[muzyka] Koncerty
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
[muzyka] Koncerty
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Ahmed @ 21.10.2006 22:45) skromnyś xP nie skromnyś tylko łatwowierny bo to ludzie tak o mnie mowia a nie ja sam uwazam ![]() QUOTE(Ahmed @ 21.10.2006 22:45) Nie podsycaj ciekawości Doroty, bo jej nie zaspokoisz, jak zdjęcia nie pokażesz. z tego zdania wynika ze po pokazaniu swojego zdjecia bede musial Dorote zaspokajac wstydzilbys sie takie rzeczy mowic, przeciez ona ma 12 lat ;P QUOTE(Ahmed @ 21.10.2006 22:45) Fotki z koncertu dostaniesz wkrótce, trzeba najpierw zrobić selekcję. Wrzuciłem tylko zajawkę, chce zdjecia wszystkie, nie wazne czy ladne czy brzydkie! ![]() ![]() |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE z tego zdania wynika ze po pokazaniu swojego zdjecia bede musial Dorote zaspokajac wstydzilbys sie takie rzeczy mowic, przeciez ona ma 12 lat ;P Jeżeli nie pokażesz zdjęć, to nie zaspokoisz ciekawości Doroty. Lepsza wersja? QUOTE chce zdjecia wszystkie, nie wazne czy ladne czy brzydkie! bo nie dostaniesz w zamian koncertu mp3 Are you threatening me? Grozić to możesz osobie, która robiła zdjęcia, a nie mnie ;] Ten post był edytowany przez Ahmed: 21.10.2006 23:27 -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
gdzies mam to zdjecie co kazales mi do avatara wrzucic, myslisz nadaje sie?
![]() dobra, to przekaz Izie ze jej groże! chce mieć wszystkie zdjecia! |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
jestem juz wystarczajaco zaciekawiona i niezaspokojona!
lubie ogladac ladnych chlopcow w internecie. spelnilibyscie chociaz takie male marzenie 12latki ;( masskotki w piatek! jejejeje, moze nawet albuma kupie, jak bedzie mozna. super iha iha! poszukajcie tych dziewczyn w swoich miastach. -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
jutro - Olaf Deriglasoff + Kości + Creep. wjazd za dyche. kewl [;
-------------------- |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
-------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Katon, napisz o tym jak koncert odwołali, bo prawie podłogę zawaliłes skacząc
![]() -------------------- ![]() ha! |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Byłem na Myslovitzu w Rotundzie. Zagrali prawie całą nową płytę, mieli zacząć grać stare rzeczy, wszedł pan, powiedział Rojkowi coś na ucho, powiedzieli, że straż na dole i podłoga może się zawalić, więc zaczną grać wolne. Pograli, ale i tak my skakali, więc przyszedł znowu pan, Myslovitz zeszło, potem wyszło z panem i pan powiedział, ze chodzi o nasze bezpieczeństwo i że odda piniondze, ale straż, podłoga, wicie rozumicie. No i Rojek powiedział, że nas kochają i następnym razem zagrają o godzinę dłużej. No. Super było =D
|
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
no i kurde, dziecko szczęścia
na koncercie był? był fajny zespół był? był kase oddali? był nie ma to jak zjeść ciastko i mieć ciastko ![]() -------------------- ![]() ha! |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
A może by tak na Kooksów do Berlina? 4 grudnia... Szaleństwo? A może jednak by tak zaszaleć?
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
bilet na sam koncert tani bo 56 pln. ale pewnie dojazd + piwo i zarcie do goebbelsów to bedzie jakieś 300 zeta. nie ma bata. gdybym wiedzial miesiac temu....
za to sobie o tciof zachaczę w uchu niedlugo bedzie ;d Ten post był edytowany przez MisieK: 03.11.2006 00:19 -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Lilith |
![]()
|
szaleć to ja moge zawsze
jak mam kase ale już ni mom, na buty wydałam -------------------- ![]() ha! |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
polazlem na Akurat wczoraj. bo tanio, bo stara ekipa do picia i wyskakać się musialem. fajnie bylo. nawet support nie zawiodl(sopocka Ćma), pozatym ze bas za bardzo dawal po uszach
![]() -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
Muchy + The Car Is On Fire i Artur Rojek jako gospodarz wieczoru. Aj aj! To już dziś! Idziemy z Ryśkiem, będą zdjęcia, będą autografy. Możecie zazdrościć xP
(nieobecni fizycznie, mogą być obecni duchowo. Słuchajcie dzisiaj offensywy w Trójce) -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
No rrrwa mać! Zabierać tego wisniewskiego muzyki prawie-powaznej i oddać Red Hotów ;[
-------------------- |
Katon |
![]()
|
Jezu. No chociaż u Pendereckiego trzeba było zamówić. Albo u Kilara. Jak już poważny utwór to niech to będzie poważny utwór. Wstyd mi strasznie. Rubik to się nadaje na 200lecie Starachowic może. I te porównania z Gershwinem. Śmieszne.
