[muzyka] Koncerty
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
[muzyka] Koncerty
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Anathema grala tylko 45 min :/ ale Jamie obiecal mi ze w przyszlym roku zagraja w polsce co najmniej 2h seta.
-------------------- |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Matko, autentycznie GINĘ!!!
/dzwonić jeszcze po karetkę, czy juz grabaża? Ten post był edytowany przez Child: 02.12.2007 01:57 -------------------- |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
kto z warszawskich forumowiczow idzie w sobote na muchy do pretekstu?
|
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
No ja mialem iść, ale jednak jadę do domu..
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
A ja myślałem, że na Muchy/Hey kupię bilety spokojnie trzy dni przed koncertem, a tu już nie ma nic. Trzeba będzie polować przed klubem chyba. Dupa.
|
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
AAAAA
Muchy były świetne:D mam autograf Wiraszki lalala i zapytalam go czy beda na Openerze i powiedzial ze bardzo mozliwe ![]() Ten post był edytowany przez Neonai: 09.12.2007 13:52 |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
Porcys kłamie, a Miasto Doznań to zżynka z Comy ;>
-------------------- voir clair dans le ravissement
|
Madame Lestrange |
![]()
|
Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 14 Dołączył: 27.08.2007 Skąd: Dolina Godryka Płeć: Kobieta ![]() |
Byłam na Peji, WWO, Avril Lavigne, Dody
![]() |
Eva |
![]()
|
Ja na wiekszosci z wyzej wymienionych bylabym glownie przez przypadek xD
-------------------- |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Madame Lestrange @ 23.12.2007 15:33) Byłam na Peji, WWO, Avril Lavigne, Dody ![]() Avril Lavigne? norrrmalnie wymiatasz! -------------------- ![]() ha! |
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
Katą, byłeś na Wieprzach w swym rodzinnym mieście?
-------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
No ba, nie raz. Pies czy ryba, każdy ma grzyba!
|
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
Hyhy, ostatnio był koncert, moja kuzynka była bo jej fryzjer tam gra [nie mam pojęcia na czym], różne podśmichujki od tego czasu w domu krążą na temat zespołu Wieprze
![]() -------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
Katon |
![]()
|
Hehe. Zacytuj jakąś
![]() |
vold |
![]()
|
Nie no bez żadnych konkretów albo nie pamiętam, ale chodzi ogólnie o nazwę i opcję wyjazdu na koncert fryzjera.
-------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
abstrakcja |
![]()
|
![]() Reborned. Siódma z O6. Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 801 Dołączył: 27.07.2007 Skąd: Wszędzie Płeć: Kobieta ![]() |
Ostatnio na Myslovitz, ostatni koncert przed roczną przerwą to wypadało iść.
W dodatku zniżkę miałam ![]() [zartuje. poszłabym nawet bez zniżki , no]. Wczesniej to chyba był Kult . Albo Dżem... <; . Przestalam sie w tym orientowac... Wypadaloby sie na Come wybrac w styczniu. ... a tak chciałam jechać do Warszawy na Dream Theater ;/ . i do Wrocławia na One Love Sound Fest. zawsze kiedy potrzebuje pieniedzy na wszystko, to nie mam ich na nic. ;| shit happens. Avril Lavigne?! omG. ;o -------------------- Jedyną stałością jest zmiana.
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE zartuje. poszłabym nawet bez zniżki , no a ja pamietam jak w trzydziestymdziewiątym..... -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
nie wygladasz na takiego starego
-------------------- |
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
alkohol konserwuje
-------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
abstrakcja |
![]()
|
![]() Reborned. Siódma z O6. Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 801 Dołączył: 27.07.2007 Skąd: Wszędzie Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(MisieK @ 30.12.2007 00:33) Eee, don't bullshit. W trzydziestymdziewiatym tos Ty jeszcze u pana Boga za piecem siedział ;p -------------------- Jedyną stałością jest zmiana.
|
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
oł je!
![]() -------------------- ![]() ha! |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Znajac Miska to siedzial u boga w barku i niezle mu podpijal xD
-------------------- |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Byłem na muchach nareszcie. Było świetnie. Zagrali prawie całą płytkę(poza 111), kołobrzeg, wszystkie swoje angielskie. A na trzeci bis zagrali cover Mike'a Oldfielda XD Co im zresztą fajowo wyszło. Dużo lepiej brzmią we czterech. Po koncercie i opędzeniu się od szalonych piętnastek udało mi się z nimi trochę pogadać. Waliszewski powiedział, że nikt ich jeszcze tak naprawdę na opena nie zaprosił. Maciejewski powiedział, że nowy Drivealone będzie jak znajdzie trochę czasu, patrz jesień. Nowy basista stwierdził, że na co drugim koncercie mu mówią że do Cockera podobny. A Wiraszko w sumie nie mówił nic bo mu głos wysiadł niemal. Chory był jeszcze przed koncertem.
Mam plakat koncertowy z podpisami wszystkich czterech. Ba. Wiraszko dwa razy bo w połowie pierwszego flamaster wysiadł. -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
nutrias |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 680 Dołączył: 02.06.2007 Skąd: z kont Płeć: Mężczyzna ![]() |
Piszczałeś pod sceną?
![]() Też bym się kiedyś na Muchy przeszedł. |
MisieK |
![]()
|
Od piszczenia to mi bębenki wysiadły. szczególnie przy 'nazywamy się muchy a ta piosenka nazywa się 21 dni' xD
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 18:55 |