Bohaterowie..., kochani i znienawidzeni
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Bohaterowie..., kochani i znienawidzeni
moniczka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 143 Dołączył: 26.02.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Tak irytek jest dosc irytujacym stworzeniem:)
A co do Malfoya to mi sie ta postac bardzo podoba. Zawsze lubie czarne charaktery bo dzeki nim ksiazka robi sie ciekawsza:) -------------------- trzaba wiedziec kiedy ze sceny zejsc niepokonanym wsrod tandety lsniac jak diament byc zagadka ktorej nikt nie zdarzy zgadnac nim minie czas |
Death Eater |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 12 Dołączył: 17.09.2006 ![]() |
QUOTE(moniczka @ 05.10.2006 10:36) Tak irytek jest dosc irytujacym stworzeniem:) Ale dzięki niemu jest w książce więcej ciekawych i śmiesznych momentów. |
moniczka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 143 Dołączył: 26.02.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Dla mnie te momenty z irytkiem sa glupie a nie smieszne. No moze poza jedna scenka, ale wyjatki potwierdzaja regule
-------------------- trzaba wiedziec kiedy ze sceny zejsc niepokonanym wsrod tandety lsniac jak diament byc zagadka ktorej nikt nie zdarzy zgadnac nim minie czas |
Evans Lily |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 15 Dołączył: 23.09.2006 Skąd: Hogwart Płeć: Kobieta ![]() |
ulubione:
Syriusz Black Remus John Lupin Nimfusia Tonks, James i Lily Potter (szkoda ze nie zyja bo byloby super jakby zyli ale nie byloby chlopca ktory przezyl tylko huncwot jr.) ![]() Ron Weasley Blizniaki Gred i Feorge ![]() ![]() A.P.W.B Dumbledore Hagrid Nie lubiane: Percy, Luna, Cho, Umbrigde ![]() No jest irytujacy ale jakby nie byl to nie nazywalby sie Irytek ![]() ja uwielbiam Hagrida. bez niego ksiaza nie bylaby tym czym jest. ja uwielbiam jego zachowanie i jezyk ![]() ![]() do rona sie gadzam z Toba w 100% a jego wielki spust na jedzenie jest superancki. bez tego apetytu nie bylby Ronem. tak jak Dracuś nie byłby Dracusiem jako kumpel Harry'ego ![]() ![]() RRRWA MAĆ! edytuj posta, a nie walisz jeden po drugim |
Loca |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 6 Dołączył: 11.10.2006 Skąd: Katowice Płeć: Kobieta ![]() |
Najbardziej lubię Hermionę (za osobowość, pomysły, obowiązkowość, oddanie i specyficzny humor), Lunę (za lunowatość), McGonagall (za sumienność, zasadniczość), Lupina (za postawę) i Tonks (za poczucie humoru i pecha).
Nie lubię Blacka (nie podoba mi się postawa tego bohatera, zawsze mnie irytował), Cho (za osobowość), Umbridge (za nienawiść), Percy'ego (za chorą ambicję) i wielu innych. |
Flamme |
![]() ![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 73 Dołączył: 19.08.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
ja lubię Harry'ego (jakże by inaczej
![]() A nie lubię Ginny ( ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Aylet |
![]()
|
![]() shinigami Grupa: Prefekci Postów: 1465 Dołączył: 16.04.2003 Skąd: z lodówki Płeć: Kobieta ![]() |
Czemu Luny nie? Ona mi się wydaje chyba najbardziej tajemniczą i kolorową ( barwną inaczej) osobą w książce.
-------------------- |
Sarenka-13 |
![]() ![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2 Dołączył: 01.11.2006 ![]() |
hEJ JESTEM TU NOWA! mOIMI ULUBIONYMI POSTACIAMI TO gINNY wESLEY cJHO ChANG hARRY pOTTER I hAGRID!
