[muzyka] Koncerty
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
[muzyka] Koncerty
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Moze glupie pytanie ale.. Na ile ten fenomen w umyśle jest anomalią wrodzoną i podświadomą, a na ile mimowolnym wszczepem, wypracowanym przez ludzkość przez tysiąclecia, ale jednak sztucznym?
-------------------- |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Myślę, że nigdy się nie dowiemy. Podobnie jak nie wiemy jak to jest z moralnością na przykład.
|
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
Marysia Peszek jest moją prywatną mistrzynią grania na żywo. gra odkąd pamiętam zawsze to samo, ale za każdym razem tak, że ciarki przechodzą, do poskakania, do przytulańca i do tego za darmola
![]() z koncertowych newsów: nowa płyta 6 września! Katon, Ewa, o której jutro zaczyna sie ta właściwa impreza? my się z klaudią na 20 sharp nie wyrobimy, ale chyba nie zaczniecie grać o ósmej ![]() Ten post był edytowany przez em: 05.06.2008 23:23 -------------------- |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Hm... Cholera wie. Za tyle kasy to mogą nam kazać grać punktualnie... =P Naprawdę nie mam pojęcia.
|
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
hm. będziemy 20.30. i klaudia twierdzi, że zostajemy do oporu
![]() -------------------- |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
wziął mnie trochę z zaskoczenia brak dwóch pierwszych kawałków z "The Glow, Pt.2", ale jak teraz o tym myślę, średnio mi przeszkadza, bo było tyle innych momentów dla mnie, że jednak trudno, żeby się nie podobało.
najlepiej chyba jednak wciąż fragmenty płyty ze słoniem, szczególnie wyczekiwane bardziej niż wyżej wymienione "I Felt Your Shape". już prawie się nie spodziewałam, że będzie jedną z wielu last songs. poza tym "I Know No One" ślicznie i śmiesznie wypadło. i było mnóstwo mniejszych highlightów, trochę "Voice in Headphones" czy inne już trochę rozmyte przez ogólne wrażenie. a w nim duża zasługa samego Phila, na którego wspomnienie nie można się nie uśmiechnąć. jak chodził po klubie patrząc gdzieś w okolice sufitu i jakby nie ogarniał co się dzieje, opisywał wizualizacje czy umawiał się ile piosenek jeszcze. i to wszystko ot tak bez niczego. sam stoi i sprzedaje płyty, i jest taki totalnie miły (nawet jak zaniemówisz na chwilę jak powie "Hi", bo sobie pomyślisz, że to "PHIL ELVERUM IN PERSON!"). edit: tu od pewnego momentu nagrany, highlighty chyba wszystkie się załapały. Ten post był edytowany przez Potti: 07.06.2008 19:05 -------------------- voir clair dans le ravissement
|
em |
![]()
|
ech isc na wianki czy nie isc
nie mam z kim :/. -------------------- |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
chciałbym powiedzieć, że:
a) byłem na koncercie Double U i Frank bo ów ziom ma tak na imię jest całkiem fajny, szczególnie polecam ostatnią płytkę Imaginary Band. Chłopak oscyluje w okolicy solidnego chleba razowego w skali porcyś. Phil to to nie był, ale klimat podobny. Płytki nie kupiłem tylko dla tego, że zdążyłem wcześnie pieniądze 'upłynnić'. b) wybrałem bilet na 'Akcję Sieć' = 20zł do przodu i polskie Mogwai za free -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Katon |
![]()
|
No jak można nie iść na Dżamirorokłaj, bez kitu! To jest NAPRAWDĘ świetny zespół.
|
em |
![]()
|
nie no jasne
tylko samej to mi się nie chce trudno będę starą panną ![]() Ten post był edytowany przez em: 20.06.2008 11:19 -------------------- |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
ja nie idę, pogrążam się w smutku.
-------------------- ![]() ha! |
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
Ja nie idę, bo idę do pracy.
-------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
em |
![]()
|
ja nie poszłam, bo się uczę.
-------------------- |
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
Shit happens.
-------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
ale ponoc nie bylo jakos ekscytująco, tzn ja np bardzo lubie wracać na piechotę do domu przez cale miasto, ale ostatnio jak byłam, to sobie zemdlałam i malowniczo zaryłam czółkiem o asfalt, wiec generalnie już mnie mniej bawią imprezy masowe.
-------------------- ![]() ha! |
em |
![]()
|
wlasnie tez slyszalam, ze bylo srednio... no ale jak ma byc fajnie, jak scene od ludzi oddziela kurde cala wisla?
-------------------- |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
-------------------- |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Sigurów przenieśli do Parku Sowińskiego i w związku z tym uruchomiono sprzedaż dodatkowych biletów, także jak ktoś nei zdążył kupić do stodoły do ma okazję.
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
w parku sowińskiego! to obok Maćka
![]() |
MisieK |
![]()
|
Ej dziubaski. Animal Collective przyjedzie do kraju nad wisłą
![]() -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Katon |
![]()
|
Już się w tej kwestii uprawiamy intensywny, wewnętrzny onani-maraton
![]() |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Czy ktos jest w stanie zrozumiec moj bol, ktory czuje juz teraz, wiedzac, ze nie bede mogl byc na koncercie Sigur Rós supportowanym przez Olafura Arnaldsa?
Czy jest jakikolwiek sposob zeby ten bol ukoic? Nigdy w zyciu juz nie bede mogl zobaczyc ich w takim zestawie.. Help me please??? -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
em |
![]()
|
Tymon, nie znajduję słów pocieszenia.
czytałam na gazecie właśnie, że pogoda pokrzyżowała plany fanom Nelly Furtado na Malcie. niefart okrutny, nie dosc, ze kasa poszla sie kochac, to jeszcze zmokli i nic nie posluchali prawie. -------------------- |
MisieK |
![]()
|
Oficjalnie stwierdzam, że katon to pipa bo nie został na tres.b i marta też bo spała xD
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(em @ 11.07.2008 23:52) czytałam na gazecie właśnie, że pogoda pokrzyżowała plany fanom Nelly Furtado na Malcie. niefart okrutny, nie dosc, ze kasa poszla sie kochac, to jeszcze zmokli i nic nie posluchali prawie. Na jakiej Malcie? W Poznaniu! No, chyba że w Poznaniu jest jakaś Malta. I nie poszła się kochać, Nelly zagra dzisiaj drugi raz. Za tę samą kasę. -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 16.05.2025 08:13 |