[muzyka]poszukiwany, Poszukiwana, in da interweb
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
[muzyka]poszukiwany, Poszukiwana, in da interweb
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
Pozwolę sobie skopiować post kolegi z pewnego forum:
1. Ściągamy DC++, adres: http://www.pobieralnia.pl/plik-324-dc.html, 2. Instalujemy i konfigurujemy szybko, wklepujemy nick i udostępniamy swoją muzykę bądź filmy (File > Settings > Sharing i tam Add Folder). 3. W Ustawieniach (File > Settings) w sekcji Downloads wybieramy katalogi, gdzie zapisywać ma pliki ściągnięte oraz te tymczasowo ściągane (Temp, czyli Temporary), 4. Wciskamy kombinację CTRL+C i wklepujemy adres: indious.no-ip.com:4411 Indious, jest to hub, gdzie jest duużo "naszej i dobrej" muzyki. 5. Żeby znaleźć interesujący nas album, wybieramy ikonkę z lupą (CTRL+S) i w File type wybieramy Audio (banalne, co?). Wpisujemy tytuł albumu, bądź wykonawcy i po chwili pokażą nam się użytkownicy z szukanymi plikami. Klikamy prawym klawiszem myszy na pacjencie i wybieramy Get file list. Otworzy nam się przeglądarka plików użytkownika. Wybieramy prawym klawiszem interesujący nas album i klikamy na Download. 6. Cieszymy się gigabajtami nowo skradzionej muzyki. - Pamiętajcie, żeby nie udostępniać katalogów Program Files, Windows, Documents and Settings itp. żeby mieć dużo udostępnionych gb, bo za to banują. - Minimalna ilość udostępnionych danych jest zależna od huba. Na Indious hub jest to chyba 15gb. - Nie udostępniajcie folderu z tymczasowo ściąganymi plikami, bądź z niepełnymi albumami, bo za to też często banują. - Cieszcie się i dzielcie muzyką ;D Ahmed: Znalazłem tu wszystkie albumy, których od dawien dawna szukałem. THIS IS MADNESS!!! Nic tylko siedzieć i zasysać 24h/d, ale zaczynam się już zastanawiać kiedy to wszystko przesłucham Ten post był edytowany przez Ahmed: 11.08.2007 00:49 -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
nutrias |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 680 Dołączył: 02.06.2007 Skąd: z kont Płeć: Mężczyzna ![]() |
'Janusz Reaktor i Krystyna Zmrok' Kombajnu, posiada ktos?
![]() |
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ja mam na offensywie, ale o ile dobrze pamietam trackow z tej plyt sie nie wrzuca. Zakaz Katona czy coś
![]() |
nutrias |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 680 Dołączył: 02.06.2007 Skąd: z kont Płeć: Mężczyzna ![]() |
E tam, zakazy ;p
|
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
no kurde, ta płyta kosztuje 16zł..
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ciekawe, ile kosztuja plyty, ktore mozna znalezc dzieki 'metodzie Ahmeda'? ;>
-------------------- |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Ryśku, apeluję do Twojej wrodzonej moralności. Nie wrzucaj. Płyty Kombajnu też nie są jakoś oszałamiająco drogie. Przynajmniej polskim dobrym artystom można dać zarobić. W ogóle będę się skłaniał do ogólnego zakazu wrzucania linków do polskich płyt.
|
nutrias |
![]()
|
Plyte Kombajnu mam w oryginale (druga). Teraz kupie pierwsza jak bede mial troche wiecej funduszy
![]() |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
QUOTE Ryśku, apeluję do Twojej wrodzonej moralności. Nie wrzucaj. Płyty Kombajnu też nie są jakoś oszałamiająco drogie. Przynajmniej polskim dobrym artystom można dać zarobić. W ogóle będę się skłaniał do ogólnego zakazu wrzucania linków do polskich płyt. Nacjonalista czy patriota? ![]() Edit: O kuuuuurwa. Pomyłka roku po prostu. XD Ten post był edytowany przez PrZeMeK Z.: 13.08.2007 00:08 -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
Rysiek: Mowisz i masz - nic polskiego nigdy nie wrzuce. Koniec tematu, jestesmy po tej samej stronie.
-------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Donkiszoty sie kuzwa znalazły :C
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ciekawe spojrzenie na piracenie ;p
-------------------- |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Może i ciekawe, ale zgoła sensowne.
|
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
obiecane wczoraj:
My Love- Klaxons -------------------- voir clair dans le ravissement
|
nutrias |
![]()
|
Wyjebani w dobrej wierze, oprocz 'Światło / Dobre rady'. Cos ktos ma?
![]() |
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
-------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(vold @ 17.08.2007 03:00) http://www.mininova.org/search/?search=csi+grave+danger pochwalę się, że za tydzień będę miał chyba wszystkie dotychczasowe serie tego serialu (kilkanaście dvd, nie pamiętam dokładnie ile kumpel pisał), ciekaw jestem tylko kiedy ja to wszystko obejrzę, bo w kolejce mam grey's anatomy (3 sezony), dexter (nie wiem ile), nie obejrzane jeszcze serie simpsonów (4 sezony), i parę jeszcze innych, a od września chociażby family guy nowy. ych. aha, przy okazji serialowego gadania - serial lost ma chamsko zerżniętą fabułę z komiksu 'watchmen', pff. -------------------- |
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
hm, szukałem tu, nie wiem czemu nie znalazłem...
dzięki ![]() -------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
nutrias |
![]()
|
|
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Edith Piaf
dla Naiki a ja poszukuję Grace Jeffa Buckleya w sensie, ze płytę Ten post był edytowany przez Lilith: 23.08.2007 16:45 -------------------- ![]() ha! |
Rysiek_Kowal |
![]()
|
QUOTE(Lilith @ 23.08.2007 16:24) a ja poszukuję Grace Jeffa Buckleya w sensie, ze płytę http://cheekytrails.co.uk/ftp/music/Jeff%20Buckley/Grace/ |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
dziękuję
![]() -------------------- ![]() ha! |
Katon |
![]()
|
Wrzućcie tak:
Tych Triali coś - tzn. to co najlepsze, bo wtyd się przyznać, że niemal nie znam. "You Forgot In People" bo mi zaginęło i "Mass Romantic" TNP, bo mam jakąś dziwną wersję i mam już tego dość. |
Rysiek_Kowal |
![]()
|
Broken Social Scene - You Forgot It in People
[swoja droga to coraz Ci cos ginie... podejrzane ![]() Ten post był edytowany przez Rysiek_Kowal: 23.08.2007 18:26 |
Katon |
![]()
|
Notorycznie. Bo ja nie słucham muzyki na komputerze w ogóle. Nie mam go w pokoju i mam ch. głośniki. Więc zgrywam na płyty, z komputera usuwam, płyty gubie i nie mam.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 23:59 |