Szkoła, ;( ?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Szkoła, ;( ?
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
heh. a ja 'najlepiej' wspominam udowadnianie czy ciało jest grupą itp itd... mieliśmy z kobietą z kresów... 'nu, zastosujta czeci warunjeczek!' XD
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
JA też, ja też. Znaczy z kresów, ale z gościem. Z ukrainy dokladnie. Wykłady tylko co prawda, no i egzamin Ale i tak było smiesznie, bo gościu strasznie się wstydzil że nie umie dobrze po polsku mowić i jaja były z tego nieziemskie, bo bezwzględna zgraja cwaniaków, jaką byliśmy, nie omieszkala tego wykorzystać.
Na egzaminie był strzał niezły. Pisemny był banalny, bo wszyscy napisali bez problemów, ale schody się zaczęly na ustnym. Pytania były kosmiczne, zresztą niektorzy wiedzą jak wygląda teoria z algebry, więc każdy wchodzil i na pytanie prof. Pliczki odpowiadał, że nie rozumie. Po dwudziestu osobach gość się zalamał i zamknąl się w pokoju. A na drugi dzień wszyscy mieli "ustny" w formie pisemnej. -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
hazel - ja nie mam zadnego pojecia o jakim muławrze. [swoją drogą - co tego muła wrze? docencie żart słowny
![]() piwo zawsze [; -------------------- |
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
No nie masz pojęcia, bo jeszcze nie mialeś algebry :]
-------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
rzuciłem okiem na tego stwora w wikipedii. i tak sobie mysle - wzorem pewnego profesora z high-school-legends - czy nie rzucic tego wszystkiego w 3,14zdu i nie wyjechac w Bieszczady XD
-------------------- |
hazel |
![]()
|
W bieszczadach też jest ładnie. Ale szczerze. Takie pierdoly to są na pierwszym roku, specjalnie, do spółki z fizyką, do upiepszania studentów. Potem się zaczynają rozsądne zajęcia już.
-------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE specjalnie, do spółki z fizyką, do upiepszania studentów chyba ze sie studiuje fizykę, co nie child?:> tak a z Analizy była jeszcze pani Perelomowa... "dawajta, dawajta" no i ten osłwaiony na całą pg okrągły wykres sinusoidy ;d -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jutro wyniki na SGH, właśnie się dowiedziałem. Trzymajcie kciuki. Dementi! Nadchodzę! ;]
W sumie stresu nie ma, bo nie znam żadnej osoby z lepszym wynikiem niż ja. Ale można przynajmniej zachować pozory niepewności. Ten post był edytowany przez Ahmed: 20.07.2006 23:33 -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Ahmed @ 20.07.2006 23:32) W sumie stresu nie ma, bo nie znam żadnej osoby z lepszym wynikiem niż ja. Ale można przynajmniej zachować pozory niepewności. skromnituki jak zawsze :] powodzenia Mateusz powodzenia a nasza politechnika w poniedzialek... |
Atina |
![]()
|
Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 401 Dołączył: 07.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Tez czekam na wyniki z SGH. Coś czuję, że będzie tłoczno.
Pół godziny. :] -------------------- At the end of the world... or the last thing I see...
![]() Enormous amount of people would rather die, than think... in fact they do so. |
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Zajebiście.. zabrakło mi 1 punktu, żeby się odstac na studia.
k.... MAĆ! -------------------- ![]() |
Kara |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 666 Dołączył: 12.11.2005 Skąd: 3miasto Płeć: Kobieta ![]() |
O Gosh... Współczuje... 3maj sie...
-------------------- Luke I'm your father!!!
|
MisieK |
![]()
|
Syriuszu. Mi rok temu 0,8. Nie łam się tylko kombinuj ;]
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Trzymaj.. :/
k...., łątwo powiedzieć. 1 walony punkt ![]() -------------------- ![]() |
Atina |
![]()
|
Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 401 Dołączył: 07.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Odwołuj się Syriusz.
Przecież będą ludzie rezygnować. Próg pownien sie obniżyć. -------------------- At the end of the world... or the last thing I see...
![]() Enormous amount of people would rather die, than think... in fact they do so. |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
Bartuś ;[ Jak odwołanie napiszesz, to na pewno się dostaniesz. Część ludzi na pewno zrezygnuje. Nie ma się czym martwić. A ty gdzie oprócz UMCS składałeś? Może na UJ?
A ja się dostałem. Próg wynosił 248. Miałem 55 punktów zapasu. Kamień z serca spadł. Od dziś jestem pan student. Ten post był edytowany przez Ahmed: 21.07.2006 10:37 -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Syriusz_Black |
![]()
|
:/
-------------------- ![]() |
MisieK |
![]()
|
syriusz, kurde, Atina dobrze gada. sporo osób się wykruszy z tej rekrutacji. nie łam się;]
Ahmed, student to ty bedziesz po inkantacji;p -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Ahmed |
![]()
|
Ciiii! Ja już się cieszę. Cel osiągnięty. Za rok TimmY do mnie dołącza. Ludzie z MF-u są wszędzie!
-------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Child |
![]()
|
PG będzie skolonizowana przez 'naszych' ;)
-------------------- |
MisieK |
![]()
|
o 14 wynik nie? ja tez mam ;p zobaczymy co z moją zmianą kierunku:P
edit: piwo z rana jak śmietana ;d Ten post był edytowany przez MisieK: 21.07.2006 11:46 -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Ahmed @ 21.07.2006 11:17) A ja się dostałem. Próg wynosił 248. Miałem 55 punktów zapasu. Kamień z serca spadł. Od dziś jestem pan student. na początku jest zawsze wielkie halo, jejku jejku jestem na studiach i w ogóle, a po pół roku człowiek już popada w monotonię alkoholową;> Miś coś o tym wie, n'est pas? Syriusz - powtórzę za resztą. zaprawdę powiadam ci, że niepotrzebnie się martwisz, wierz mi - z jednym punktem brakującym nie ma bata żebyś się nie dostał z odwołania. -------------------- |
MisieK |
![]()
|
Grimi, ba, po pół roku człowiek z nudów sam uczy się produkować wszystkiego rodzaju -ówki, przesączać bimber przez koszulke itp....
Atina |
![]()
|
Ja od października zaczynam na Wielkiej Różowej, czyli SGH wita.
Mój wybuch radości sparaliżował na parę minut wszystkich domowników, ale szybko mi przeszło ;] -------------------- At the end of the world... or the last thing I see...
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
szczęśliwcy ;d
a na jakie kierunki się dostaliście? -------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 29.06.2025 00:56 |