[muzyka]poszukiwany, Poszukiwana, in da interweb
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
[muzyka]poszukiwany, Poszukiwana, in da interweb
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Emergency&I juz wrzucone, linki na poczcie. a dzisiaj wszedlem w posiadanie tych:
QUOTE(Ahmed @ 16.01.2007 21:26) Badly Drawn Boy - The Hour of Bewilderbeast kolejne w drodze. do tego jeszcze nowy, marcowy Of Monteral mam, pewnie bedziesz zainteresowany :]Mission Of Burma - Obliterati Infadels - 2k6 A co do koncertu to nie rob mi tego... sam nie pojde... Tez mam nauke.. ale na sobotni wieczor moge sobie odpuscic czyli i Ty pewnie tez ;] |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
Merci beaucoup.
Nie mogę. Naprawdę. Muszę być twardy. Tough enough. Jak już wpadnę w rytm nauki, to nic mnie z niego nie wyrwie ![]() A tak na serio: nie mówię tak, nie mówię nie. Poczekajmy z tym do soboty. -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
Microphones-The Glow Pt.2, plz
przespałam ich, a teraz już nie mogę nigdzie znaleźć =( Ten post był edytowany przez Potti: 20.01.2007 01:11 -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
dzięki =)
-------------------- voir clair dans le ravissement
|
Rysiek_Kowal |
![]()
|
a nawet nie rano tylko juz teraz, bo sobie przypomnialem ze Ahmed mi wrzucal ostanio, wiec podaje dalej. nie ma za co :]
The Microphones - The Glow, Pt.2 btw. idealna płyta o tej godzinie.. i niech zgadne porcys.com? Ten post był edytowany przez Rysiek_Kowal: 20.01.2007 01:21 |
Potti |
![]()
|
jeszcze raz WIELKIE dzięki, już myślałam, że nigdy się do niej nie dostanę =))
no i porcys, chociaż jak szukałam to natknęłam się i na zachwyty innych [powoli zaczynam słyszeć dlaczego właśnie...]. Ten post był edytowany przez Potti: 20.01.2007 01:49 -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
A ja czekam na moment, w którym zrozumiem tą płytę. Póki co "Glow, pt 2" jest dla mnie okropnie trudne w odbiorze. Męczę się słuchając Elveruma. Nie dostrzegam błysku geniuszu i nie rozumiem zachwytów. Czekam.
-------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Potti |
![]()
|
wczoraj siedziałam tak sobie z zamykającymi się oczami, potem położyłam się ze słuchawkami w uszach i odpłynęłam od razu właściwie. nie było minuty, żebym się męczyła chyba. w dzień też, w poczekalni u dentysty, całkiem dobrze mi się słuchało. choć w niektórych okolicznościach w ogóle odbierania jej sobie nie wyobrażam.
i jeszcze nie wiem czy to dla mnie arcydzieło, czy aby napewno podłączyłabym się do zachwytów- ale bliżej niż dalej jestem od tego. szczególnie jak zgaszę światło. -------------------- voir clair dans le ravissement
|
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Jeśli można, bardzo bym prosił o dwa utworki. Sam nie znalazłem.
Fred Lykes - Moonlight Dance Autumn's Grey Solace - Dormant Mogą być tylko do słuchania. Choć i empetrójkami nie pogardzę. -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
błagam niech ktoś ma marvina gaye "nature boy" i stana getza "nature boy". i jeszcze jakieś wersje oprócz nat king cole, davida bowie i primus
![]() |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
A ja mam taką prośbę ogromną, aby ktoś wrzucił Junior Boysów najlepiej obydwie. Mam na kompie jakieś strzępki i to mnie już bynajmniej nie zadowala.
|
Ahmed |
![]()
|
Ja jestem już w domku, więc mogę śmiało uploadować i ściągać bez limitów z bajeczną prędkością. JB wrzucę wkrótce, ale tylko [piękne i genialne] "So This Is Goodbye", bo tylko ten album mam na domowym kompie, a "Last Exit" na lapcioku.
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Wielkie dzięki =)
|
Ahmed |
![]()
|
Damn. Zapomniałem, że wykasowałem z domowego kompa większość wartościowej muzyki :/ Upload nie dojdzie do skutku, trzeba Ryśka poprosić albo spróbuję coś wykombinować.
|
Rysiek_Kowal |
![]()
|
dobra to ja wrzuce gdzies kolo wieczora.
|
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wszysko można w internacie znaleźć. Cieć to buc.
Junior Boys - So this is goodbye [jak ktoś zna rosyjski http://errancy.livejournal.com/62316.html są trzy mirrory na dole, sendspace nie działa, ale te dwa inne tak]. Junior Boys - The Last Exit Działają, no ale nie moje uploady, więc po ściągnięciu zeskanować antywirem co nie. -------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
Katon |
![]()
|
Dziękuję!
|
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
poszukuję kawałka T.Love - Gloria w wersji pełnej,studyjnej, nie koncertowej, zaznaczam. bylabym baaaardzo wdzieczna.
Ten post był edytowany przez Neonai: 05.02.2007 23:21 |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
Sorry że jedno pod drugim.
Potrzebuję następujących piosenke Much: -Jane Fonda -Lazarus -Nie mów -Favourite disease No wiem, że późno. Ale jednak bym była wdzięczna. Z pewnych źródeł wiem że nie jaki Rysio, Wojciech znaczy, owe piosenki posiada ![]() |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
repost - ost do dragonheart'a.
-------------------- |
Rysiek_Kowal |
![]()
|
Proszę bardzo:
Jane Fonda Lazarus Nie mów My Favourite disease QUOTE(Neonai @ 12.02.2007 22:18) Z pewnych źródeł wiem że nie jaki Rysio, Wojciech znaczy, owe piosenki posiada ciekawe co to za zrodla i co jeszcze mowia o mnie na miescie.. ![]() |
Neonai |
![]()
|
oj mówią...dzięki:)
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Potti |
![]()
|
-------------------- voir clair dans le ravissement
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 12:51 |