[muzyka] Koncerty
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
[muzyka] Koncerty
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
ale i tak podekscytowany, nie bucu ? ;p
ej ej, a Ty grałeś kiedyś na djembie? |
Meryl |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 25 Dołączył: 10.04.2005 Skąd: Białystok ![]() |
Ostatnio to Panky Reggae Live
Zabili mi Żółwia Akurat Farben Lehre Jako że kocham gwint (i wszystkie jego kolumny) i byłam z fajnymi ludźmi to nie mogło nie być bosko. Najbardziej pozytywne wg mnie były żółwie, chyba najlepszy koncert (a właściwie jego część) na którym byłam, szkoda tylko że grali tak krótko ![]() Niepozytywny był spasły starszy pan [z obsługi klubu] który stał przy barierce, nie ruszał się i wszystkich wkurzał, oraz brutalne skrzywdzenie mojego szalika. -------------------- Zrozum to najlepiej od zaraz
nie ma możliwości żeby zabić ten hałas |
Luthien |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 74 Dołączył: 18.01.2004 Skąd: Kraina Zero Płeć: Kobieta ![]() |
niewiele tego było, ale coś najpiękniejszego - coma, 18 grudnia 2005r. Rzeszów - no po prostu wbiło mnie w ziemie, to co Roguc na scenie robi to momentami zaczeło mnie przerażać. ale jeszcze raz i jeszcze bardziej przekonało mnie do tej kapeli ;]
coś takiego trzeba przeżyć. a pojutrze - happysad&hurt + koniec świata - rzeszów. zamierzam sie dobrze bawić ;] -------------------- |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
27 maja berlin yeah yeah yeahs
powinnam jakos wtedy byc w dojczlandzie wiec jakby udalo mi sie dostac to bym byla najszczesliwsza persona na swiecie jakie to trywialne -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Katarn90 |
![]()
|
Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 826 Dołączył: 13.07.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Luthien @ 17.03.2006 20:03) niewiele tego było, ale coś najpiękniejszego - coma, 18 grudnia 2005r. Rzeszów - no po prostu wbiło mnie w ziemie, to co Roguc na scenie robi to momentami zaczeło mnie przerażać. ale jeszcze raz i jeszcze bardziej przekonało mnie do tej kapeli ;] coś takiego trzeba przeżyć. a pojutrze - happysad&hurt + koniec świata - rzeszów. zamierzam sie dobrze bawić ;] podobno w rzeszowie Dżem bisował 10 razy. |
Luthien |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 74 Dołączył: 18.01.2004 Skąd: Kraina Zero Płeć: Kobieta ![]() |
re:
nie wiem czy tak było, bo niestety nie miałam okazji być na tym koncercie [kto mądry organizuje takie koncerty w środku tygodnia, kiedy młodzież internacka nie ma szans wyjścia na dłużej wieczorem?!]. ale słyszałam, że było świetnie, że publicznośc była wspaniała, więc to całkiem możliwe ;] -------------------- |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(voldius @ 14.03.2006 16:06) tak, gralem i to intensywnie, ale krotko i dosyc daawno temu, bedzie z 4 lata (a moze i lepiej). 23ciego ostry daje koncert promujacy nowy album, wypadaloby sie wybrac, bo juz nie pamietam kiedy ostatnio bylem na dobrym koncercie rapistycznym. Ten post był edytowany przez GrimmY: 19.03.2006 00:54 -------------------- |
Meryl |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 25 Dołączył: 10.04.2005 Skąd: Białystok ![]() |
"Solidarni z Białorusią"
Po tym Basowiszcza to już na bank będe musiała zaliczyć. -------------------- Zrozum to najlepiej od zaraz