|
Child |
![]()
|
Przynajmniej się wydało że Rubik to lekka, ludyczna rozrywka. A nie jak twierdzą różni napinacze intelektualna pożywka dla wybranych :}
-------------------- |
Rysiek_Kowal |
![]()
|
QUOTE(Ahmed @ 05.01.2007 18:29) Muchy + The Car Is On Fire i Artur Rojek jako gospodarz wieczoru. Aj aj! To już dziś! Idziemy z Ryśkiem, będą zdjęcia, będą autografy. Możecie zazdrościć xP ojacie!o-ja-cie!o ja cie!OJACIE!O-JA-CIE!O JA CIE! jezeli istnieje w zyciu szczescie to wczoraj bylem szczesliwy. moge umrzec w spokoju. |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
wrzucajcie zdjęcie:D
ja wczoraj słuchałam rzeczonego koncertu w radio. naprawdę piękny ![]() |
Katon |
![]()
|
Ej, ma być gdzieś w necie ten koncert?
|
Rysiek_Kowal |
![]()
|
QUOTE(Katon @ 07.01.2007 00:29) Ej, ma być gdzieś w necie ten koncert? Pierwsza Godzina Offensywy De Luxe Druga Godzina Offensywy De Luxe Artur Rojek - Lato '76 i Otto Pilotto Muchy - Miasto Doznań i Galanteria The Car Is On Fire - Cały Koncert A na tym grał Kuba w 'Such a Lovely' :] ![]() A oto i setlista :] ![]() reszte zdjec wrzuce pozniej, ja je troche przejrze. |
Ahmed |
![]()
|
1. Koncert TCIOF. Oceniam bardzo pozytywnie, o wiele lepszy od listopadowego w Hybrydach. Dobre nagłośnienie, znośne wokale, dziwne miny Borysa, naćpane oczy Kuby, brakowało mi tylko instrumentów klasycznych, ale i tak było pięknie. Zaczęli od świetnego openera T.C.I.O.F.E.M.I po czym zaraz przeszli do absolutnego killera "Ex Sex Is.....". Wejście smoka. Jacuś tym razem się postarał, Neyorkewr i Such A Lovely zaśpiewał całkiem przyzwoicie (ale przez brak trąbek i skrzypiec te utwory tracą sporo ze swego klimatu). Na uwagę zasługuje jeszcze genialne gitarowe intro przed spokojnym, onirycznym"JW Construction".
2. Muchy. Najlepszy polski zespół bez kontraktu? Zagrali "Miasto Doznań" (wow!) i "Galanterię" (fa na na na...). Występ dobry, lecz krótki. Myślałem, że będą grali dłużej. Chłopaki zasługują na kontrakt i mam nadzieję, że tym występem przekonali panów z najlepszych wytwórni płytowych, którzy licznie zjawili się na koncercie. 3. Niespodzianka wieczoru. Artur Rojek akustycznie w akompaniamencie skrzypiec, fortepianu i harfy (!). Dwie niesamowite, delikatne ballady w jego wykonaniu poruszyły chyba całą widownię i wszystkich radiosłuchaczy. Ten człowiek jest naprawdę wielki, jadę na OFF Festiwal w tym roku, nie ma bata. 4. Rozdanie nagród dla gości wieczoru, czyli każdy artysta dostaje szczotkę do zamiatania w kolorze płyty (lub EPki) wydanej w roku 2006. 5. Pani Szydłowska ![]() Grimson, przykra wiadomość (nietylko dla Ciebie), pani Agnieszka jest w ciąży. I tak z Wojtkiem stwierdziliśmy, że jest piękna. Mamy z nią zdjęcie (sialalala) i z jej synem, który jeszcze w brzuchu siedzi. 6. Wywiadu z Gackową nie było. Była zbyt zajęta, chce się umówić na ten tydzień, podczas gdy ja nie mam czasu. Eh. Offensywa Quidditch Team -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Rysiek_Kowal |
![]()
|
wiedzialem, ze to nie bedzie koniec niespodzianek.. :]
The Car Is On Fire - Can't Cook (Who Cares?) Offensywa VIDEO! The Car Is On Fire - Love Offensywa VIDEO! The Car Is On Fire - Cranks Offensywa VIDEO! Muchy - Miasto Doznań Offensywa VIDEO! ciekawe czy wrzucą reszte.. bo nagrywali caly przeciez. |
MisieK |
![]()
|
10 minut much lepsze niż caly TCIOF. takie jest moje zdanie. ale przeciez tylko mnie wkurwia ten wokal. co oni mu w dziecinstwie jaja w imadlo wsadzili?
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Child |
![]()
|
nie tylko Ciebie
każdy zespół power-metalowy chciałby takiego wokaliste :} -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 07:32 |