[muzyka] Koncerty
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
[muzyka] Koncerty
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
chyba już nigdy nie będę w stanie posłuchać The Cure, a Smith będzie mi się śnił po nocach.
-------------------- voir clair dans le ravissement
|
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
tak źle czy tak dobrze?
Ten post był edytowany przez Ahmed: 19.02.2008 12:53 -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
chłolera animalsi grają w sobotę u mnie, myślę sobie, że bilet max do złociszy stu, zbiednieję przez to okrtunie, ale dinozary chętnie bym pooglądał. a tu kupa, bilety od 160 wzwyż :E
-------------------- |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
ani jedno, ani drugie, ani nie wiem właściwie co
![]() The Cure co prawda nie należało nigdy do ścisłej czołówki moich ulubionych zespołów, ale całkiem się jarałam, że nawet w obecnym stanie ich zobaczę. zresztą wiadomo- fajne setlisty ostatnich koncertów, z niektórych niezłe filmiki. też-tak-chciałam. ale nawet w mocny początek, trzy kawałki z "Disintegration", nie mogłam się wbić emocjonalnie, a zaraz potem jak w Alt.End Smith smęcił "I want this to be end" to pomyślałam sobie z przykrością, że sprawia wrażenie jakby odbębniał któryś raz to samo i był tym dość znudzony. niby może sobie pozwolić, bo i tak tłum fanatyków szalał (rzygać mi się od nich chciało tak samo jak od niego momentami). ale przez większość czasu dla mnie nie pokazywał cienia charyzmy, nie kupuję tego. nie mogłam nawet do końca się na nim skupić, rozglądałam się, pisałam sms-y i szybko sama zaczęłam myśleć, że "I want this to be end", żeby mi zagrał parę fajnych kawałków, i do domu. a wiecie przecież, że koncerty The Cure trwają ponad trzy godziny... nie powiem, że to wszystko od "matematycznej" strony nie grało, bo grało. i momenty też były, szczególnie od drugiego bisu do końca. te po prostu fajne piosenki, i nawet jakiś kontakt z publicznością. ale ogólnie zostawili mnie z bałaganem w głowie, wielkim przesytem i... raczej nie żałuję, ale drugi raz na pewno bym nie poszła, chyba że ze 20 lat temu ![]() Ten post był edytowany przez Potti: 19.02.2008 16:36 -------------------- voir clair dans le ravissement
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Idźcie na koncert Iowa Super Soccer w swoim mieście.
Kupcie ich płytę za miesiąc. Perkusista masakruje, pani wokalistka jest świetna i śliczna i w ogóle jest Super jest. ![]() Ten post był edytowany przez MisieK: 28.03.2008 23:58 -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Ja juz nie mowie kto moglby zagrac W Starym Kinie i ze jest to zespol Katona.
-------------------- |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Supportują Muchy 4go w Żaczku, ale wtedy się odbywa wiadomo co... No chyba Misiek, że szybka ekspedycja na koncert i z powrotem... =D?
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
łaj not! ;d
z taką laską na wokalu to mogliby grać disco polo i tak bym chodzil na koncerty XD Ten post był edytowany przez MisieK: 29.03.2008 13:14 -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
poka laske xP
-------------------- |
MisieK |
![]()
|
Nie ma zdjęć w sieci
![]() -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Jak nie bede spity i zbierze sie grupa wypadowa nie wieksza niz 4, 5 osob (nie liczac mnie), to mozemy zostawic impreze na pare godzin (aby wrocic do zdemolowanej chalupy) i sie wybrac samochodem. Ale znajac zycie bede nietrzezwy i nikt nie bedzie mial sily.
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nie bądź cieńki, nie jestes amerykanskim piwem
![]() -------------------- |
MisieK |
![]()
|
Doszedlem do wniosku, że chyba się na Buzzcocks wybiorę. 17.05 w gdyni. bo wiecie Buzzcocks>>Sex Pistols
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
chetnie wybiore sie na muchy, jesli bilety beda oscylowac w granicach 10 zl (jak glosi plota). wlasciwie zostalam zachecona propozycja, ktora zlozyl mi dzis typek co go dawno nie widzialam, a chetnie obacze. otoz pewna grupa krakowskich fanatykow muzycznych/porcysowcow organizuje wielkie afterparty po koncercie, na ktore zostalam zaproszona. zastanawiam sie, czy chcielibyscie ruszyc na taki szerszy klabing i poznac ta cudowna mlodziez (o ile uda nam sie wbic w 20 osob ;})?
-------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
kiedy to jest? w piątek?
Avada z Przemkiem zaprotestują ;] -------------------- ![]() ha! |
Child |
![]()
|
cokolwiek, byleby nastepnego dnia nie wygladac gorzej, niz zwykle ;p
-------------------- |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
ano piateczek!
ej chlopaki nie bojcie sie, rozmowy o muzyce nie sa obowiazkowe (o ile do nich dojdzie). jedyne co bedzie musieli to ruszac sie do rytmu i dotrzymywac paniom towarzystwa w tancu :) -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Avada z Przemkiem zaprotestują ;]
ale spoko, zmusimy ich! albo będą doznawać w kącie ;] -------------------- ![]() ha! |
Katon |
![]()
|
Ja chętnie. Ale jeszcze chętniej jak moje słodkie kochanie zostanie potem kierowcą. Znam organizatora tego koncertu i chyba dycha, z tego co pamiętam z rozmowy. Generalnie mogłoby być miło. Tylko no potem się raczej nie pomieścimy do jednego samochodu, więc siłą rzeczy będziemy musieli balować do rana. Przynajmniej do 'nadrana', więc nawet jeśliby Ewa została kierowcą pasata to i tak nas w nim nie pomieści.
|
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Zastanawiam sie czy skroic tu jakas krotka opinie o niedzielnym koncercie ale chyba popytu nie bedzie xD
-------------------- |
managarm |
![]()
|
![]() Chce ciastko! Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 432 Dołączył: 27.03.2008 Skąd: teraz to juz tylko Poznań :P Płeć: Mężczyzna ![]() |
raczej ciezko by bylo :P ale dawaj, poczytam :P
-------------------- Sons of Anarchy: President.
![]() |
Myśka |
![]()
|
zawsze lepiej zarzygać dom nieznajomego niż swój własny/kolegi ;) okaże się na koncercie jak to będzie wyglądać.
-------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
Jak zgłosi sie jeszcze jakiś chętny na
edit: tylko do odstawienia w miarę rano w piatek, tak do 10-11, bo to służbowy by był. Ten post był edytowany przez hazel: 01.04.2008 18:01 -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
Hypacja |
![]()
|
![]() life`s a bitch Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 306 Dołączył: 05.07.2007 Skąd: 50 05'29.93'' N 19 56'45.09'' E Płeć: Kobieta ![]() |
byłam wczoraj na Muchach z połową magicznego. było fajnie.
![]() |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
ja bylam tam gdzie Hypacja i bylo fajnie.
![]() -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 18:53 |