Bohaterowie..., kochani i znienawidzeni
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Bohaterowie..., kochani i znienawidzeni
Hito |
![]()
|
![]() Magik Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 751 Dołączył: 11.10.2005 Skąd: Częstochowa/Wrocław Płeć: Mężczyzna ![]() |
Zgadzam się, Katie jest ładna. W niektórych ujęciach prezentuje się całkiem dobrze (chciałem napisać ,,apetycznie'' :]).
Natomiast co do Clemence... nie pisałem jeszcze na forum, że nie wygląda mi na ćwierć wilę? Opis w IV tomie wskazuje jednoznacznie - uroda Fleur wręcz omamiała mężczyzn. No, może to przesada, ale na pewno przyciągała wzrok. A niestety dla mnie panna Poesy nie prezentuje się, jak na dumną Francuzkę przystało. Już nie mówię o charakterze, który w filmie ponoć ucierpiał, ale o samym wyglądzie. Fleur powinna zagrać jakaś modelka, czy coś ![]() -------------------- Mój nowy fic
One in Fire Two in Blood Three in Storm Four in Flood Five in Anger Six in Hate Seven Fear Evil Eight Nine in Sorrow Ten in Pain Eleven Death Twelve Life Again Thirteen Steps to the Dark Man’s Door Won’t be turning back no more |
Ronald |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 815 Dołączył: 26.08.2005 Skąd: stolec:/ Płeć: Mężczyzna ![]() |
December> Niestety, ale w przypadku Roberta moienie, ze jest oblesny jest całkiem na miejscu(wg mnie).
Wrona> Tez się zgodze, że Katie jest ładna, ale do Emmy jej brtakuje. Szczerze, to pewnei dlatego, że wole dziewczyny o jaśniejszych włosach niż moje(a jestem brunetem o ciemnym odcieniu ![]() -------------------- - A mugole...nie widzą nas?
- Mugole? Oni nie potrafią patrzeć... - Nie, ale jak ich pokujesz widelcem to ich boli. Hahaha! "Dopóki człowiek się śmieje, nie przegrał" Adrew Vachss ![]() |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Filmowa Fleur była ładna, ale taką swojską, sympatyczną, słowiańską nawet bym powiedział urodą. Nie było w niej niczego oszałamiającego. Ale może to i lepiej... Ciężko by było znaleźć taką piękność i byłaby zawsze kontrowersyjna. A tu ta miła francuzeczka nie pozowała na boginie i nie było żadnego zgrzytu. Mógłbym się z nią łaskawie umówić, hehe.
|
HUNCWOTKA |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 213 Dołączył: 06.06.2005 Skąd: :] ![]() |
Moim zdaniem Fleur w filmie brakowało dumy i wyniosłości.Za mało wywyższała się nad innymi i była za miła
![]() Ten post był edytowany przez HUNCWOTKA: 19.01.2006 13:30 -------------------- |
Wróżka14 |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 52 Dołączył: 06.12.2005 ![]() |
Potwierdzam, Flur miała za ciemne włosy, a poza tym, to nie przypominam sobie, żeby obcałowywała wszystkich dookoła, była za "milusińska" i zbyt zwyczajna, faceci mieli z krzeseł spadać za Flur, a tam wszystkie francuzeczki były takie podobne i odstawione.
-------------------- wskrzeszam martwe tematy!!!
nie używam 'edytuj' jestem n00bkiem !!! sse. |
Wrona |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 368 Dołączył: 03.12.2005 Skąd: Z drugiej strony lustra ![]() |
Wróżka my tu mówimy (a raczej piszemy) o Fleur, a nie o Flur
![]() ![]() -------------------- "My jesteśmy Farben Lehre - niby nic, a znaczy wiele" :)
|
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
Wrona, nie czepiaj się dzieciaków, bo cię o pedofilię oskarżą
![]() Do filmowej Fleur nic nie mam, w porównaniu do innych członków obsady. Zresztą pierwsza plotka, jaką przecztałam o filmowej wersji tej postaci, było stwierdzenie, że ma ją zagrać Kate Winslet. To by dopiero była masakra. -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
Katarn90 |
![]()
|
Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 826 Dołączył: 13.07.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Wrona @ 18.01.2006 00:03) Co do aktorów to nie powiem, żeby większość była piękna... (aktorek też) Oczywiście nie mogą wszyscy byś super piękni, rozumiem, ale... Z Cedrikiem i Ginny przesadzili... (mam nadzieję, że Ginny wydorośleje) [chodzi mi o aktorkę, która ją gra, nie chce mi się szukać, jak się nazywa] ja też na początku narzekałem na wygląd, ale spójrzcie na to z inej strony. Film jest trochę bardziej realistyczny, bo wszyscy wyglądają przeciętnie, normalnie. Głupio by było gdyby po szkole wałęsały się same laski i playboye. |
Hito |
![]()
|
![]() Magik Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 751 Dołączył: 11.10.2005 Skąd: Częstochowa/Wrocław Płeć: Mężczyzna ![]() |
Bardziej realistyczny film o magii, mówisz?