![]() i Snape a tak wszystkie postacie sa super gorąco pozdrawiam! Bede jeszcze zaglądac! ![]() ![]() www.Harrypotter.org.pl www.Progier2.mojeforum.net 9 jestem tam pod nicem sarna) www.Kacikhermiony.fora.pl mój bloog http://www.sarenka-delfin.bloog.pl buzikai ![]() ![]() Oni są uroczy ! Najbarzdiej ich lubie i chcialabym żeby w siódmej czesci byli dalej para ![]() Załączona/e miniatura/y ![]() ![]() |
Aylet |
![]()
|
![]() shinigami Grupa: Prefekci Postów: 1465 Dołączył: 16.04.2003 Skąd: z lodówki Płeć: Kobieta ![]() |
eee... szok.
zapewne nie czytałaś regulaminu, więc powiem Ci, że adresów stron się nie podaje w postach [: i nie wklejaj tyle emotek bo aż w oczy razi. -------------------- |
Kara |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 666 Dołączył: 12.11.2005 Skąd: 3miasto Płeć: Kobieta ![]() |
no cóż są ludzi i pokemony
-------------------- Luke I'm your father!!!
|
wickie |
![]() ![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 58 Dołączył: 19.11.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Kara @ 01.11.2006 17:08) Ja lubie: 1.Ginny 2.Malfoy i snape 3.Fred i Gorge 4.Harry , Hermiona, Ron 5.Iryt 6.MacGonagal,Dumbledore 7.James i Lily 8.Luna,Nevile, 9.Voldek!!:) i śmierciożercy:P Nie lubie: 1.Umbigerd 2.Filch 3.Quirell ![]() -------------------- |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
a potem znowu sie podniosa glosy, ze na FG ruchawka, zniszczenia i pożoga
-------------------- |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Tfu, Child, nie używaj tak dwuznacznych sformułowań. Na BoGa! tU sĄ dZiEcI! Jak mogłeś tak napisać...
... no ja wiele rozumiem i szanuję, ale pożoga?! ![]() ![]() ![]() Świetny avatar ![]() ja tylko cytuję Kazika. sęks (; Ten post był edytowany przez Child: 21.11.2006 21:47 -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
Ronald |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 815 Dołączył: 26.08.2005 Skąd: stolec:/ Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Child @ 21.11.2006 22:21) To znaczy??? -------------------- - A mugole...nie widzą nas?
- Mugole? Oni nie potrafią patrzeć... - Nie, ale jak ich pokujesz widelcem to ich boli. Hahaha! "Dopóki człowiek się śmieje, nie przegrał" Adrew Vachss ![]() |
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
sam sobie odpowiedz _^_
-------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
wickie |
![]() ![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 58 Dołączył: 19.11.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(avalanche @ 22.11.2006 00:15) Ja też nie wiem!! ![]() Powiedz.................... ![]() -------------------- |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
polecam wziac pod analize posty #211 i #214
-------------------- |
Ronald |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 815 Dołączył: 26.08.2005 Skąd: stolec:/ Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Child @ 22.11.2006 16:00) Aaaaaaaaaaa... To wiele wyjaśnia ![]() ![]() -------------------- - A mugole...nie widzą nas?
- Mugole? Oni nie potrafią patrzeć... - Nie, ale jak ich pokujesz widelcem to ich boli. Hahaha! "Dopóki człowiek się śmieje, nie przegrał" Adrew Vachss ![]() |
Zuza_Zua |
![]() ![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 4 Dołączył: 21.11.2006 ![]() |
hymmm
ulubiency oczywiscie to 1: Severus Snape- gra go boski Alan Rickman 2: Ron 3: Gajowy:P:d 4: Minerwa 5: Lucjusz 6: Black 7: bliźniacy no to na tyle |
solve |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 67 Dołączył: 30.11.2006 Skąd: from middle of nowhere Płeć: Mężczyzna ![]() |
A ja jestem fanem zła, o!