NeMhAiN |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 419 Dołączył: 24.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Meryl @ 14.03.2006 19:01) Ostatnio to Panky Reggae Live Zabili mi Żółwia Akurat Farben Lehre Jako że kocham gwint (i wszystkie jego kolumny) i byłam z fajnymi ludźmi to nie mogło nie być bosko. Najbardziej pozytywne wg mnie były żółwie, chyba najlepszy koncert (a właściwie jego część) na którym byłam, szkoda tylko że grali tak krótko ![]() Niepozytywny był spasły starszy pan [z obsługi klubu] który stał przy barierce, nie ruszał się i wszystkich wkurzał, oraz brutalne skrzywdzenie mojego szalika. ha i w tym momecie czuje że Zielona Góra nie jest taka zła ![]() ![]() ![]() inne koncerty to happysad i kurt, blackgeneration festival 2006 <Izmair, Daybreak, Lux in Tenebris> |
Meryl |
![]()
|
Jak już było wcześniej napisane koncert zespołu Blade Loki zostaje przeniesiony na wrzesień. Bilety zachowują ważność, kto chce może oczywiście je zwrocić w miejscu kupna. Więcej szczegółów niebawem. Za niedogodności przepraszamy. Wszelkie reklamacje prosimy kierować do organizatorów koncertu firmy B+B. Od: Gwint A miało być tak pięknie. 1szy po ostatniej przerwie koncertowej (bo rockfest poszedł w odstawke). I o. I kupiłam bilet 10min przed ogłoszeniem że odwołany ==' -------------------- Zrozum to najlepiej od zaraz
Vilanda |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 25.05.2004 Skąd: israel Płeć: Kobieta ![]() |
myslovitz - zawsze, zawsze. koncertowo są boscy.
hey - całą nosowska to jej głos. nawet stojąc w szarym płaszczu na pustej scenie będzie boska jak zaśpiewa. t. love - tłum i świetna zabawa. dżem - było tak smętnie, że poszłam sobie na spacer. oddział zamknięty - hm. jakoś nie pociągają mnie chłopcy muzycznie. więcej grzechów jakoś mi sie nie przypomina. ah, byłam w kinie, gdzie wyświetlali placebo z paryża. tam to dopiero warto było być. i cholernie żałuję, że nie pojadę na tegoroczny opener, bo skład, że rączki całować. -------------------- jestem w nastroju nieprzysiadalnym,
FREE percy! ![]() |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wczoraj T.Love na Kozienaliach ;> Publikę rozgrzał najpierw Sidney Pollack, potem się przesiadł się na perkusję a na wokal wszedł Muniek. Chłopaki zagrali naprawdę świetnie. Zaczęli od kilku kawałków z nowego albumu "Gnijący świat", "Make war not love", "Love and Hate". Prawdziwe szaleństwo zaczęło sie gdy weszły starsze utwory, na początek "Autobusy i trawwaje" i cała seria klasyków. Największe szaleństwo przy "Warszawie" i "Kingu" of coz. Piękne zakończenie: "No woman no cry". Padam z nóg. Uff.
-------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
scf2006 - Coma. Grali jak zawsze genialnie. Kilka nowych piosenek. Mam wrażenie, że nowa płyta będzie tak samo dobra jak debiut. Jedynym minusem byli ochroniarze, którzy zdejmując ludzi z tłumu bezczelnie rzucali nimi o ziemię. nic przyjemnego. ale za 3 razem człowiek już zdążył się przyzwyczaić
![]() Pozatym kuśka brothers... no cóż... są juwenalia, jest doskonale, idę po piwo nie patrzę na zegarek... -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
Kuśka Brothers! Genialni są
![]() -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
a na dni Stoleczno-powiatowego miasta Kwidzyn chca sprowadzic Queens [;
wiecie moze, jak ludzi od dzwieku przekonac, zeby wlaczyli mikrofony? :> //A moze tu chodzi o Queens Of The Stone Age? :} Ten post był edytowany przez Child: 22.05.2006 22:59 -------------------- |
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
Jestem po juwenaliach. Właściwie nie warto tego zaliczać do koncertów, bo, jak to bywa na tego typu imprezach plenerowych, niewiele pamiętam. Może to i dobrze...A, pamiętam jak rozpaliliśmy przed akademikami ognisko o pięciometrowej średnicy. Kierownikowi DS się jakoś nie spodobało.
