Bohaterowie..., kochani i znienawidzeni
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Bohaterowie..., kochani i znienawidzeni
Fanka HP z Elbląga |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 74 Dołączył: 27.11.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Moi ulubieni bochaterawie to Harry, Syriusz, Lupin i Dumbledore. Niestety 2 z nich już nie żyją
![]() |
smagliczka |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 638 Dołączył: 21.10.2005 Skąd: Warszawa Płeć: Kobieta ![]() |
Nie, no... napisz, dlaczego ich nienawidzisz
![]() Że Snape'a to jeszcze rozumiem (zabił Twoją ulubiona postać) ale żebyWaldemara??? - przeca, on żadnej Twojej ulubionej postaci jeszcze nie ukatrupił! Dlazcego więc załużył sobie aż na nienawiść? Tak swoją drogą, to bogu ducha winny gość jest. Nie jego wina, że Jo go takim stworzyła. Bidaczek taki już być musi ![]() Hlip |
Fanka HP z Elbląga |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 74 Dołączył: 27.11.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Co za pytanie
![]() ![]() |
smagliczka |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 638 Dołączył: 21.10.2005 Skąd: Warszawa Płeć: Kobieta ![]() |
Oj tam od razu "próbuje dopaść" - on się tylko z nim tak droczy, nie zauważyłaś?
A co do drugiego, ja mam mocno mieszane uczucia... ale skoro to dla Ciebie wystarczy, by go znienawidzić, to w porządku ![]() Zdajesz sobie sprawę... mam nadzieję... że moje pytanie było czystą prowokacją? |
Renegate |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 17 Dołączył: 04.12.2006 Skąd: Inowrocław Płeć: Mężczyzna ![]() |
A więc tak:
cOOl: - Syriusz Black - za sposób bycia, za ogól poprostu super posatć, szkoda, ze zginął - Dumbledore - emanuje od niego inteligencja, nawet Voldermort się go bał, szkoda, ze zginął ![]() nie cOOl: - Percy - wredny, nie potrafi się przyznać do własnego błędu -------------------- ![]() |
smagliczka |
![]()
|
Widzę u Ciebie pewną niepokojącą tendencję. Czy jest jeszcze ktoś, kogo lubisz?
Bo… cóż, jest duże prawdopodobnieństwo śmierci w tym przypadku - przynajmniej na to wygląda. Jeśli więc jest jeszcze ktoś... to może przestań go lubić, a zacznij lubić Percy'ego. Istnieje szansa, że wtedy zginie ![]() (przepraszam za ten czarny humor, ale to wina mojego zapowietrzonego kaloryfera - jakoś mi tak zzzzimmmnno) Ten post był edytowany przez smagliczka: 08.12.2006 15:44 |
Josephine |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 49 Dołączył: 01.12.2006 Skąd: Z piekła rodem... Płeć: Kobieta ![]() |
No to sobie chlipnij czegos mocniejszego
![]() ![]() Co do moich typów: Lubie: -Harry - za całkowite oddanie Dumbledore'owi i ogólnie za to że jest chociaz czasem mnie wkurza -Dumbledore - za całokształt (nie chce sie powtarzac ![]() -Syriusz -Lupin -Voldemort - za to, że jest bo bez nigo by było zbyt pieknie, no i ogólnie jest ciekawa postacia ![]() -Snape Nie lubie: -Percy - bleee... chodzaca wazelina -Umbridge - stare smierdzące ropuszysko No i to chyba wszystko. W sumie to nie ma postaci której nienawidze bo wszystkie tworzą całośc i bez którejkolwiek z nich mogłoby byc nudnawo momentami... ![]() -------------------- Nie należy sądzić, że diabeł kusi jedynie ludzi genialnych. Gardzi zapewne głupcami, ale nie lekceważy ich pomocy. Przeciwnie, pokłada w nich wielkie nadzieje.
[ Charles Baudelaire ] http://s10.bitefight.pl/c.php?uid=73129 |
wickie |
![]() ![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 58 Dołączył: 19.11.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Umbridge to staro ropucha(przedtem sie pomyliłam ministerstwo lubie.ale Umbridge nie lubie....
![]() a resztę to mówiłam przedtem ------------------------- jak ja bym chciała mieszkać w Archelandii -------------------- |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
trollowisko ;p.
-------------------- |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Oj tam, daj się ludziom nagadać, niektórzy dopiero stawiają pierwsze kroki na forum.