![]() Ulubieni w kolejności: -Malfoy -Snape -Voldi (Za tę jego poczciwość xP) -Hermiona (Troszki mnie przypomina) -Ginny, Luna, Dumbi -Reszta ![]() Bleee: -Harry-wymoczek jak dla mnie ![]() -Ron-bez komentarza proszę -Umbrige -------------------- "...Widzisz to, czego nie ma, a nie widzisz tego, co jest..." |
Child |
![]()
|
moze jednak z komentarzem? szczatkowym chociaz, tak zebym mogl sie ewentualnie zastanowic nad skasowaniem posta.
bo zasada jest taka ze te ktore posiadaja cos oprocz wypisania doskonale znanych imion maja wieksza szanse na przezycie. cos jak 'przezyja tylko najsilniejsi'. Ten post był edytowany przez Child: 01.12.2006 00:39 -------------------- |
solve |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 67 Dołączył: 30.11.2006 Skąd: from middle of nowhere Płeć: Mężczyzna ![]() |
![]() To lecimy xP Malfoy, Voldi, Snape-byli źli. Okropni, straszli, okrutni, chamscy, obojętni... A muszę przyznać bez bicia, że mnie to po prostu pociąga. I nie liczę, że Was przekonam do mojego zdania. Ja ich Uwielbiam, przez duże U. Harry-heros, bohater, bożyszcze i wszystko, co dobre w jednym... Nic tylko rzucić się ze skały "Przecież on jest taki cuuudowny, w życiu mu nie dorównam" Chłopak praktycznie bez wad i taki, jakby to powiedzieć... przesłodzony, delikatny i jak wspomniałem doskonały xP Za dużo tego ''cukru'' w nim. (Jego fanii zaraz mnie zjedzą) Voldi powinien paść w chwili, gdy Potter na niego choćby spojrzy. Bo kto się oprze takiemu ''bogu''? Ron-omg... Pojadę sobie po biedaku. Fajtłapa to po pierwsze. Cały czas w cieniu Pottera, jego ''wierny i nieodłączny towarzysz''. Urocze. Nie potrafi wziąć sprawy w swoje łapska, tylko pcha się na innych. To ma być za przeproszeniem chłopak? W takim razie ja wysiadam. Nie trawię go i tyle. Przez te wszystkie tomy sprawiał wrażenie jakby hmm... podnóżka do stóp Pottera. I zupełnie niekumaty xP Ale to moge zrozumieć. A poza tym sposób, w jaki odnosił się często do Hermiony. Zero kultury i zdecydowania -.- Umbrige-trzeba komentować? ![]() To są oczywiście moje spostrzeżenia ![]() -------------------- "...Widzisz to, czego nie ma, a nie widzisz tego, co jest..." |
wickie |
![]() ![]()
|
moim zdaniem ty jesteś jak Malfoy 2!!Czarny charakter!!Ja tam też lubie takie role jakby
-planowe, Harry......po prostu chce być tym bohaterem!!Ron.........ciamajda!!nic nie umie zrobić!!Hermiona..........kujon!!no ale jak tak to jest spoko!!Luna.......za bardzo Pomyluna!!ale jest fajna!!Malfoy.extra czarny charakter.Śmierciożercz..(w tym Snape tata Malfoya)UMBIGERD...........................super!!!(razem z ministerstwem!!)no a reszta to....role drugoplanowe które połowe lubie!! ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
aina |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 75 Dołączył: 31.08.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
podlizywacz
![]() -------------------- "Czas leczy nasze rany, ale zmarszczki są bardziej uparte"
|
Zuza_Zua |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 4 Dołączył: 21.11.2006 ![]() |
Szczeze bez podlizywanie moge sie zgodzic jesli chodzi tu tylko o aspekt filmowy.
Ale ja np. lubie Rona za jego gre i mam beke z jego min bo strzela niezłe:P:D |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.05.2025 09:31 |