Mnie chodzi tylko o wierność z książkowym oryginałem. Skoro pani Rowling napisała, że Fleur wyglądała olśniewającą i że mężczyźni (chłopcy) się za nią oglądali, to tak powinno być też i w filmie. A jak wyszło... cóż, kwestia gustu dotycząca urody panny Poesy. Jak dla mnie - mogloby być lepiej :] -------------------- Mój nowy fic
One in Fire Two in Blood Three in Storm Four in Flood Five in Anger Six in Hate Seven Fear Evil Eight Nine in Sorrow Ten in Pain Eleven Death Twelve Life Again Thirteen Steps to the Dark Man’s Door Won’t be turning back no more |
Daamroka |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 7 Dołączył: 09.01.2006 Skąd: z krainy wiecznej książki ![]() |
A ja mam wielką prośbę. Mianowicie cały czas spotykam sie z postacią Bleisa Zabiniego. Nie wiem skąd ten osobnik sie wziął, nie mogę znaleść go w ksiązkach... Przyznam szczerze, zę ta postać niezwykle mnie intryguje. Czy moglibyście mi powiedzeć, w którym tomie szukać informacji o nim??
Błagam pomóżcie mi... Pozdrawiam. Daamroka -------------------- "Gwiazdor to człowiek, który latami pracuje jak opętany,
by zyskać popularność, a potem zakłada ciemne okulary, żeby go nie rozpoznali." Coco Chanel Absentem, qui rodit amicum, qui non defendit alio culpante, solutos qui capiat risus hóminum famamque dicacis, fingere qui non visa potest, comatissa tacere qui nequit, hic niger est, hunc tu, romane caveto! ![]() |
Shinigami |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 45 Dołączył: 21.11.2005 ![]() |
QUOTE A ja mam wielką prośbę. Mianowicie cały czas spotykam sie z postacią Bleisa Zabiniego. Nie wiem skąd ten osobnik sie wziął, nie mogę znaleść go w ksiązkach... Przyznam szczerze, zę ta postać niezwykle mnie intryguje. Czy moglibyście mi powiedzeć, w którym tomie szukać informacji o nim?? Błagam pomóżcie mi... Pozdrawiam. Daamroka w szóstym tomie Co do wyglądu aktorów to żaden mnie nie zachwycił urodą, ale czemu Ron wygląda w ostatnim filmie jak ruda małpa ![]() -------------------- Po przeciwnej stronie horyzontu małe słońce Dysku starało się jak mogło, by zajść normalnie. Jednak zyskało ledwie tyle, że miasto - nigdy nie oszałamiające urodą - przypominało teraz obraz fanatycznego artysty, który narkotyzował się pastą do butów.
|
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
Nie, to nie Ron wygląda jak małpa. To Potter tak wygląda. Zresztą już wygląda na za starego, jak dalej tak pójdzie, to w siódmym filmie będzie miał 30-stkę
-------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
Ronald |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 815 Dołączył: 26.08.2005 Skąd: stolec:/ Płeć: Mężczyzna ![]() |
Co Wy się będziecie na Fleur zastanawiać skoro Emma jest najpiękniejsza
![]() CO do owłosionych małp, to ja stanę w obronię obydwu chłopaków. ONI NIE SĄ OWŁOSIONYMI MAŁAPAMI, ANI TAK NIE WYGLĄDAJĄ!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- - A mugole...nie widzą nas?
