Bohaterowie..., kochani i znienawidzeni
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Bohaterowie..., kochani i znienawidzeni
Goomisia |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 190 Dołączył: 11.04.2005 Skąd: Lublin Płeć: Mężczyzna ![]() |
Egzorcyzm- wyrwij sobie włos, zanurz w świeconej wodzie i 3 dni leż krzyżem na środku kościoła błagając by opuściły cię te złe duchy - myśli......
![]() Ja jakoś wolę Jessikę. Jakaś taka sympatyczniejsza… -------------------- Naczelna Syriuszomaniaczka - członek zarządu THE MARAUDERS - FANKLUB HUNCWOTÓW.
*** ![]() *** http://s14.bitefight.pl/c.php?uid=2073 |
Avery |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 265 Dołączył: 06.07.2005 Skąd: Angband :> Płeć: Mężczyzna ![]() |
Moim ulubionym bohaterem jest bez konkurencyjnie Severus
![]() ![]() ![]() Co do najbardziej przywalonej postaci (czyli tego rudego kabana): jest glupi, oblesny biedny i ciagle sie nad soba uzala co mnie szczegolnie wnerwia ![]() -------------------- Quidquid agis, prudenter agas et respice finem ![]() Z popiołów strzelą znów ogniska, I mrok rozświetlą błyskawice, Złamany miecz swą moc odzyska, Król tułacz powróci na stolicę |
Goomisia |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 190 Dołączył: 11.04.2005 Skąd: Lublin Płeć: Mężczyzna ![]() |
Chodzi ci o Rona?? Wiesz czasami mnie to jego użalanie nad sobą tez denerwuje. Zastanawiam się nad jednym… bo on mi troszkę przypomina Glizdogona i ciekawe czy będzie Harry'ego przyjacielem do końca. Jest taki „skromny” w porównaniu do Harry'ego. Nie jest sławny, to taki towarzysz sławnego Pottera i takim towarzyszem słynnych i żartownisiach Huncwotów był Peter. Ciekawe jak się skończy ta przyjaźń?
![]() -------------------- Naczelna Syriuszomaniaczka - członek zarządu THE MARAUDERS - FANKLUB HUNCWOTÓW.
*** ![]() *** http://s14.bitefight.pl/c.php?uid=2073 |
Ronald |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 815 Dołączył: 26.08.2005 Skąd: stolec:/ Płeć: Mężczyzna ![]() |
Mnie też denerwuje to uązlanie Rona. Możliwe jest, że będzie drugą genracją Glizdogona, ale mam nadzieję, zę tak się jednak nie stanie. Jednak nadal uważam, że jest dużo ciekawsż apostacią niż Harry, który też się użala nad sobą. I to nie tylko we fragmentach tak jak ORn. harry użala się nad sobą przez CAŁY Zakon Feniksa. Pzoa tym ROn jesty śmeiszny a Harry nie.
Skorzystam z tego, ale musze juz dziś do kościoła, jeśłi chcę przed premierą HP i KP zdążyc ![]() -------------------- - A mugole...nie widzą nas?
- Mugole? Oni nie potrafią patrzeć... - Nie, ale jak ich pokujesz widelcem to ich boli. Hahaha! "Dopóki człowiek się śmieje, nie przegrał" Adrew Vachss ![]() |
Wrona |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 368 Dołączył: 03.12.2005 Skąd: Z drugiej strony lustra ![]() |
Wiesz co Ron? Ja proponuję jakąś wymianę umysłami ze mną, bo ostatnio coś za dobrze wypowiadam się o Watson
![]() ![]() Ps. I mam nadzieję, że obejdzie się bez tych trzech dni leżenia w kościele... Co do dziewczyn, (o zgrozo! zostały na serio tylko one?!) to wolę Laurę... Co prawda ta druga jest ładniejsza, ale tak jakoś... Sama nie wiem... Wydaje mi się zarozumiała... (to niesamowite jak pochopne wnioski wysnuwam z wyglądu... Ale cuż... Mam już serdecznie dosyć tych wszystkich wywyższających się nad wszystko i wiecznie nadąsanych panienek) -------------------- "My jesteśmy Farben Lehre - niby nic, a znaczy wiele" :)
|
Ronald |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 815 Dołączył: 26.08.2005 Skąd: stolec:/ Płeć: Mężczyzna ![]() |
To sie zamieńmy
![]() ![]() Też uiważam, zę Jessica sprawia wrażenie zarozumiałęj. Poza tym an Lunę sie nie nadaje. -------------------- - A mugole...nie widzą nas?
