jeśli zdający czuje się na siłach, może podejść też do testu na poziomie rozszerzonym. Natomiast przedmioty dodatkowe trzeba zdawać na poziomie i podstawowym, i rozszerzonym, tu już nie ma zmiłuj. Ustne są tylko z polskiego i obcego - na polskim poziomów nie ma (egzamin polega na zreferowaniu napisanej wcześniej pracy), na obcym znowu: podstawka i rozszerzony. Żeby matura była uznana za zdaną, ze wszystkich zdawanych egzaminów na poziomie podstawowym trzeba uzyskać co najmniej 30%. -------------------- |
Sumiko |
![]()
|
QUOTE(BlackOmen @ 12.07.2006 10:26) QUOTE(Sumiko @ 12.07.2006 07:41) Znajoma ma z polaka z podstawki 50 a z rozszerzenia 96. Powiedz jak to jest możliwe? bo nie czytała ani chłopów ani makbeta tak jak i ja (tylko, że ja nadciągnełam czytaniem ze zrozumieniem, które robie zawsze na 99% z zamkniętymi oczami). a rozszerzony, hm... był przystępny, bo to z żadnych lektur, czysta interpretacja, co wymylisz to twoje. -------------------- dupa.
|
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
maturzyści kochani, jesteście na świeżo z tematem, więc może mi pomożecie. załóżmy, że ktoś już sobie zdał maturę, w moim przypadku rok temu. nie wiecie czy mogę przystąpić do matury z jeszcze jednego przedmiotu? interesuje mnie studiowanie drugiego kierunku, ale do tego potrzeba mi matury z niemieckiego, której nie mam. wie ktoś, wie ktoś, wie ktoś?
|
MisieK |
![]()
|
możesz. mój kumpel zdawał rok temu matme a w zimowej poprawce dorzucił sobie jeszcze geografię.
Empire |
![]()
|
![]() Chemik Anarchista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 352 Dołączył: 02.04.2003 Skąd: Koko wa 3Miasto desu! ^^ Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Sumiko @ 11.07.2006 16:32) Prawda to, prawda. A tak w ogóle to jak widzę na forum zebrała się niezła grupka wymiataczy O_o" Łoł łoł, same 80tki i 90tki... polak 73 chłopi sux, więc pisałem makbeta którego czytałem dawno temu ![]() ang 97/92 wreszcie przestaję robić błędy gramatyczne... zawsze moja zmora przy dłuższych pracach biol 86/82 nie wiem czemu ludzie na biologię narzekają. Od zarania dziejów wiadomo, że trzeba bardzo ostrożnie i dokładnie formuować wszelkie stwierdzenia na tym przedmiocie i dwa razy zastanowić się nad każdym słowem. Czepianie się o przecinki lub źle użyty czas nie jest bezpodstawne. chem 90/94 no cóż, jedyne błędy jakie miałem były w najprostszych zadaniach bo.. przekombinowałem ![]() no cóż, na biotech przyszedł czas, na biotech przyszedł czas... (na melodię "to pinky jest i mózg") -------------------- Ryboforyna I i II jest markerem RER i dokuje w nim rybosomy za dużą podjednostkę. A tkanka łączna wyspecjalizowana tłuszczowa brunatna ma w wewnętrznej błonie mitochondrialnej białko rozprzęgające UPC-1, które zużywa elektrochemiczny gradient protonowy, produkowany przez kompleksy I, II, III i IV łańcucha oddechowego, nie syntetyzując ATP z ADP i Pi, przez co produkuje duże ilości energii cieplnej. ... ....... ....................
|
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
-------------------- |
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
Nie mogę się zdecydować, co jest większą porażką edukacyjną - wyniki matur, czy chore pomysły Pięknego Romka...
-------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
BeBe |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 229 Dołączył: 11.08.2003 Skąd: Gorzów Wlkp. /szary Poznań Płeć: Kobieta ![]() |
Idiotyzm. Mam nadzieję, że pan Giertych zrezygnuje z tego pomysłu, tak jak i z kilku poprzednich. Zresztą równie głupich.
-------------------- L'amitie doit etre cultivee comme un grain...
Uczę sie Poznania./ Mam go w dupie i uczyć się go już nie zamierzam. |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
takiego populizmu nie widziałem już spory kawałek czasu, a argumentowanie 'żeby dać szansę pojścia na studia' jest delikatnie mówiąc nieco nie na miejscu.
dość gier tych! -------------------- |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
Z pustego, to i Salomon nie naleje.
Jest gorzej niż myślałem, że będzie. Istny przebłysk geniuszu pana Ministra i chęć zaskarbienia sympatii wśród młodzieży. phah! -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
hazel |
![]()
|
Osobiście wątpię, żę ktoś, kto nie zdał matury nadaje się do studiowania czegokolwiek. Ale widoczniej pan minister uważa inaczej.
A taki pomysł zamyka ludziom, którzy matury nie zdali możliwość poprawy wyników. (Bo z tego co wiem, to maturę wolno poprawiać, jak się jej nie zdało. Przynajmniej kiedys tak było) -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 28.06.2025 19:41 |