![]() -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
Alice |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 22 Dołączył: 09.12.2006 Skąd: GRYFINDOR Płeć: Kobieta ![]() |
oj trudne zadanie ;D
+ Harry - to w koncu Harry , a po za tym lubie ta postac bo sama w sobie jest sympatyczne choć trochę mnie przeraziła gdy we Wrzeszczącej Chacie chcial zabić Syriusza. + Hermiona - podoba mi się w niej że tak bardzo chcę byc czarodziejką i że tak bardzo się do tego przykłada ![]() + Ron - w końcu kumpel Harry'ego ![]() + Dumbledor - jest po prosu świetny!!! + McGonagall - jest świetna i fajne jest w niej to ze jest taka surowa ![]() + Syriusz - bardzo lubię ta postać , w moim wyobrażeniu jest przystojny ale w filmie aktor jest moim zdaniam żle dobrany + Lupin - bylo mi przykro że musial odejść ze stanowiska nauczyciela obrony przed czarną magią , byl dla Harry'ego troche jak ojciec - Malfoy i banda - nie trawie i jego i jego kumpli!!! - Snape- idiota numer II - Vernon , Petunia i Dadley - banda snobów - Knot- nie wiem czemu ale denerwuje mnie ta postac to by było chyba na tyle ![]() pozdrawiam:* |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
oj, tak mi się wymsknęło ;p
-------------------- |
LilienSnape |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 579 Dołączył: 11.12.2006 Skąd: Roseau Płeć: Kobieta ![]() |
no to teraz ja x D
oo kocham czarne charakterki x D a teraz do rzeczy na plusie u mnie są następujące bardzo ciekawe postacie ; Malfoy - jak już mówiłamkocham czarne charakterki lubie w nim to, żę zawsze ma coś do powiedzieniax D [ ajj i ta jego zarozumiałośc ; D ] czy to nie jest pociągające? z takim to bym mogła konie kraśc ; D gdyby nie był taki wredny w stosunku do nieodpowiednich osó to skłonna byłabym się zakochać x D ; p ![]() Snape - uwielbiam jego czarne poczucie humoru x D [ oo tak ! ] ... podoba mi sięto, że nie próbujena siłe zyskać sympatii innych osós onją wręcz odrzuca x D taki koleś przyanjmniej ma własne zdanie ; D ![]() Ron - jest taki słodziutki ; p jego teksty sąrozbrajające ! on zawsze powie coś w nieodpowiedniej chwili i miejscu ; D i za to go kcham ! ![]() Minerva - kobieta stanowcza i pewna sibie ; D twardababka i tak trzymacx D Hermiona - to tak +/- lubieją za to ze nazywa się granger x D i znajdzie wyjscie z kazdej sytuacji.. ale jest zabardzo przemadrzala.. i no po prostu malo spontaniczna i szalona x D wszystkiego sie czepia.. wrr; D no brakuje mi tego szlaenstwa.. ja bym z nia na glowe dostala x D serio ! Harry - no lubie go bo ma zabić tego dupka ; ) i sława nie zawróciła mu w głowie to najważniejsze ; D no powiedzmy, że z nim też skusiłabym się ukraśc jakiegos konia ; p Dumbek - to jest dpiero gośc x D ideał x D ja nie rozumiem jak on może nie mieć żony ? kobiety za czasów jego mlodości były ślepe ; D teraz to moge tylko powiedziec kochany dziadzius x D [ ja tez takiego chce ] Fred i George - są przezabawni .. szczerzy .. szaleni ; D no co duzo mowic ? są świetni x D tacy bracia to marzenie x D Na minusie są Voldzio- nie pytajcie dlaczego ... chory sukinsyn x D Umbridge - boze psychiczna kobieta.. owszem lubie czarne charakterki, ale tylko takie inteligentne i z osobowoscią. a ta babe moge zaic x D Pansy - jezaa nie lubie lalek barbie ; / dawno z tego wyrosłam serio ! -------------------- |
monroe |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2 Dołączył: 25.01.2007 ![]() |
Elo:D
Moi ulubieni:P Fleur - bo jest dobrze wychowana, elegancka, inteligentna, ładna ![]() ![]() Fred i George - równiez nie sa idealni, wszedzie robią zwałe:D, nie przejmują sie prawie niczym, ale kochają rodzine i są odważni:D Są niegrzeczni:P;) Ich nie lubie:P Ron -nieuk, ogolnie całym zachowaniem wkurza:P Malfoy -tchórz ze szkoda gadać ;/ ![]() Załączona/e miniatura/y ![]() |
EmmaLover |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 19 Dołączył: 25.01.2007 Skąd: Bydgoszcz Płeć: Mężczyzna ![]() |
No to teraz ja.