- Mugole? Oni nie potrafią patrzeć... - Nie, ale jak ich pokujesz widelcem to ich boli. Hahaha! "Dopóki człowiek się śmieje, nie przegrał" Adrew Vachss ![]() |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Obydwie Luny mi się niepodobają. Czyli obydwie się nadają, bo Lunę wyobrażałem sobie jako dziewczynę, która by mi się nie spodobała...
|
Wróżka14 |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 52 Dołączył: 06.12.2005 ![]() |
Ja wybrałabym Laurę, bo Jessica jest nie jest dla mnie zarozumiała, ale zbyt paniusiowata i na dodatek ma chyba za wiele lat.
P.S. Coś mi mówi, ze nie będą wybierać po wyglądzie, ale po umiejętnościach (chyba powinno tak być ![]() Co do włosów u chłopców. Mi akurat podobają się długie (do ramion), ale najlepiej blond. Uważam, że skoro kobiety (i dziewczyny) rąbnęły facetom spodnie to oni mogą zapuszczać włosy. Niestety, w mojej klasie chłopakom się do zapuszczania nie spieszy (szkoda). -------------------- wskrzeszam martwe tematy!!!
nie używam 'edytuj' jestem n00bkiem !!! sse. |
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
QUOTE Mi akurat podobają się długie (do ramion), ale najlepiej blond A mi czarrne. Kwestia gustu ![]() -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
Wróżka14 |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 52 Dołączył: 06.12.2005 ![]() |
Fakt GUST. Cyba tylko on (oprucz zdolności) decyduje omwyborze aktorów, wiec oby jury miało dobre przeczucia i... gust.
-------------------- wskrzeszam martwe tematy!!!
nie używam 'edytuj' jestem n00bkiem !!! sse. |
Wrona |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 368 Dołączył: 03.12.2005 Skąd: Z drugiej strony lustra ![]() |
QUOTE(hazel @ 24.01.2006 20:40) Najbardziej hmm... uroczy (?) jest kolor włosów rudy ![]() Ale i tak najczęściej podobają mi się bruneci i ciemni (!) blondyni ![]() Co do posta Wróżki14 to ja myślę, że ci co wybierali aktorów do HP mają trochę dziwny gust ![]() -------------------- "My jesteśmy Farben Lehre - niby nic, a znaczy wiele" :)
|
Mari |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 13 Dołączył: 23.01.2006 ![]() |
Co do posta Wróżki14 to ja myślę, że ci co wybierali aktorów do HP mają trochę dziwny gust ![]() [/quote] Zgadzam się ![]() -------------------- [SIZE=7][FONT=Courier][B]xxx[/B] [COLOR=blue]
|
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
Każdy ma inne wyobrażenia na temat danej postaci. Zobaczymy w filmie to co spółka reżyser&spec od castingów chcą pokazać. My swoje wizje mamy tu <puka się w czółko>
-------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
Joanne Riddle |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 31 Dołączył: 18.01.2006 Skąd: z internetu :) ![]() |
Ogólnie i z książki i z filmu uwielbiam:
![]() -Harry'ego - uroczo nieśmiały,odważny,wierny i w ogóle kocham go ![]() ![]() ![]() -Kruma - taki skromniś z niego i ma dobry gust ![]() ![]() -Freda i George'a - o tak oni są świetni ![]() ![]() Stanowczo nie uwielbiam: ![]() -Dolores Umbrige - wiadomo dlaczego ![]() ![]() -Ginny - oooo ona mnie strasznie denerwuje - sama nie wiem dlaczego, ale taka głupia jest ![]() -Glizdogona - zdradził Potterów - to chyba wystarczający powód ![]() -VOLDEMORTA - to też wiadomo ![]() Co do postaci filmowych: z dziewczyn rządzi Emma, z chłopaków Tom Felton ![]() ![]() Zdecydowanie przegrywa Cedric (Robert) i Ginny - poprostu dobija mnie ta postać ![]() Dziękuję ![]() -------------------- |
Wrona |
![]()
|
QUOTE(Joanne Riddle @ 25.01.2006 15:19) Co do postaci filmowych: z dziewczyn rządzi Emma, z chłopaków Tom Felton ![]() ![]() Zdecydowanie przegrywa Cedric (Robert) i Ginny - poprostu dobija mnie ta postać ![]() Dziękuję ![]() Tom Felton rządzi? ![]() -------------------- "My jesteśmy Farben Lehre - niby nic, a znaczy wiele" :)
|
Joanne Riddle |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 31 Dołączył: 18.01.2006 Skąd: z internetu :) ![]() |
Tom Felton rządzi? ![]() [/quote] według mnie jest całkiem śmieszny - te jego miny... Naprzykład jak ucieka przed Moody'm w najnowszym filmie ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
Joanne Riddle |
![]()
|
[quote=Mari,24.01.2006 22:16]
Co do posta Wróżki14 to ja myślę, że ci co wybierali aktorów do HP mają trochę dziwny gust ![]() [/quote] Zgadzam się ![]() [/quote] <yes> ![]() -------------------- |
Ronald |
![]()
|
Wróżka>Jessica ma lat 15, a Laura 14.