- Mugole? Oni nie potrafią patrzeć... - Nie, ale jak ich pokujesz widelcem to ich boli. Hahaha! "Dopóki człowiek się śmieje, nie przegrał" Adrew Vachss ![]() |
hazel |
![]()
|
Człowieku, nie gorączkuj się, bo złość piękności szkodzi
![]() -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
Wrona |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 368 Dołączył: 03.12.2005 Skąd: Z drugiej strony lustra ![]() |
Mam nadzieję, że żadna z tych kadydatek nie zostanie Luną... (duże prawdopodobieństwo, biorąc pod uwagę, że jest jeszcze 398 innych kandydatek
![]() Co do włosów... Rupert (jedna z nielicznych osób płci przeciwnej [męskiej jakby ktoś nie wiedział] u której kolor rudy włosów mi sie nie podoba...) mógłby mieć ciemniejsze, a Daniel ma fajne... Ps. Co to za mania zapuszczania włosów przez gimnazjalistów? U mnie w szkole co 3 ma długi, albo jest w trakcie zapuszczania ![]() ![]() -------------------- "My jesteśmy Farben Lehre - niby nic, a znaczy wiele" :)
|
GMichal |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 36 Dołączył: 14.11.2005 ![]() |
na +:
Harry -Za odwage i kolezenstwo Hermiona -Za rozum i bystrosc Hagrid -Od 1-wszej cz. juz go lubilem Fred i George -Sympatyczni Profesor Minerva McGonagall -To samo co u Hagrida na -: Draco -moze jest lubiany przez innych ale ja mam o nim inne zdanie Lockhart -Boze...brak slow...OSZUST prof.Snape -Znielubilem go gdy uwziął sie na Harry'ego Nevill -mamlas a do tego 'sierota' Szalonooki Moody -za wyglad (przerazajacy) Ten post był edytowany przez GMichal: 04.03.2007 13:55 -------------------- ![]() ![]() ![]() Członek The Marauders - funclub Huncwotów -------------------- ![]() ![]() -------------------- "Scotty Dosen't Know..."™ =)) |
HUNCWOTKA |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 213 Dołączył: 06.06.2005 Skąd: :] ![]() |
QUOTE(Wrona @ 23.01.2006 17:26) Ps. Co to za mania zapuszczania włosów przez gimnazjalistów? U mnie w szkole co 3 ma długi, albo jest w trakcie zapuszczania ![]() ![]() U mnie wszkole jest jedna klasa,w której wszyscy chłopacy mają włosy do ramion.Jak ja nie lubię długich włosów u chłopców ![]() -------------------- |
Katarn90 |
![]()
|
Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 826 Dołączył: 13.07.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
hola, hola! Ja mam włosy do ramion i wyglądają wspaniale, a wymyślił to Jezus.
U mnie jest tylko 2 chłopaków (razem ze mną) którzy mają długie włosy i ksiądz nas za to potępia ![]() |
HUNCWOTKA |
![]()
|
Na pewno nie wymyślił tego Jezus, bo On nie pierwszy miał włosy do ramion.
Może mój poprzedni post brzmi trochę nietolerancyjnie,ale mój stereotyp chłopaka na pewno ma krótkie włosy ![]() -------------------- |
Mari |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 13 Dołączył: 23.01.2006 ![]() |
Za durzo by tu wymieniać tylko niektóre postacie wymienie
Ja Lubie : Harry'ego P.-Bo jest odważny ,miły itp. i ceni sobie przyjaciół... ![]() Hermione G.-Jest fajna przyjazna i miła... ![]() Ron W.-Jest przyjacielski miły i śmieszny... ![]() Syriusz B.-Za jego chęć pomagania innym... ![]() Moli W.-Opiekuńcza ,miła ,dbająca ... ![]() Dumbledor-...(niechce mi sie) itp........ Nie lubie : ![]() Percego W.-Nie ma szacunku dla rodziców ,w ogóle obchadzą go... Lucjasza M.-Jest .... Draco M.-Nie daleko poda jabłko od jabłoni .... -------------------- [SIZE=7][FONT=Courier][B]xxx[/B] [COLOR=blue]
|
HUNCWOTKA |
![]()
|
QUOTE(Mari @ 23.01.2006 20:37) odważny-zgodzę się ceni sobie przyjaciół-tak miły????? hehe na pewno nie w piątym tomie -------------------- |
Ronald |
![]()
|
Wrona> Rozaczaruję Cię, ponieważ są w castingu pozastały tylko te dwie dziwewczyny, i włąśnie spośród nich zostanie wybrana Luna.
Długie włosy u chłopaków są ok. TO tak jak ze spodniami. Zawsze to faceci je nosili, a teraz tez dziewczyny. -------------------- - A mugole...nie widzą nas?
December |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 103 Dołączył: 07.11.2005 Skąd: miasto spotkań bez barier Płeć: Kobieta ![]() |
Z tych dwóch kandydatek na stanowisko Luny, zdecydowanie popieram tę drugą dziewczynkę. Jessica jest chyba za ładna, chociaż ta kandydatka jest chyba, taka zbyt pucołowata
![]() Co do włosów jestem zdecydowanie za włosami nieco dłuższymi u mężczyzn. Byle nie była to zmierzwiona i skołtuniona plątanina kłaków (i nie do pasa) A Rupert i Dan mają fryzurki obowiązujące w dzisiejszej modzie i ja sądzę, że są one jak najbardziej oki. |
hazel |
![]()
|
Z długimi włosami u facetów to jest tak - jednym pasują innym nie. Mi się generalnie podobają, ale z pewnymi wyjątkami
![]() -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
Ronald |
![]()
|
Tez uwarzam, że na Lunę bardziej nadaje się Laura. Jednak patrząć ze strony typowego chłopaka wolałbym w tej roli zobaczyć Jessicę. Jest ładna i mogłaby konkurowac z Emmą. BOŻE, CO JA PISZĘ!!!!!!!!!!!!!! PRZECIEZ EMMA JEST NAJŁADNIEJSZA!!!!! JAKIŚ ZŁY DUCH MNIE OPĘTAŁ!!!!! ZNA KTOS JAKIEŚ EGZORCYZMY!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?
-------------------- - A mugole...nie widzą nas?
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 09.05.2025 17:16 |