RZyczenia
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
RZyczenia
Magya |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 874 Dołączył: 01.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Tradycyjnie jak co roku
sypią się życzenia wokół, większość życzy świąt obfitych i prezentów znakomitych, a ja życzę, moi mili, byście święta te spędzili tak jak każdy sobie marzy. Może cicho bez hałasu idąc na spacer gdzieś do lasu, może w gronie swoich bliskich jedząc karpia z jednej miski, może gdzieś tam w ciepłym kraju czując się jak Adam w raju, może lepiąc gdzieś bałwana, jeśli śniegu napada. życzy Meg. -------------------- Motylem jestem.
![]() Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów |
Dorcas Ann Potter |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 309 Dołączył: 14.06.2005 ![]() |
Dzięki !
Dołączam swoje: Szczęśliwych pogodnych chwil spędzonych z rodziną. Przebaczenia. Przyjaciół. Miłości. Nadziei, kiedy będzie potrzebna. I przede wszytskim wiary. Świętego w kominie, prezentów po szyję, zielonej choinki, prezentów trzy skrzynki, zimnego szampana i sylwka do rana! Cichutko pada śnieg.. Dokoła bieli się W tę dziwną noc do Betlejem idź gdzie Boże dziecię rodzi się Świat milknie, gdy wśród gwiazd Ta jedna daje znak! W tę dziwną noc do Betlejem idź gdzie Boży Syn dziś rodzi się Aaaaaaa x2 Zaśpiewaj wraz z aniołami, to Dziecię wszystkich nas zbawi |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
oby i mnie zbawiło, kiedy już zabiję swoją matkę ==
morowej zabawy -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Zbliżają się kolejne święta, które będziemy przeżywać, kolejne, bo już ponad dwutysięczne po narodzinach Chrystusa: "Bóg się rodzi, moc truchleje, Pan niebiosów objawiony..." Znowu usłyszymy słowa tej kolędy i pewnie większość z nas napełnią radością i pokojem. Tak... większość. Nie wszyscy przecież czujemy się i jesteśmy szczęśliwi. Popełniliśmy wiele błędów, zraniliśmy naszych znajomych, przyjaciół, dalszych czy bliższych. Ale mimo wszystko to przecież święta - czas radości i wybaczania!
Niech Pan, który przychodzi w tajemnicy Bożego Narodzenia, przyniesie wszystkim pocieszenie i nadzieję. Niech święta Bożego Narodzenia będą czasem odnowy wiary, wzrastania w miłości i budzenia nadziei. Niech pokój i radość betlejemskiej nocy zagoszczą na stałe w Waszych sercach. Życzę Wam przeżycia podczas tych świąt szczęśliwych, kojących i wartych pamięci momentów. Aby wszystkie dni w roku były tak piękne i szczęśliwe, jak ten jeden wigilijny wieczór. Życzę Wam świeżej, pachnącej choinki, dużego pęku jemioły, ciepłego ognia trzaskającego w kominku - jeśli jeszcze nie w tym roku, to w przyszłości. Oczywiście dużo prezentów, spełnienia marzeń i realizacji postanowień związanych z Waszą przyszłością. Domu pełnego rodzinnego ciepła i takiej atmosfery jaką oodaje w swojej piosence Bing Crosby - "I'm dreaming of a white Christmas."... Do tego oczywiście niesamowitego i niezapomnianego Sylwestra, bo przecież jaki Nowy Rok taki i cały przyszły rok. (Poczujcie się jak Syriusz na święta w Grimmuald Place 12 !) ![]() -------------------- ![]() |
Absolution |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 264 Dołączył: 06.10.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
zielonego karpia i smacznej choinki
![]() |
Lupek |
![]()
|
![]() Forumowy Śmierciożerca Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 580 Dołączył: 08.07.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
(Patrz na moją sygnaturke i wszystko jasne)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Absolution |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 264 Dołączył: 06.10.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
ale wredota
![]() |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
Skacze Aniołek, skacze po chmurkach,
niesie życzenia w Anielskich piórkach. Niesie w plecaku babki i świeczki, a w walizkach złote dzwoneczki. Wesołych Świąt! :* -------------------- |
Eowina |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 200 Dołączył: 09.03.2004 Skąd: Lublin ![]() |
Ja również dołącze się do życzeń
![]() Gdy pierwsza gwiazdka na niebie zabłyśnie, Niech Was aniołek ode mnie uściśnie. Na wigilijnym stole opłatek położy i w moim imieniu życzenia Ci złoży. Wesołych Świąt ![]() -------------------- "Nie każdy bładzi,kto wędruje..." J.R.R Tolkien
|
Nimfka |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 322 Dołączył: 10.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Śniegu po pachy, smacznej kiełbachy.
Prezentów kupę, rózgi na pupę. Do nieba choinki, wędzonej szynki. Przygód miłosnych, wspomnień radosnych. Powalającego uroku, a w Sylwestra chwiejnego kroku! Joł. -------------------- |
kruk |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 200 Dołączył: 12.03.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Ja też się dołączam:
Śniegu po nerki Wesołej pasterki Prezentów moc S***u co noc Pysznego bigosu Gwiazdki z kosmosu I udanego wskoku do Nowego Roku! Ten post był edytowany przez kruk: 24.12.2005 16:19 -------------------- Idę swoją drogą, a ludzie niech mówią, co chcą!