-------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
kult i pidżama na tegorocznych juwenaliach.
pidżame przesiedziałem na pupie, bo byłem jakiś czas temu (czas mijał mi delektowaniem się trunków przeróżnych, oraz w miłym towarzystwie dwóch dziewcząt o bliżej nieokreślonym wieku, które chyba z 5 razy prosiły mnie o papierosa), sam kaziu i reszta jak zwykle solidnie, i jak zwykle za krótko ;b (chociaż grali przeszło 2h, a może nawet ponad - trudno powiedzieć ;D) z przytupem uraczyli ludność bisowymi kawałkami znaczy się 'polską' i 'krwią boga', tej drugiej nie słyszałem live już... no długi czas. koncert zaliczam do bardzo udanych, pomimo pokaleczonego języka (nie ma to jak dostać butem podczas śpiewania), stłuczeń ogólnych kończyn dolnych i wielkiej szramy na plecach (skąd się wzięła nie wiem, i chyba nie chcę wiedzieć). Ten post był edytowany przez GrimmY: 04.06.2006 01:12 -------------------- |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Kira @ 22.05.2006 21:11) Kuśka Brothers! Genialni są ![]() Ta. Podobny do antonio bandersa XD -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
mówiąc 'boski' nie miałam akurat na myśli tylko wyglądu. zresztą, banderas jest tragiczny p:
a on jest naprawdę fajny (; -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Hm. W tym momencie bardziej zaprzątają mnie koncerty na których BĘDĘ. Tydzień z hakiem... Jak o tym myślę, to mam ciarki na plecach. Muzyka jest lepsza niż sex.
|
Pawelord2 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 587 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Przeworsk Płeć: Mężczyzna ![]() |
byłem w rzeszowie na juwenaliach wsiz-u.
Nie chciało mi sie tam zostawac do konca i zmyłem sie cos koło północy - zimno było okropne a ja tylko w koszuli byłem... a koncert HARATCZE i PIERSI z godzinnym opóźnieniem ale zaczeli, masa smiechu, kawałki znane i lubiane. Nie wszyscy musza znac pierwszy zespół ale zapewniam ze wesoły, jak bedziecie mieli okazje to posłuchajcie. Szczególnie godne polecenia są (no nie mowcie ze nie znacie) "tanie wino" (!), corrida, pszczółka maja, grzchotnik ![]() polecam. a grali imo swietnie ![]() swietna zabawa ![]() potem piersi. Koncert tez jak mjarzenie, jedyny mankament - nie zagrali Małysza ani bolszewików na mszy, nie sa to ich najpopularniejsze kawałki ale ja je uwielbiam ![]() publicznosc pospiewała, czesc potanczyla pod scena (ja akurat nie, moje buty by sie rozsypały niestety a musialem jeszcze do domu wrocic) podobało sie chociaz zostało okupione choroba ![]() "...P..." -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
MisieK |
![]()
|
QUOTE a on jest naprawdę fajny (; fajnie się z nim piwo pije przez bramkę odgradzającą dzicz od gwiazd;p -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Kira |
![]()
|
Tego nie wiem, piwa z nim nie piłam, tylko rozmawialiśmy <;
-------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
ostatni koncert...Farben Lehre na naszych cudownych juwenaliach (nie, Kira?) grali oczywiscie swietnie ale chlupało mi w butach (konsekwencje pogody).
QUOTE(Katon @ 04.06.2006 20:31) Hm. W tym momencie bardziej zaprzątają mnie koncerty na których BĘDĘ. Tydzień z hakiem... Jak o tym myślę, to mam ciarki na plecach. Muzyka jest lepsza niż sex. ja chcę być już niezależna i jezdzic na koncerty tam gdzie chce. shit shit shit. |
MisieK |
![]()
|
To bądź niezależna i jeździj;p buntuj się! walcz!;p
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 08.05.2025 02:07 |