Budując Szczęście, coś optymistycznego ;)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Budując Szczęście, coś optymistycznego ;)
Semurius |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 9 Dołączył: 04.09.2005 ![]() |
Witajcie! Po chwili milczenia dodaję nowy wiersz. Włożyłem w niego trochę pracy i ciekaw jestem jej efektów
![]() ![]() Budując Szczęście Kocham znienawidzone poranki - gdy snop światła po ścianie się wspina. Stemplem ciemnym znaczy firanki kołyszące się lekko jak trzcina. Kocham wstawać tym blaskiem oblany choć w pocie rozpuszcza on sny. Odklejam tapetę mokrej piżamy jak plakat zbędny, ozdobnik zły. Kocham łazienkę co chłodem wita i zwraca depozyt trzeźwości. Twarz oraz reszta pospiesznie myta ciepła innym drzemiącym zazdrości. Kocham myśl co smutku zabrania co każe się cieszyć każdym dniem. Rozsmarowując kwadrans śniadania z darem życia radośnie jem. Wdzięczny będę konstruktywnej krytyce kroczkami idący do celu Semurius ![]() -------------------- Z Agrochemią za pan brat
duży ogród, tłusty sad! |
nowa |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 57 Dołączył: 06.08.2005 Skąd: z mamusi oczywiście:P ![]() |
Bardzo ładny wiersz!!! Masz talent!!!
![]() ![]() |
Time Robber |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 74 Dołączył: 18.04.2005 ![]() |
Całkiem zgrabny, z rytmem i nietuzinkowy - w porównaniu z poprzednimi to zupełnie inna jakość! Ciekawa konstrukcja, niezłe rymy i temacik!
Idziesz w dobrą stronę! -------------------- Czas nie czeka
Czas nie stoi Zegar czasu Też się boi! |
Semurius |
![]()
|
Staram się
![]() Cieszę się, że widzicie poprawę i coś niecoś się podoba ![]() -------------------- Z Agrochemią za pan brat
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
podoba mi się (:
niby w niektórych zwrotkach czasem mi zgrzyta, bo wydaje mi się, jakby rymy nie były dobierane swobodnie tylko właśnie trochę ''na siłę''. ale to trudne pisać wiersze rymowane, a całość wyszła ładnie. ostatnia zwrotka jest cała świetna, gratuluję. -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Semurius |
![]()
|
nie spodziewałem się takiego przyjęcia
![]() dziękuję -------------------- Z Agrochemią za pan brat
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 23:07 |