Ja uwazam, ze wyglą też się liczy. HALO, PRZECIEZ TO ADAPTACJA KSIĄZKI! Wygląd sie bardzo liczy, poniewaz musi w mairę możliwości odpowiadać wyobrażeniom szerokiego grona widzów a co za tym idzie KRYTYKÓW i ludzi, dzieki którym wszyscy tam, zarabiają. Raczej umiejętności schodza w kilku przypadkach na drugi plan. I tak przykladem jest Daniel. Bo przeprazam ja bardzo, ale w Kamieniu to się chłopak nei popisłą, był sztywny i schematyczny. BTW: A ja bym chciał mieć płomienno rude włosy jak Rupert!!! A Bóg pokarał mnei ciemno czanrymi. ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- - A mugole...nie widzą nas?
Absolution |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 264 Dołączył: 06.10.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Zgadzam się z Ronaldem. Przecież nie wybraliby jakiegoś, za przperoszeniem starego pierdziela do roli Harry'ego Potter'a, mimo że jego umiejętności aktorskie byłyby niemalże perfekcyjne.
Co do filmowej Luny, mnie by odpowiadała bardziej Jessica. Może i jest ładna, ale wydaje mi się taka ... zakręcona, zaś Laura... wygląda na taką cichą, szarą myszkę... ale ponoć pozory mylą ; ) |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
Ciemnoczarne włosy masz Ron? To musi być ciekawe zjawisko.
A mi tam żadna z tych dziewuszek do Luny nie pasuje. Ale mi tam z tej obasdy w ogóle mało kto pasuje. -------------------- |
Ronald |
![]()
|
A mam
![]() Z całej obsady pasuje do moich wyobrażeń tylko Daniel. Rupert ma za mało piegów, a Emma jest za ładna. Uważam jednak, ze twórcy i tak całkiem nieźle poradzili sobie z doborem aktorów. Trudna to sprawa w przypadku książki, która się okazała światowym hitem wydawniczym, która miliony czytają, a tysiącze ustawiają się w nocy w kolejki. Musieli zadowolić tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyle ludzi i jeszcze więcej i uwarzam, ze udało im się troszkę. -------------------- - A mugole...nie widzą nas?
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
Ron, ciemnoczarny jest po prostu tak samo logicznym połączeniem dwóch wyrazów jak jasnobiały. Takie masło maślane trochę.
Z obsady pasuje mi Rita Skeeter - idealna. I jeszcze Hermiona, chociaż w ostatnich dwóch częściach charakteryzator krzywdzi nieźle dobraną rolę. Ron też wygląda jak powinien. McGonagall może jeszcze. Ale reszta, to jakoś tak znikąd się w tym filmie wzięli. edit // coby nie offtopować: kruczoczarny to nie to samo co ciemnoczarny. Ten post był edytowany przez emoticonka: 26.01.2006 15:15 -------------------- |
Ronald |
![]()
|
A włąśnie, zę nie. Bo można mieć bardzo jasne czarne, a można miec kruczo czarne
![]() Zgadzam sie, Rita pasuje i McGonnagall. ALe nowy Dumbl ma stanowczo za krótka brodę. -------------------- - A mugole...nie widzą nas?
hazel |
![]()
|
O, McGonnagal! Tu świetnie dobrali aktorkę. Jeszcze Hagrid obleci i Lucjusz. Ale ta Rita to już srednio. Taka za mało magiczna jakaś...
-------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
Absolution |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 264 Dołączył: 06.10.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 09.05.2025 17:13 |