[muzyka] Koncerty
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
[muzyka] Koncerty
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Ahmed @ 12.09.2006 20:18) Idziemy, idziemy. Stelmach jeszcze mówił coś o koncercie I Am X w trójkowym studiu. Też się wybierzemy. Ale chyba nas jeszcze po drodze czeka ¡Forward, Russia! w klubie Punkt. Zobaczymy czy z wejściówkami pójdzie równie łatwo jak z płytami ;] to sie zapowiada jesien z koncertami ![]() z plytami latwo bylo jak nigdy :] dzisiaj jak szydlowska powiedziala ze jeszcze nie ma zwyciescow to odruchowo wybralem numer i sie dodzwonilem ale doszedlem do wniosku ze po co mi druga plyta ![]() mysle ze z wejsciowkami nie bedzie problemu bo bedzie ich wiecej niz plyt, a te wzielismy migiem :] ale nie zapeszajmy.. :] |
NeMhAiN |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 419 Dołączył: 24.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
..no i za co mnie taka kara spotkała że w Wawie nie mieszkam...jedyne co do nas dociera w ciągu najbliższego miesiąca to Abracadabra gothic tour 2006.....yh...:/
a ostatnio to tylko bieszczadzki koncert sdm mnie spotkał...i wyminął w sumie... |
Lou D'Sou |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 6 Dołączył: 24.09.2006 Skąd: Biały Sufit Płeć: Kobieta ![]() |
Ostatni koncert na jakim byłam to koncert grupy Ira, która to grała z okazji święta mojego miasta. Trwał 2 godziny, a atomsfera była po prostu świetna! Skakałam tuż pod sceną, poznałam kupę fajnych ludków
![]() |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
O. Ira wczoraj u mnie na gminie grała.
Do piątego utworu czułem się jak barierka, o którą rozbijają się pogujący ludziska. Po piątym doszedłem do wniosku, że ludziom często zdarza się ucierpieć na barierkach i sam się dołączyłem. Zwątpiłem, kiedy przybyli fani moshu. To nie dla mnie ;] Sam zespół wypadł bardzo dobrze. Żadnych smętów, bycia emo czy coś - kopali prosto w krocze ;) -------------------- |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
!Forward,Russia! 22.09.2006
Na supporcie CKOD. Napiszę krótko, bo ciezko jest pisac na laptopie z austriacka klawiatura. Calosc oceniam pozytywnie. Cool Kidsi zagrali przyzwoicie, jedyne zastrzezenia dotycza dlugosci wystepu ktory trwal mniej wiecej 30 minut. Gwiazda wieczoru czyli !Forward,Russia! to kwartet muzykow z Leeds grajacy disco punka - polaczenie Bloc Party i The Rapture. Ubogie umiejetnosci wokalne frontman nadrabial swa zywiolowa postawa, szczegolnie upodobal sobie kabel od mikrofonu ktorym nieustannie sie oplatal, wykonywal dziwne ruchy rekami, rzucal sie od jednego glosnika do drugiego. Chlopak ma swoj styl, to nie ulega zadnym watpliwosciom. Cala sekcja rytmiczna czyli perkusistka i gitarzysci zagrali naprawde ostro, muzyka szybka i energiczna, publika szalala. Koncert oceniam jak najbardziej pozytywnie, zaluje tylko ze tak malo osob przybylo na ten wystep. Kolejny dowod na to, ze taka muzyka nie cieszy sie w Polsce zbyt wielka popularnoscia. Udalo nam sie porozmawiac troche z wokalista FR, ale bariere stanowil silny angielski akcent, niemniej jednak zamienilismy z nim kilka zdan, chwalil piwo Tyskie, a my zalowalismy ze nie wzielismy plyt FR by zdobyc cenny autograf. -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Ahmed @ 24.09.2006 19:28) Ubogie umiejetnosci wokalne frontman nadrabial swa zywiolowa postawa no nie wiem czy takie znowu ubogie umiejetnosci... jak dla mnie spiewal bardzo dobrze. Sam koncert bardzo pozytywny. Oczywiscie nie obylo sie bez odwolan 'Trojkowych' czyt. spotkanie z Pawłem Kostrzewą :] moze stanie sie to juz tradycja ze bedziemy kogos spotykac na koncertach :] nastepnym razem Agnieszka Szydlowska ![]() i oczywiscie jak sie okazuje w trakcie koncertu chyba koleny wskakuje do kalendarza - Grudzień 2006 - The Twilight Singers :] Greg Dulli [<- a jak to napisalem? nie bylo tak jak jest teraz?] czekamy! PS. Pozytywne zaskoczenie - "Królewskie" :] /vold - jak Szydłowska to i ja będę ![]() Ten post był edytowany przez Rysiek_Kowal: 28.09.2006 17:31 |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
O tak, o tak...
|
Rysiek_Kowal |
![]()
|
lepiej Katon opowiedz jak tam na kombajnie bylo...
