[muzyka]poszukiwany, Poszukiwana, in da interweb
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
[muzyka]poszukiwany, Poszukiwana, in da interweb
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
dzięki dobra kobieto =D
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
dzięki rychu. mozesz być chrzestnym 137ego dziecka mojego i naiki XD
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Prosiłbym o nowe Modest Mouse, bo się jednak nie doczekam.
|
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja nie mam. I będe miał dopiero jak kupię. [Wczułem sie w truefana :]
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Hehe. Ja też zamówiłem sobie oryginalne "LCW" i "TM&A" =) A nowa ma być w dystrybucji w Polsce, czy trzeba będzie sprowadzać z Bógwiekąd?
|
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
będzie, już można zamawiać na Merlinie. ale mogę wrzucić [chociaż hahaha, ale jestem grzeczna w tym roku, jeszcze nie przesłuchałam], po meczu =))
-------------------- voir clair dans le ravissement
|
Rysiek_Kowal |
![]()
|
Będzie, równolegle z premierą amerykańska [w GB 2 tygonie poźniej] i to chyba w dość przystępnej cenie. Przedział cenowy podobny jak Moon&Antarctica i Lonesome - 40-50 zł.
|
Katon |
![]()
|
No i fajnie. Niechby jeszcze na Open'erze byli, och ach...
|
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
|
Rysiek_Kowal |
![]()
|
Dziwna ta wersja. Nie wiem jak to wygląda muzycznie, bo nie słuchałem, ale z wierzchu wygląda to dziwnie. Tracki są w zupełnie innej kolejności niż na oficjalnie podanej trackliscie...
|
Katon |
![]()
|
Tak apropos Szarych Myszek, to mam do Ciebie Ryśku jeszcze jedną, nietypową prośbę. Swego czasu (za co Ci wieczna chwała) przesłałeś mi na maila linki do "LCW" i "TGNFPWLBN" (hehe). No i z jakiegoś przypadkowego niechlujstwa przy ściąganiu nie ściągnął mi się kawałek nr 10 z "LCW" (kiedy to sobie uświadomiłem maile z linkami były już skasowane) i kawałki powyżej 14go (nie włącznie) z "Good News...". I o nie gorąco Cię proszę =)
|
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
prośba kierowana m.in. do omena, jednakże jeśli ktoś inny chce mnie uszczęśliwić to zapraszam.
gov't mule. cokolwiek niech będzie. wczoraj usłyszałem jakiś kawałek i się posikałem prawie. -------------------- |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
A co za kawalek uslsyzales?
Spoko sukcesywnie bede wrzucac kawalki na jakies 'wyslij to' i wrzucal linki. Najlatwiej dorwac ich najnowszy album 'Mr High & Mighty' Jak cos mam cala dyskografie powiedz jak chcesz miec podana a zobaczymy co sie da zrobic (; Blind Man In The Dark Toy Brain Ten post był edytowany przez BlackOmen: 10.03.2007 22:14 -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Co to za piosenka, ktorej slucha Juliet z LOST na poczatku 3 sezonu? Wyciaga babeczki, podspiewuje itp.
-------------------- |
Rysiek_Kowal |
![]()
|
The episode begins with a new character, Juliet, preparing for a book club meeting in a modern suburban home, but things are going wrong. She cries as she listens to a CD recording of Petula Clark's "Downtown" and she burns her hand as she tries to grab burning muffins out of the oven, scattering them on the floor of the kitchen just as the doorbell rings.
|
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
-------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
this is sparataaaaaaaa!
dziekuję Omenie:*! -------------------- |
BlackOmen |
![]()
|
I forgot where are we dinning tonight
Gov't - High and Migty (linki mi sie jebly:x) Ten post był edytowany przez BlackOmen: 11.03.2007 18:19 -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Rysiek_Kowal @ 11.03.2007 00:41) The episode begins with a new character, Juliet, preparing for a book club meeting in a modern suburban home, but things are going wrong. She cries as she listens to a CD recording of Petula Clark's "Downtown" and she burns her hand as she tries to grab burning muffins out of the oven, scattering them on the floor of the kitchen just as the doorbell rings. No to juz mam czego sluchac przez nastepny miesiac. Dzieki Ci Rysiu! -------------------- |
Rysiek_Kowal |
![]()
|
|
Katon |
![]()
|
Właśnie tego =)
Dzięki! |
Katon |
![]()
|
Wrzuć kto nowe LCD.
|
Potti |
![]()
|
ej no tam to jeszcze mógł nie zauważyć ;D wrzucę zaraz o ile zdążę i komputer- głupiejący dziś- pozwoli.
|
GrimmY |
![]()
|
sounds like silver to to samo co sound of silver?
a nie, to pierwsze to remixy tego drugiego, szukam dalej. -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 07:24 |