[muzyka] Koncerty
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
[muzyka] Koncerty
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
zaplątałaś się.
-------------------- voir clair dans le ravissement
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
No to było powiedzieć, że Cię nie stać, to nie jest żaden wstyd.
|
abstrakcja |
![]()
|
![]() Reborned. Siódma z O6. Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 801 Dołączył: 27.07.2007 Skąd: Wszędzie Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Potti @ 05.08.2007 17:51) Wprawiacie mnie w zakłopotanie. To, ze zalezy mi na pieniadzach wcale nie znaczy, ze nie uznaje wartosci wyzszych od pieniadza. Czym na pewno dla mnie nie jest koncert RHCP. Katon - czy ktos powiedział, ze ja sie czegos wstydze? ![]() -------------------- Jedyną stałością jest zmiana.
|
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Ja Abstrakcję trochę rozumiem, zwłaszcza w części dotyczącej braku pieniędzy i tutaj:
QUOTE Nie mam jednak jednego, wytypowanego, ULUBIONEGO zespołu ani wokalisty (...) Gdybym miała taki zespół, dałabym z pewnoscia i nawet 500 zl , zeby ich zobaczyc. Ale peppersi? Moge ich miec na mp3, na komputerze, wszędzie. Ja bym się chętnie wybrał na koncert R.E.M., gdyby takowy był i gdyby udało się zgromadzić kasę, ale mimo że lubię np. Enyę, na jej koncert (gdyby kosztował 160 zł) bym nie poszedł. Nie wszystkie chwile są warte swojej ceny. -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
Abstrakcja-> chodziło mi o to, że przeczysz sama sobie. najpierw żadne wspomnienia nie są warte 160 zł, a potem jednak znajdują się takie, które są warte więcej.
eh, nie dość, że nikt Cię nie potrafi zrozumieć (chociaż najwyraźniej Przemek się znalazł ;>), to jeszcze i Ty innych. a to zonk. -------------------- voir clair dans le ravissement
|
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
QUOTE eh, nie dość, że nikt Cię nie potrafi zrozumieć (chociaż najwyraźniej Przemek się znalazł ;>) ![]() -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
abstrakcja |
![]()
|
![]() Reborned. Siódma z O6. Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 801 Dołączył: 27.07.2007 Skąd: Wszędzie Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Potti @ 05.08.2007 20:22) Abstrakcja-> chodziło mi o to, że przeczysz sama sobie. najpierw żadne wspomnienia nie są warte 160 zł, a potem jednak znajdują się takie, które są warte więcej. eh, nie dość, że nikt Cię nie potrafi zrozumieć (chociaż najwyraźniej Przemek się znalazł ;>), to jeszcze i Ty innych. a to zonk. Nie same wspomnienia. Najpiekniejsze wspomnienia są jak napisalam 'bezcenne'. I nigdzie tez nie napisalam, ze SĄ takie, które są warte więcej niz 160 zł. Tu juz nie chodzi o same wspomnienia, zwlaszcza, ze z koncertow przewaznie niewiele sie pamieta. ![]() Przemek ![]() -------------------- Jedyną stałością jest zmiana.
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE Tu juz nie chodzi o same wspomnienia, zwlaszcza, ze z koncertow przewaznie niewiele sie pamieta. jak idziesz na koncert za półterej bańki i potem doprowadzasz się do takiego stanu, że nic z tego nie pamiętasz, to już twoja głupota i nie wiń organizatorów koncertu za marne wspomnienia za wysoką cenę. Chcesz iść na koncert żeby się najebać - jedź na łudstok ;p Ten post był edytowany przez MisieK: 05.08.2007 20:52 -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Potti |
![]()
|
hahaha.