![]() |
grlouiee |
![]()
|
Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 393 Dołączył: 06.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Smacznego Karpia (tylko z M.), pachnącej choinki, przysmaków na stole
![]() Uśmiechu, uśmiechu, uśmiechu. Pogody ducha. Wyrozumiałości Cierpliowsci Prawdomównosci Milosci Przyjazni Cipeła Mądrosci Siły na wytrwanie Nowego Roku Żadnej monotonii Pomysłów Zdrowia Szczescia ![]() i coś skopiujemy jeszcze, żeby wiecej bylo ^^ Z okazji nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia pragnę przesłać najserdeczniejsze życzenia. Niech nadchodzące Święta będą dla Państwa niezapomnianym czasem spędzonym bez pośpiechu, trosk i zmartwień. Życzę, aby odbyły się w spokoju, radości wśród Rodziny, Przyjaciół oraz wszystkich Bliskich dla Państwa osób. Wraz z nadchodzącym Nowym Rokiem życzę dużo zdrowia i szczęścia. Niech nie opuszcza Was pomyślność i spełnią się te najskrytsze marzenia. Gosia ![]() -------------------- ' proszę pożycz mi swój grzebień. '
*** Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów *** ![]() |
kkate |
![]()
|
Czarodziej Grupa: slyszacy wszystko.. Postów: 894 Dołączył: 10.03.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Przyjemnej chwili podczas Wigilii, marzeń spełnienia w dzień Bożego Narodzenia, wrażeń moc w sylwestrową noc i dużo uroku w 2006 roku! :]
No, po prostu wszystkiego najlepszego, niech każdemu spełni się to, co chce. -------------------- just keep dreaming.
|
dominisia888 |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 325 Dołączył: 30.10.2005 Skąd: Trójmiasto Płeć: Kobieta ![]() |
moze to i banalny tekst ale życzę wszystkim cieplusich i rodzinnych świąt... :*:*:*
-------------------- Czlonkini The Marauders fanklubu Huncwotow
"Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą..." [ks. Jan Twardowski] |
ren.Asiek |
![]()
|
Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 553 Dołączył: 23.11.2003 Skąd: Kraków :))) Płeć: Kobieta ![]() |
Czy mnie oczy zawodzą, czy w tym roku nie było forumowej wigilii ?? =oOo
... pamiętam jednego Sylwestra, którego tu z kimś przegadałam ... aaa to była Elisa =dDD hehe, pozdroL =** Skoro jush tu jestem ... To Wesołych i przede wszystkim Spokojnych Świąt, abyście zawsze starali się uśmiechać i nie przejmowali się zanadto niczym, bo nie warto =) Żeby spełniły się wszystkie marzenia, abyście zrealizowali wszystkie plany. Doszli do celu. Znaleźli miłość swojego życia, przeżyli wiele cudownych chwil z przyjaciółmi, wiele pięknych i szalonych dni. Żeby życie nigdy nie straciło kolorów i byście się nigdy nie poddawali. Nie zatracili małego dziecka, które nie wie co to problemy. Abyście zawsze walczyli o to, co dla was ważne, nie bacząc na innych. Moc buziaczków =* Szczęśliwego Nowego Roku i udanej nocki sylwestrowej !!! =DDD -------------------- Być nikim innym jak samym sobą w świecie, który każdego dnia próbuje zrobić nas kimś innym.
|
grlouiee |
![]()
|
Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 393 Dołączył: 06.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Hoohoh, forumowa Wigilia ?!
![]() -------------------- ' proszę pożycz mi swój grzebień. '
*** Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów *** ![]() |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Zapomniałem
wesołej Hannuki! -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
srutututu.
tyle. -------------------- dupa.
|
Lupek |
![]()
|
![]() Forumowy Śmierciożerca Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 580 Dołączył: 08.07.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
A ja wam z okazji zbliżającego Nowego Roku(to już za 2 dni) chce życzyć:
Kasy Kulczyka, fury Rydzyka mocy Pudziana, chaty Beckhama Cholesterolu w normie i świętowania nowego roku w dobrej formie. Ten post był edytowany przez Lupek: 29.12.2005 15:13 |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
W zeszłym roku to było modne jak się pojawiła afera z misiem Kluczykiem i jakbyło głośno o majbachu (czy jak to się pisze) ojca dyrektora. Teraz już mało świeże
-------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
znaleźne:
Ile Rydzyk ma moherów, ilu w sejmie jest frajerów, ile Kwachu dni się bawił, ilu kumpli ułaskawił, ile Lepper ma wyroków - tyle szczęścia w nowym roku. -------------------- |
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
a ja wam zycze drogie dzieci 2 rzeczy:
- http://www.artlebedev.com/portfolio/optimus/ - i aby wam papieru nigdy nie zabrakło ;d -------------------- ...
|
kelyy |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 202 Dołączył: 23.04.2003 Skąd: Jelenia Góra ![]() |
Wiary w lepsze jutro
- przede wszystkim i nie tylko. Uśmiechu i radości ze zwykłej prozy życia. Refleksji na sobą i światem = trafnych wniosków. I świadomych decyzji - spontanicznych, ale przemyślanych. Na Nowy Rok... by me ![]() -------------------- Z miłością jest jak z gruszką. Gruszka jest słodka i ma kształt. Spróbujmy zdefiniować kształt gruszki.
Jaskier, "Czas Pogardy" |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
wszystkim grzecznym dzieciom - seksu i przemocy w ten cudowny, lepszy, nowy rok.
-------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Eowina |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 200 Dołączył: 09.03.2004 Skąd: Lublin ![]() |
Płoną sztuczne ognie, płynie już muzyka, idzie Nowy Rok, stary już umyka więc wznieśmy puchary, tańczmy do rana, niech los nam nie szczędzi kawioru i szampana.
![]() -------------------- "Nie każdy bładzi,kto wędruje..." J.R.R Tolkien
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 05:21 |