na plus: HARRY - oczywiście główny bohater, duża odwaga, oddanie przyjaciołom, Wybraniec... wiadomo xP RON - świetne poczucie humoru, niezłe teksty SYRIUSZ - szkoda, że nie żyje, świetny styl, inteligencja, spryt, najbliższa dla Harry'ego żyjąca (dotąd) osoba ; [ DUMBLEDORE - wielki czarodziej, niezwykła inteligencja, cóż więcej mówić! LUPIN - bardzo dobry nauczyciel, jest jednym z Huncwotów a to przecież ważne ; ) J.POTTER - oo.. tak, chociaż nie wiem o nim zbyt wiele nawet z myślodsiewni wnioskuję, że to świetny gość xD FRED & GEORGE - znakomite postacie, najzabawniejsi, wiedzą co chcą, dowcipnisie, wspaniali przyjaciele SNAPE - tak, tak... lubię go za tą tajemniczość... mimo, żę ukatrupił Dumbla... to jednak xD BILL - faaajny gość, nosi długie włosy, odważny, ekhm... no i żeni się z Fleur ; ) FLEUR - niezwykła postać, pięęękna i w ogóle żeni się z Billem xP MCGONNAGALL - surowa, ale mądra... zawsze pomocna... GINNY - jakaś taka fajna, po prostu.. lubię ją... na minus: PERCY - przemądrzały do granic możliwości, stawiający karierę wyżej nad rodzinę i bliskich ; [ FRAJER xP KNOT i SCRIMGEOUR - jakoś obaj ministrowie mi nie odpowiadają, nie wiem czemu ; / DURSLEY'OWIE - no może za wyjątkiem Vernona, który czasem mnie bawi, kompletne ponuraki i nudziarze... UMBRIDGE - nie muszę tu nic wyjaśniać xD Reszta raczej neutralna, czyli czasem są fajni a czasem działają na nerwy, ale jednak nic do nich nie mam xP -------------------- "-Severusie... błagam...
Snape uniósł różdżkę i wycelował nią w Dumbledore'a -Avada kedavra! ..." |
monroe |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2 Dołączył: 25.01.2007 ![]() |
Clemence Poesy (grająca Fleur) moim zdaniem pasuje do roli Fleur:P Jest ładna, ma raczej typowo słowiańską urodę ale szczerze mowiac tak sobie własnie Fleur wyobrażałam. A co do tego ze faceci nie spadali z krzeseł widząc ja skomentuje tylko tak ze kazdy ma inny gust i nie musi sie ona wszystkim podobac:P Zwała jest z tego że jak przyzła na plan filmowy to ludzie mysleli ze jeszcze niepełnoletnia jest a ona miała juz wtedy coś ok. 23 lat:P Ogolnie nie wygląda na swoje lata:P Jak by Fleur zagrała Winslet to by była troche przesada bo Winslet nadaje sie bardziej do ról dojrzałych kobiet (ale tez jest bardzo ładna:P). Aha no i powiem jeszcze tylko ze Clemence jest o wiele ładniejsza od Emmy Szmatson:P:P To tyle:D
|
EmmaLover |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 19 Dołączył: 25.01.2007 Skąd: Bydgoszcz Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ojj... Gdybym nie miał dobrego humoru to zacząłbym jechać!
Cóż... aktorka grająca postać Fleur jest może i ładna, ale Emma jest naj... Więc proszę mi tu nie gadać. Zresztą o gustach się nie dyskutuje. -------------------- "-Severusie... błagam...
Snape uniósł różdżkę i wycelował nią w Dumbledore'a -Avada kedavra! ..." |
solve |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 67 Dołączył: 30.11.2006 Skąd: from middle of nowhere Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE Emmy Szmatson:P:P Celowe przekręcanie nazwisk, aby brzmiały, nazwę to "wyśmiewczo", traktuję jako obrazę. Łatwo poznać poziom kultury, ale cóż... Poza tym to jest temat o BOHATERACH, a nie aktorach ![]() QUOTE ale Emma jest naj... ..cudowniejsza ![]() Widzę, że dużo osób lubi Rona. Śmiem twierdzić, że co poniektórzy głownie dlatego, że Weasley należy do Wielkiej Trójki ![]() Ten post był edytowany przez solve: 28.01.2007 16:03 -------------------- "...Widzisz to, czego nie ma, a nie widzisz tego, co jest..." |
Aylet |
![]()
|
![]() shinigami Grupa: Prefekci Postów: 1465 Dołączył: 16.04.2003 Skąd: z lodówki Płeć: Kobieta ![]() |
a ja w to nie wątpię. myślę że za te humory Rona nie lubiło by go tak wiele osób, gdyby nie to, że jest on prawie głównym bohaterem i przyjacielem Pottera. Chociaż osobiscie i tak do niego nic nie mam, są gorsze ufoludy np cho.