koncert RHCP przeminie i zostaną tylko wspomnienia. ale inny koncert, Twojego nieistniejącego ulubionego zespołu- z pewnością by nie przeminął ![]() -------------------- voir clair dans le ravissement
|
abstrakcja |
![]()
|
QUOTE(MisieK @ 05.08.2007 20:52) QUOTE Tu juz nie chodzi o same wspomnienia, zwlaszcza, ze z koncertow przewaznie niewiele sie pamieta. jak idziesz na koncert za półterej bańki i potem doprowadzasz się do takiego stanu, że nic z tego nie pamiętasz, to już twoja głupota i nie wiń organizatorów koncertu za marne wspomnienia za wysoką cenę. Chcesz iść na koncert żeby się najebać - jedź na łudstok ;p Już po.. niestety nie dałam rady, a uwierz mi, ze to planowałam. W przyszlym roku, wg informacji jakie posiadam, woodstocku nie ma byc wcale. Porazka. Porazka nad porazkami. I wcale nie uwazam, ze chodzenie na koncerty 'tylko poto, zeby sie najebac' jest mądre. I defakto nie tylko poto na nie chodze, ale ok. (; Jednakze wciaz uwazam, ze te poltorej banki to troche za duzo. Potti - Dlatego nie ma takiego zespolu. Muzyke cenie nade wszystko, ale troche inaczej do niej podchodze. 'Amatorskie' , niepopularne zespoly, ktore biora za koncert 150 zl bez tego jednego '0' tez nie są złe. -------------------- Jedyną stałością jest zmiana.
|
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(abstrakcja @ 05.08.2007 21:18) I wcale nie uwazam, ze chodzenie na koncerty 'tylko poto, zeby sie najebac' jest mądre. I defakto nie tylko poto na nie chodze, ale ok. (; [przeczytajcie proszę z zrozumieniem te dwa zdania i dajcie mi moda to będe wam takie ciekawostki pogrubiał i podkreślał ![]() Ten post był edytowany przez Rysiek_Kowal: 05.08.2007 22:13 |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
A na Fisha ktos sie wybiera? [dostalem spam z pg i szpanuje rozeznaniem xD]
-------------------- |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Muchy przed Editorsami
![]() -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
a właśnie mi się przypomniało - byłem na acid drinkers niedawno. nigdy specjalnie za tym zespołem nie przepadałem, ale przyznam szczerze, że zagrali przynajmniej poprawnie, ba nawet stwierdzam, że kilka kawałków jest pytnych;>
-------------------- |
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(MisieK @ 11.08.2007 18:00) Muchy przed Editorsami ![]() właśnie, zapomniałem wam napisać. |
nutrias |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 680 Dołączył: 02.06.2007 Skąd: z kont Płeć: Mężczyzna ![]() |
na sam support moglbym sie wybrac, ale nie za stowe ;D
|
MisieK |
![]()
|
QUOTE(Rysiek_Kowal @ 11.08.2007 18:09) się właśnie dziwiłem. opierdalasz się rysiu ![]() -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
no to super! bedzie podwojnie fajnie
![]() |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Pasuje jedno do drugiego jak pingwin do desku surfingowej, ale w sumie nie ma co tak do tego podchodzić. Będą dwa fajne koncerty.
|
Gem |
![]()
|
![]() Magik Grupa: Prefekci Postów: 749 Dołączył: 24.07.2005 Skąd: z oślizłego lochu >:] Płeć: Kobieta ![]() |
Ja jestem biednym dzieckiem, bo nie byłam nigdy na prawdziwym koncercie... nie liczę tych typu Dni Morza, czyli Doda i Mandaryna, czy jakieś Top Trendy co ostatnio było, nawet nie pamiętam zespołów co na nim grały. W każdym razie mieszkam 3 ulice od parku i łupali mi do 22 niemal.
Ale za to, ostatnio byłam w amfiteatrze na małym koncercie muzyki filmowej ![]() -------------------- ![]() |
nutrias |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 680 Dołączył: 02.06.2007 Skąd: z kont Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wczoraj na przedostatnim koncercie Myslovitz przed roczna przerwa. 'Krakow' (wersja z Grechuta) rozwalil mnie
![]() ![]() |
Hypacja |
![]()
|
![]() life`s a bitch Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 306 Dołączył: 05.07.2007 Skąd: 50 05'29.93'' N 19 56'45.09'' E Płeć: Kobieta ![]() |
Roczna przerwa? Kiedys byłam na ich koncercie. Z mamą. Wtedy kosztowali 10 zł....
|
nutrias |
![]()
|
No, chlopaki robia sobie roczna przerwe koncertowa. Dzisiaj jest ostatni koncert gdzies. Heh, a ja bylem za free ;p
|
Mike |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 82 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z przyczajki Płeć: Mężczyzna ![]() |
to gdzies to brzesko, w ktorym mieszkam, a koncert uwazam za swietny, mimo ze nie przepadam za taka muzyka
-------------------- |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Miałem iść na Riverside, ale wokaliscie siadł głos. 6 listopada drugie podejscie :p
-------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 10:39 |