Lost
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Lost
dementorek |
![]()
|
![]() Don Dementore Grupa: wiecznie żywi... Postów: 1137 Dołączył: 04.04.2003 Skąd: Caer Deithwen Płeć: kaloryfer ![]() |
czekjaj czekaj, juz sprawdzam kiedy mam najblizszy pociag
-------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ale to nie wszystko.
serwer padł ostatnio. ;p ale są w trakcie naprawy. -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
dementorek |
![]()
|
![]() Don Dementore Grupa: wiecznie żywi... Postów: 1137 Dołączył: 04.04.2003 Skąd: Caer Deithwen Płeć: kaloryfer ![]() |
ok, to przyjade po sesji.
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
tylko przywieź jakiś dysk, bo ja po pierwszym dniu użytkowania tej sieci miałem swoją 40 totalnie zawaloną i musiałem nagrywać na płyty;p teraz mam 200 mega wolnego;p
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE wrr... dobrze ze mam po DC++ osiedlowe 10MB/s:D no to tak jak ja ;D takie łącza to ja rozumiem. Ale jak nam ostatnio external IP założyli to dużo tałatajstwa się naszło i już nie wiadomo od kogo jest dobrze ciągnąć. Co nie zmienia faktu że film masz na dysku w 2 minutki i zawsze może zabić chwilową nudę, ściągasz i masz (zamiast męczyć kompa całymi nocami). -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
wspomnien czar - kiedys byl piekny sieciowy hubik.
a teraz dupa - zostal torrent i dlugie noce ;P -------------------- |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
no ja tez tylko torrent tykam, ogolem moj bit comet jest wlaczony 247
![]() |
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
Widzę, że temat powrócił w wielkim stulu...O i o Klanie już było
![]() ![]() A kiedy w ogóle to leci? Ten post był edytowany przez hazel: 23.01.2006 06:15 -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
MisieK |
![]()
|
czwartek 20.20, i googluj synu! ;/
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Elvaralinde @ 22.01.2006 16:45) Irakijczyk jest mrrrau. Z pierwszej serii oglądałam co drugi odcinek, bo mi zajęcia kolidowały, a wczoraj już zaczełam romans z II serią na AXN. I podooooba mi się. -------------------- |
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
QUOTE(MisieK @ 23.01.2006 08:27) Jeśli już, to córko ![]() Wolę się dowiedzieć od was. -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Oglądam czasem. A jak nie oglądam to mi kolega relacjonuje. Więc jakbym oglądał. Głupie, ale fajne. Jeszcze MjakMiłość lubie i "On the everybody's own street"
|
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
Z dedykacją dla wszystkich rozochoconych Pań:
![]() mrrrrrrr...... -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Jak Ty, Ahmed, potrafisz kobiecie dobrze zrobic :d
-------------------- |
dementorek |
![]()
|
'
|
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
'
-------------------- |
HUNCWOTKA |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 213 Dołączył: 06.06.2005 Skąd: :] ![]() |
a to na AXN też to leci?Nawet nie wiedziałam
![]() -------------------- |
Eva |
![]()
|
Na AXN jest wszystko.
<piorun, grzmot> -------------------- |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
a cio tio jieśt axn? ;>
-------------------- |
Eva |
![]()
|
<grzmot grzmot>
-------------------- |
Child |
![]()
|
no wiesz - grzmocic mnie tak na publicznym forum? ;d
<tylko sie pytam - nie mam kablowki na swoim malutkim telewizorku> -------------------- |
Ahmed |
![]()
|
Oj Elva, want more? XP Czy dosyć wrażeń jak na jeden dzień?
-------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Child |
![]()
|
jak jeszcze zaczniesz do niej pisac druczkiem to dopiero dasz jej wrazen, czy nie Elvuś? ;*
:}}} -------------------- |
Ahmed |
![]()
|
Ahmed to prawie jak Sayid XD
Tylko nie mówcie że prawie robi wielką różnicę.... -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Eva |
![]()
|
Child - iiiiiiiiii!!!! ^________^
-------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 08.05.2025 02:05 |