...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
...
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Marcia?
-------------------- |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
ale musimy choc troche uzasadnic
no bo takie sa zasady =P ja mysle że to moze byc Vampi bo takie metafory mi sie z Nia kojarzą chociaz forma taka nie za Vampirkowa -------------------- |
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
ej ja sie tak nie bawie
skad wy bierzecie te twory i czemu zawsze wszystko na mnie? ;p -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Marcia, no bo takie Marciowe jest... Metaforynki, troszkę zabawy słowem... Nie wiem sama.
Vampi, na Ciebie dlatego, że piszesz wiersze ;P -------------------- |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Ani Marcia ani Vampi tym bardziej ;P
|
Cailith |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
W tej chwili wiem tylko jedno - na pewno nie ja to popełniłam ;]
Hmm... Triad? Potti...? Geez... ![]() -------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Językowi się przyjrzyjcie. I powtórzenia też się komuś zdarzały.
I nie Potti i nie Triad. :) |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
olśnienie!
przecież to prawie na pewno Morna! -------------------- |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Matko XD
Nie Morna. Podpowiedź absolutna- tytuł wiersza brzmi "Krwawa świeczka". |
Cailith |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
Eee... Klaud...?
![]() Jakoś tak mi się pomyślało, może ona... ![]() Jeszcze mi się to z Raven kojarzy ![]() Uzasadnienie? Takie mrowienie w czubkach palców ![]() -------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
Mellisa |
![]()
|
Muszka?
no jejku podpowiedź absolutna absolutnie zbiła mnie z tropu XD -------------------- |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Była tu jedna specjalistka od smutnych, krwawych wierszy ;D
|
Mellisa |
![]()
|
chyba nie za moich czasów =P
w sumie duzo tu takich bylo XD -------------------- |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
ależ owszem, za twoich ;D
inne dzieła tejże autorki to między innymi: Bez Tematu, Bez Uczuć Dziecko Anioła Zawiłość Zaśmiej Się Kawałki Niczego myśleć, myśleć! ;) |
Sihaja |
![]()
|
er... celuję....
Korniszonek? Uzasadnienie: bo zupa była za słona. XP A tak serio: nie pamiętam już dokładnie, ale wydaje mi się, że ona miała takie depresyjne wiersze... -------------------- |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Nno, wreszcie! Brawo, Sihajka ;)
|
Mellisa |
![]()
|
łał
nieźle teraz ja "To tak jakby coś zniknęło w pół oddechu pomiędzy myślą a słowem." -------------------- |
Cailith |
![]()
|
Hmm... Muszka?
-------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Mellisa |
![]()
|
nie
może to mały fragment ale myśle że charakterystyczny dla tej osoby =) -------------------- |
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
hmm. takie delikatne
- stawiam na Sihaje -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
matoos |
![]()
|
![]() Wytyczający Ścieżki Grupa: czysta krew.. Postów: 1878 Dołączył: 15.04.2003 Skąd: Ztond... Płeć: Mężczyzna ![]() |
Też bym powiedział że Sih. Powiedziałbym wcześniej że jakaś późna Vampi, ale ona się już odezwała, wiec pewnie nie
![]() -------------------- |
Mellisa |
![]()
|
nom
dobrze -------------------- |
Sihaja |
![]()
|
Ej, co ze mną tak łatwo poszło? XD
Następny wierszok, czekam na propozycje =) rozsypane złote zioła wonne zwiastowały uśmiech kolorowe było niebo obiecało powrót po kolejnym wschodzie nie zdarzyło się już nic tylko wyjątkowy muskał wiatr i zielona trawa przeczuwała w białych sukienkach śmiały się tańcząc ostatni wspólny szept z kroplami rosy dał nadzieję świat że czas wonnych ziół powróci a na razie mamy jesień ktoś naliczył że już trzecią... -------------------- |
matoos |
![]()
|
![]() Wytyczający Ścieżki Grupa: czysta krew.. Postów: 1878 Dołączył: 15.04.2003 Skąd: Ztond... Płeć: Mężczyzna ![]() |
Muszka Me albo loonatyk
-------------------- |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Uzasadnienie, uzasadnienie! ;)
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 08:41 |