-------------------- |
Kylie |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 70 Dołączył: 04.02.2007 Skąd: znad Wisły Płeć: Kobieta ![]() |
Moje pozytywy:
1. Syriusz- za charakter, nonszalancję, odwagę i tą mroczną przeszłość. No i przystojniak z niego... ![]() 2. Harry, Ron i Hermiona- trio rządzi! Odwaga, przyjaźń i intelekt są ich siłą. ![]() 3. Fred i George- sceny z ich udziałem są najzabawniejsze, a odejście bliźniaków z Hogwartu to mój ulubiony moment w całej serii. ![]() 4. Dumbledore- najpotężniejszy czarodziej wszechczasów, który nie boi się wypowiedzieć słowa Voldemort. A jednak popełnia zwykłe, ludzkie błędy. ![]() 5. Remus Lupin i Tonks- ich uczucie chwyta za serce. ![]() 6. Bill i Charlie Weasley- fajni faceci, ucieleśnienie marzeń każdej młodej czarownicy. ![]() +Mc Gonagall, Artur i Molly Weasley, Hagrid, Moody, Lockhart, Flitwick, Neville, Luna, Lee Jordan Moje negatywy: 1. Lordzio Voldzio, Snape, Lucjusz i Draco Malfoy- czarne charaktery są sexy, ale oni są źli do szpiku kości (choć Draco w HPiKP pokazuje ludzką twarz). ![]() 2. Bellatrix Lestrange- złe kobiety coś w sobie mają, ale ona zabiła Syriusza! ![]() 3. Cedrik Diggory- ulizany palant zadzierający nosa. ![]() 4. Cho Chang- po stokroć blee... przesłodzona, płaczliwa lalka. ![]() 5. Ginny- zbyt słodka, zbyt cudowna, zero negatywnych cech... takie dziewczyna nie istnieją! ![]() 6. Peter Pettigrew- okropny szczur, przez niego Syriusz trafił do Azkabanu. ![]() -Dursleyowie, Percy, Barty Crouch senior, Karkarov, Krum, całe Ministerstwo Magii na czele z ta ropuchą Umbridge I to by było na tyle. Ten post był edytowany przez Kylie: 11.02.2007 19:39 |
smagliczka |
![]()
|
Chyba po raz pierwszy ktoś wymienił Lockharta w pozytywach, dając jednocześnie Diggory'ego - jako przykład ulizanego chłopca, który zadziera nosa - plasującego się na drugim końcu skali...
Przyznam, że to dość ciekawe spojrzenie na bohaterów. Nie spotakałm się jeszcze z takim ![]() Ten post był edytowany przez smagliczka: 11.02.2007 14:39 |
Kylie |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 70 Dołączył: 04.02.2007 Skąd: znad Wisły Płeć: Kobieta ![]() |
Lockhart jest pozytywem, bo był śmieszny i raczej nieszkodliwy. A Diggory'ego po prostu nie trawię...
![]() |
smagliczka |
![]()
|
Aha
![]() |
Satania |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 139 Dołączył: 01.02.2007 Skąd: za górami , za lasami . . Płeć: Kobieta ![]() |
ja na początku też nie lubiłam Diggory'ego, bo wiecie ukradł Harry'emu Cho w moim ówczesnym miemaniu
![]() ![]() Ten post był edytowany przez Satania: 11.02.2007 14:52 -------------------- Fairytale gone bad .
|
LilienSnape |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 579 Dołączył: 11.12.2006 Skąd: Roseau Płeć: Kobieta ![]() |
żal, że zginął ?
nie nie . prędzej żal Harry'ego, że musiał na to patrzeć . i żal ojca Cedrika . bo w końcu starcił jedynego syna . ale Cedrika raczej mi nie było żal . bo niby czemu ? zginął tak szybko, że nawet pewnie nie zrobiło mu sie prykro, że umrze . z resztą nawet lepiej dla niego, że zginął . bo wątpie w to, że chciałby Voldemorta oglądać . -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.05.2025 09:29 |