Szkoła, ;( ?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Szkoła, ;( ?
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
A ja bym chciał do szkoły znowu. Ale do szkoły. I w sumie to tak na miesiąc. Potem by mi się pewnie odechciało. Bo jakie te studia są to sa, ale czasu na degenerowanie się mam w cholerę. A będę miał jeszcze więcej, bo szkoły muzycznej no more!
|
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Katon, to teraz została ci jeszcze szkoła baletowa XD
Ja też bym chciała do szkoły szkoły. Ale bynajmniej nie ze względu na ilość marnowanego czasu (ten na moich studiach liczy się w warościach ujemnych, jak wogóle każdy czas wolny), ale ze względu na specyficzny klimat, który lubiłam. I brak mi go teraz trochę. -------------------- |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
drodzy studenci dużo u was warunki kosztują?
tak z ciekawości pytam, bo mnie czeka wydatek 330 złotych polskich, na które pracować chce mi się w stopniu mocno średnim. -------------------- |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Sihaja: W jaki sposob studia teatralne zjadala wolny czas?
-------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
pierwszosemestrowy warunek na PG kosztuje 1000plnów, inne z tego co wiem zależą od liości godzin 100pln za godzinę.
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
TimmY - normalnie. Myślisz, że idziesz do domu, a tu Ci wyskakuje lista prób, przygotowań i rzeczy do zrobienia.
Albo myślisz, że zajęcia się skończą za godzinę (wg planu). A kończą się za cztery godziny. Et vois la! -------------------- |
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
QUOTE(GrimmY @ 31.07.2006 22:01) drodzy studenci dużo u was warunki kosztują? tak z ciekawości pytam, bo mnie czeka wydatek 330 złotych polskich, na które pracować chce mi się w stopniu mocno średnim. Mnie czeka 480, jeśli dobrze pójdzie, bo jak nie, to jeszcze więcej. 120 zł za godzinę w tygodniu (cenią się, mendy) -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ta. dodam tylko, że na moim byłym kierunku 90% ludzi ma, miała i pewnie mieć będzie warunek z wstępu do fizyki atomowej i jądra atomowego ;d
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
To tak jak u nas z metod komputerowych.
Głupie to jest niesamowicie, że nam każą programy pisać. Jakbym chciała i umiała pisać programy, to bym sobie na informatykę poszła a nie na budownictwo. Ten post był edytowany przez hazel: 04.08.2006 16:32 -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
kkate |
![]()
|
Czarodziej Grupa: slyszacy wszystko.. Postów: 894 Dołączył: 10.03.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
A mnie się po nocach śni rozpoczęcie roku szkolnego w jakichś kompletnie nieprawdopodobnych wariantach
![]() Ale cóż, na własne życzenie wkopałam się do jednego z najlepszych LO w województwie. Oj, teraz się zacznie ;] -------------------- just keep dreaming.
|
MisieK |
![]()
|
pffff
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
pffff - dokładnie! niby uczę się w jednym z lepszych liceów w rejonie, a oceny poszły w dół :}
-------------------- |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
04.09
9:00 - apel 10:30 - wyjazd na obóz integracyjny 10:11 - cudowna przemiana w szkolnej toalecie/biała bluzka vs. dres podróżny -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
kkate |
![]()
|
Czarodziej Grupa: slyszacy wszystko.. Postów: 894 Dołączył: 10.03.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Pfff, no to zobaczymy jak będzie ;]
-------------------- just keep dreaming.
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
12.09 - nic nie będę umiał i nawet nie ubiorę garnitura - pójdę na karne i nie zdam a potem to już chyba tylko komis.
No i kto ma fajniej =D? |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
04.09 - 'poczontek'
05.09 - sprawdzian z matmy \m/ -------------------- |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
weźcie. ja mam ostatnio straszną schizę. że nie zdam matury i nie dostanę się na studia. i to bardzo silny lęk, nawiedza mnie co wieczór i nie potrafię się od tego opędzić.
|
MisieK |
![]()
|
28 wrzesien - szkolenie bhp
28 wrzesien - chlanie 29 wrzesien - cośtam jeszcze 29 wrzesien - chlanie 30 wrzesien - inkantacja wiesława cipy i całej reszty kierunku w tym mnie 30 wrzesien - eee... chlanie?;} -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Child |
![]()
|
ej a jak rzeczony wiechu cos na tej inkantacji spartoli, to powiedza mu 'idź pan w piz*u'? ;C
-------------------- |
MisieK |
![]()
|
nie wiem nie wiem. bardziej mnie interesują słowa pana dziekana:
"Cipo Wiesławie, witamy w gronie studentów Politechniki Gdańskiej" i reakcja sali :} -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
hazel |
![]()
|
06.09 - egzamin z żelbetu
11.09 - egzamin z mechaniki budowli 15.09 - egzamin z miernictwa 19.09 - zaliczenie z energooszczędnych 25.09 - zaliczenie z ^$#@$#! metod komputerowych I kto ma fajniej? Ten post był edytowany przez hazel: 20.08.2006 23:41 -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
MisieK |
![]()
|
wygrałaś XD
hazel |
![]()
|
Dzięki. Ale kiepskie to pocieszenie.
-------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
15 und 23.09 poprawki.
jak sobie pomyślę co mnie czeka w tym roku to mnie się słabo robi. idź na studia mówili, świat zwiedzisz, poobijasz się i popijesz. psia ich mać! -------------------- |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
child, mam tak samo jak ty:
4.09 - początek 5.09 - spr z matmy superb. a chemii nie nadrobiłam, do olijp nie poczytałam - zapieprz się zacznie od pierwszego spotkania z polonistą i chemikiem ==' can't wait. -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 29.06.2025 08:50 |