[muzyka] Koncerty
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
[muzyka] Koncerty
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nikt nie chce kupic biletow na Sigurow?
-------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
nutrias |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 680 Dołączył: 02.06.2007 Skąd: z kont Płeć: Mężczyzna ![]() |
Tymon! Żałuj, żałuj! Olafur dosyć średnio jak dla mnie, chociaż w jednym momencie miałem ciarki na plecach. I grał tylko pół godziny.
Sigury równiutko o 21 zaczęły 'Svefn-G-Englar', później 'Glosoli', przy którym doznałem pierwszy raz na tym koncercie. Później było już tylko lepiej. Najbardziej niezapomniany zostanie 'Gobbledigook'. Śnieg w postaci konfetti wystrzelony przez 3 małe dziewczynki z pistoletu (?) i z maszyn zawieszonych u góry. W pewnym momencie nie było widać sceny, do tego światła, cały amfiteatr klaskający w rytm muzyki. Niezapomniane uczucie! Na bis poszło 'Untitled 8 (a.k.a. "Popplagið")' - wielkie 'o kur**!', zaś na drugi bis 'Viðrar vel til loftárása', który świetnie zakończył całość. |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
-------------------- |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
must-be-there :ccc
-------------------- |
nutrias |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 680 Dołączył: 02.06.2007 Skąd: z kont Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
wow, kolejny koncert w warszawie
![]() ![]() |
Hypacja |
![]()
|
![]() life`s a bitch Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 306 Dołączył: 05.07.2007 Skąd: 50 05'29.93'' N 19 56'45.09'' E Płeć: Kobieta ![]() |
tym razem nie odpuszczę! (ha! mam polskie znaki! wróciłam do domu
![]() |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Hypacja |
![]()
|
![]() life`s a bitch Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 306 Dołączył: 05.07.2007 Skąd: 50 05'29.93'' N 19 56'45.09'' E Płeć: Kobieta ![]() |
Nie znam, ale gdybym wiedziała wcześniej to nie wpisałabym się na jutro do pracy do 24:00, bo opis cholernie zachęcający.....
|
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
ej, byłam na koncercie hey na dniach miasta, myślałam, Nosowska gra do kotleta, no co to się dzieje na tym świecie, ale to był naprawdę świetny koncert. 2 x 2 kawałki na bis. nawiązywanie kontaktu z publicznością, żarciki, no jak nie hey.
a potem poszliśmy z tej radości na wódkę. -------------------- |
abstrakcja |
![]()
|
![]() Reborned. Siódma z O6. Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 801 Dołączył: 27.07.2007 Skąd: Wszędzie Płeć: Kobieta ![]() |
Też tydzień temu byłam na Hey'u. Wprawdzie nie lubię Nosowskiej ani jej wokalu, ale było znośnie. Wybrałam się tam w sumie tylko poto, żeby poodnawiać stare znajomości i pospotykać się z ludźmi, których nie widziałam przez 2 miesiące.
![]() A dzień później T.Love w Piekarach. 'Chcę Ci powiedzieć, I love you I love you I love you I love you!' Ah. Muniek , jesteś Bogiem. ![]() A wczoraj byłam na Metal Parku w Tarnowskich Górach, gdzie grali Acid Drinkers... moja nowa miłość... A spróbujcie tylko powiedzieć, że Acidzi nie są świetni. To Was pogryzę. -------------------- Jedyną stałością jest zmiana.
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Acidzi nie są świetni.
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
abstrakcja |
![]()
|
![]() Reborned. Siódma z O6. Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 801 Dołączył: 27.07.2007 Skąd: Wszędzie Płeć: Kobieta ![]() |
Nie znasz się . ;]
-------------------- Jedyną stałością jest zmiana.
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Moze jak Tytus przestanie walic kratę browarów dziennie, to wskoczą na stary poziom
-------------------- |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Amazing Atomic Activity gdzies lezy i sie kurzy.
-------------------- |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Nie no, może trochę osób się zdziwi, ale na swój specyficzny sposób Acidzi są świetni. Tzn. no nienawidzę matalu, ale mam do tych ziomków jakiś sentyment.
|
hermionak |
![]() ![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 175 Dołączył: 04.01.2008 Skąd: z Rudy Śląskiej Płeć: Kobieta ![]() |
![]() ![]() -------------------- ![]() Gryfindor i Slytherin zgadzali się nawet we snach i zawsze widziano razem Ravenclav i Hufflepuff! Czarodzieje górą a Śmierciożercy dołemXD |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Ja idę. Razem z kolegą Wygwizdem i kumplem Pomidorem.
|
Child |
![]()
|
Wpadnijcie do mnie. Grają tu na zakonczenie lata :F
-------------------- |
MisieK |
![]()
|
19 listopada w Stodole Franz Ferdinand 95 peelenów.
nutrias |
![]()
|
Tyyymon, przywitasz mnie 4ego i 19ego listopada?
![]() |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Tak.
-------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
nutrias |
![]()
|
:*
|
Ludwisarz |
![]()
|
o/
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Ej to moze wreszcie 16 nowembra uda sie odwiedzic Tymona z piwem, skoro juz 2 razy nie wyszlo? ;)
-------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 16.05.2025 00:09 |