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
W końcu nie było, ze względu na pewien splot okoliczności =)
|
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(estiej @ 28.09.2006 16:16) to nie jest koncert, na którym byłem, ale słyszałem, że dziś w Warszawie przygrywa Nick Cave i na to bym się wybrał. Cholera, niestety z kasą się nie przelewa, miałem ojca wyciągnąć. Ostatnio byłem na Kusce [Kuska Brothers]. No typowa muzyka na koncerty o lekkim zabarwieniu alkoholowym [chociaz niekoniecznie], pokrzyczec, porzucac kubkami plastikowymi, pospiewac covery itd. Fajnie bylo. -------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
A na Babyshambles ktoś sie wybiera?
-------------------- ![]() ha! |
Katon |
![]()
|
No ja.
|
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
a masz bilet? bo ponoć juz sie nie da kupić...
jeżeli masz jakiegoś znajomego, który nie chce iść, to ja chętnie przechwyce ![]() -------------------- ![]() ha! |
Katon |
![]()
|
Da się jeszcze, da. Chyba. Mam nadzieję. Aaa.
|
Lilith |
![]()
|
były
uffff;) teraz, żeby tylko nie odwołali... -------------------- ![]() ha! |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
A po ileż bilety są jeśli można wiedzieć? Rozważam, rozważam, a Mateusz miał mnie tu skutecznie przekonywać, bo nie znam Babyshambles. Nie wiem czy mnie finansowe będzie stać.
a w piątek idę na koncert Kombajnu w trójkowym studiu [jedna z wymiernych korzyści znajomości z Piotrem Stelmachem ![]() -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Lilith |
![]()
|
75 zł
warto oj warto ![]() żeby tylko Moss im zespołu nie rozwiązała... zebrało się jej na odwyki akurat teraz, kiedy w Polsce maja grać!!! -------------------- ![]() ha! |
Katon |
![]()
|
On wogóle spantoflał coś...
Ale jeśli będą to myslę, że będzie naprawdę fajnie. Bilety powinny być jeszcze jakiś czas, jakkolwiek długie zwlekanie moze być ryzykowne... Zostało coś ok. 170 z 1000. |
Ahmed |
![]()
|
Hm... Kurczka, myślałem że się w 50 zł zmieszczę. Nie chcę zwlekać, ale zawsze jest opcja wygrania biletów w Trójce (zapewne podwójnych!). No nic. Doherty nie jest dla mnie aż takim autorytetem muzycznym, żebym zaraz musiał lecieć na koncert Babyshambles. Poczekam. Spróbuję zdać się na traf szczęścia.
-------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
Właśnie wróciłam z koncertu Hurtu (Hurta?). Nie lubię ich, ale koncert był na DSach i do tego za darmo. I muszę przyznać, że się wybawiłam jak już dawno się nie bawiłam. Zagrali naprawdę fajny koncert - bez tych wszystkich fochów, które towarzyszą z reguły występom "gwiazd". Kumpel pokazywał dupę ze sceny. Podobno wokalista (jak mu tam...) też pokazywał. I ogólnie było super i ekstra i wydałam tylko 30 zł.
-------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
Ahmed |
![]()
|
Kombajn Do Zbierania Kur Po Wioskach - 20.10.2006 - Trójkowe Studio im. Agnieszki Osieckiej
Koncert w kameralnym gronie, kilkadziesiąt osób. Materiał z nowej płyty świetny, dopieszczony, teksty dziwaczne, ale ujmujące. Jestem pod wielkim wrażeniem. KDZKPW nic nie traci ze swego uroku grając żywo, mocne brzmienie, rewelacyjny wokal. Jedna z wielkich nadziei polskiej alternatywy jest w wielkiej formie. Panie Cieślak, dziękujemy! Macie tu kilka zdjęć: Marcin Zagański Maciej Cieślak - człowiek, któremu możemy zawdzięczać istnienie polskiej alternatywy Chłopak z gitarą -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
zaraz zaraz
czym ty mi tu oczy zapychasz gdzie sa zdjecia mojego bardzo ulubionego wojtka i rownie ulubionego mateusza?! -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Ahmed |
![]()
|
Deficyt na takowe zdjęcia, bo Wojtek włosy ściął, a ja zgoliłem brodę. Wstyd się teraz na forum publicznym pokazywać.
-------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Rysiek_Kowal |
![]()
|
QUOTE(Myśka @ 21.10.2006 22:13) gdzie sa zdjecia mojego bardzo ulubionego wojtka i rownie ulubionego mateusza?! no wlasnie gdzie sa te zdjecia! w ogole gdzie sa zdjecia wszystkie, bo te jakies zapychacze w marnej jakosci tu wrzucasz, co to w ogole ma byc.. ![]() QUOTE Deficyt na takowe zdjęcia, bo Wojtek włosy ściął, a ja zgoliłem brodę. Wstyd się teraz na forum publicznym pokazywać. ja tam sie nie wstydze bo wszyscy mi mowia ze przystojniak i ze mi tak lepiej i wgl piekny ze mnie chlopak teraz ![]() |
Ahmed |
![]()
|
skromnyś xP
Nie podsycaj ciekawości Doroty, bo jej nie zaspokoisz, jak zdjęcia nie pokażesz. Fotki z koncertu dostaniesz wkrótce, trzeba najpierw zrobić selekcję. Wrzuciłem tylko zajawkę, -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 12:56 |